Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytający__sniezek

Oto co mogę zaoferować kobiecie.. Jednak i tak będe samotny..

Polecane posty

Gość i ja poprosze
ja bym chciala wlasnie kogos takiego:(:( Jesli jeszcze jestes sympatyczny, usmiechasz sie i masz choc lekkie poczucie humoru...

"Ogólnie mówiąc to mi nawet dziewczyny powiedziały, że jeśli kobieta nie będzie moją służącą nie poczuje mojej dominacji" Jezu co za idiotki Ci takie bzdety powiedziały?! mój facet ma siedzieć w kuchni i mi pichcić. Wtedy będzie super męski :D

Gość Chloe_90
A czy w tej sytuacji porady kobiet nie są bardziej cenne? W końcu wiemy co nam się podoba u mężczyzn.

Gość Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tu dyskusja się toczy a Autora wcięło. Do pracvy jutro ludzie nie idziecie? :D

**cream** - tak po prawdzie to ile by tu nie napisać to i tak autor tego nie zrozumie, trzeba to samemu przeżyć

"A czy w tej sytuacji porady kobiet nie są bardziej cenne? W końcu wiemy co nam się podoba u mężczyzn." Jak łapiesz jakąś chorobę to lecisz do lekarza, który ma z tym na codzień do czynienia czy idziesz do mechanika samochodowego ?? Jak facet ma problem z kobietą to idzie do innego faceta, który ma większe doświadczenie jak postępować z kobietami.

Gość Anitka89
"Do pracvy jutro ludzie nie idziecie?" A po co pracować? Od tego mam faceta. Hihihihihihi :D

Anitka89 - mam nadzieję, ze to hihihi było zamierzone i nadaje Twojej odpowiedzi żartobliwy charakter, a co za tym idzie reprezentujesz swoją osobą trochę wyższy poziom niż uwidoczniłaś w tym komentarzu.

Gość Anitka89
Nadzieja matką głupich. Hihihihihihi :D

Aneta tu całkiem nawet z sensem napisała, ja przykładowo uwielbiam gotować, ale z pełnym żołądkiem to bliżej do spania niż do bara bara ;)

No właśnie widzę i niestety się rozczarowałam. Czasem mi wstyd za niektóe przedstawicielki mojej płci. Jak można nie mieć w sobie ambicji, chęci rozwoju, nigdy nie zrozumiem.

Może jej się udało, ale ten komentarz o pracy doszczętnie przyćmił jej poprzednią wypowiedź. ;)

Gość pytający__sniezek
Jestem jestem. Kąpałem się. "ja bym chciala wlasnie kogos takiego Jesli jeszcze jestes sympatyczny, usmiechasz sie i masz choc lekkie poczucie humoru... " Uśmiechać się uśmiecham czasami bez powodu. Trochę mnie to denerwuje. Ludzie poważny temat a ja w śmiech głupio mi z tym :)

Jak dla mnie- facet niemalże idealny:) Tyle tylko że ja już mam męża, taki trochę w Twoim stylu.

Ja chyba idę spać, w przeciwieństwie do niektórych pracuję, a nie jestem na utrzymaniu mężczyzny. ;)

Gość Uwierz w siebie
Nie zwracaj uwagi na tych idiotów!!!!!!!!!!!! nie wazne jaki masz stan konta!!!!!!!!!!! normalna dziewczyna na to nie patrzy, omijaj takie dziwki(tylko tak je można nazwac) Ja jestem 6 lat w zwiazku i nie jestesmy małżeństwem ale jesteśmy bardzo szczesliwi mimo ze np aktualnie moj facet w tym miesiacu nie ma grosza, ja natomiast nie mam niewiadomo czego ale starczy... uzupłniamy sie, ja teraz mam jutro moge nie miec... związek polega na UZUPEŁNIANIU SIĘ, KOCHANIU, ZROZUMIENIU!!!!!!!!!!!!! nie na forsie. Poza tym to te podpunkty to same zalety, popracowałabym tylko nad zainteresowaniami, pomysł napewno coś jeszcze znajdziesz, mogą to być drobne różności... Bądz sobą i wyloguj sie z tego forum bo jeszcze uwierzysz w to co ci tu ci debile wypisują... nie czytaj ich tylko pomysł nad swoimi zaletami i pomysł jak znaleść laske!! możesz np kupić śłodkiego psa i wychodzic z nim, zwiększysz szanse na zauważenie.Pwodzenia

Gość Slacker
To system nakazał ci pracować i wmówił te wszystkie brednie o ambicji itp. Kasa, kasa, kasa - jeden wielki kult.

Uwierz w siebie - ech, ten sam błąd co poprzednie dziewczyny. Ale cóż, tak to jest jak mechanik próbuje być internistą :D

W każdym razie jutro czeka na mnie w pracy 18 maluchów, więc na nogach stać muszę. ;)

Ajaaaaaaaaaaaa - przedszkolanka :) jak miło. Lepiej się wyśpij ;)

Właściwie mam na drugą zmianę, gdybym szła na wcześniejszą godzinę zapewne bym już spała. Jednak rano - przed pracą, mam sporo rzeczy do zrobienia. :)

Gość pytający__sniezek
Ja wstaję o 5.30 do pracy :)

To już niewielki sens się kłaść.. ;)

Gość Tremolo
no dobrze, że ktoś pracuje. zasiłek z czegoś trzeba pobierać :D

Ja się już kłądę. Miło było Was "poznać". :) Dobranoc wszystkim.