Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytający__sniezek

Oto co mogę zaoferować kobiecie.. Jednak i tak będe samotny..

Polecane posty

Jakby ktoś chciał jeszcze kiedyś porozmawiać, to pisałam to ja. Śpijcie dobrze. :)

Gość TinInka
przedszkolanka - to ma byc zawod? no na pewno mozna sie niezle poobijac w takiej robocie LOL

Spróbuj, a się sama dowiesz. Albo zrób sobie osiemnaścioro dzieci i spróbuj się nimi zająć. Skoro to takie łatwe, to dlaczego nie wybrałaś na tyle prostego zawodu aby się w nim "obijać?"

TinInka - zobaczymy co powiesz jak chociaż jedno będziesz mieć ;)

Nie zasnę chyba, no nic, muszę się kłaść, najwyżej się poprzewracam. A co do Autora, a właściwie wszystkich - szczęścia w życiu.

Gość pytający__sniezek
Piszcie swoje porady :)

Gość co tu pisać chłopie
Dzis prawdziwych kobiet już nie ma .

Gość rutynaja
są ino przedszkolanki

Gość *Prawdziwa kobieta*
przeklęte pragnienia Ad rem Facet, dla wielu kobiet, to będą zalety. Wiem co mówię ----------------- Dokładnie. Podpisuję się pod tym obiema rękami i nogami! Dodaj jeszcze odrobinę poczucia humoru i będzie fantastyczny mężczyzna z Ciebie!

Gość *Prawdziwa kobieta*
A dominujących facetów nie znoszę, uciekam od takiego, gdzie pieprz rośnie. Oni zawsze okazują się chamami i padalcami, którzy lubią grać na kilka frontów, a niektórzy to i chętnuie rękę na swoją kobietę podniosą.

Gość jeszczenaiwna
Do autora : to co napisales w pierwszym poscie to jakbym czytała o moim chłopaku, oczywiscie nie wszytko ale bardzo wiele pasuje. To znaczy, byłym chlopaku. Ale masz bardzo duzo do zaoferowania kobiecie. To ze nie ma sie sprecyzowanych zainteresowań, czy jest sie chorym przewlekle, to ani tragedia ani powod by sie uwazac za chodzace nieszczescie. Uczucia po prostu trzeba czuc, nie mozna sobie ich wyobrazic albo sie nauczyc. I tutaj nie ma znaczenia pochodzenie, zainteresowania itd. To jest jak z potrzebami, zebys mogl cieszyc sie np. z sukcesow musisz najpierw zaspokoic swoje podstawowe potrzeby jedzenia, mieszkania itd. takie przechodzenie poziomow.

uważam, że nadużywasz zwrotu "tragedia pańska" poza tym wszystko jest ok. Zainteresowania- super. Pomoc w domu- jeszcze lepiej! Uwielbam jakfacet nakarmi mnie od czasu do czasu czymś pysznym. Nie pijesz- nawet jednego piwka sobie nie strzelisz? Nie palisz- to dobrze. Przynajmniej nie śmierdzisz. ;)

Gość pytający__sniezek
"Nie pijesz- nawet jednego piwka sobie nie strzelisz?" Przy mojej chorobie zakazne :)

twoja choroba to nie koniec świata znam mężczyznę chorego na to samo który właśnie został ojcem a tak w ogóle to próbowałeś z kobietami czy tylko teoretyzujesz że żadna cię nie chce?

twoja choroba to nie koniec świata znam mężczyznę chorego na to samo który właśnie został ojcem a tak w ogóle to próbowałeś z kobietami czy tylko teoretyzujesz że żadna cię nie chce?

Gość pytający__sniezek
Próbuję już kilka lat i nic z tego

a jakich kobiet szukasz wiesz myślę że taka seks bomba to i tak nie dla ciebie poszukaj wśród "zwykłych" kobiet takich które patrzą na charakter wiem że takie są

Gość pytający__sniezek
"a jakich kobiet szukasz wiesz myślę że taka seks bomba to i tak nie dla ciebie poszukaj wśród "zwykłych" kobiet takich które patrzą na charakter wiem że takie są " Ale właśnie przeciesz wszystkie jakie wybierałem patrzą na charakter. Tylko mój charakter im nie pasuje. Przeciesz o tym napisałem w pierwszym poście

Gość Komnatka
z takim nickiem jak twoj to nie dziwie sie ze jestes samotny :D

Gość pytający__sniezek
" z takim nickiem jak twoj to nie dziwie sie ze jestes samotny " To według ciebie jaki nick sprawił by żebym nie był samotny? :D

ale myślę że jest wiele kobiet dla których wyjście na imprezę nie jest najważniejsze a i tak gdy przychodzi rutyna dnia codziennego nie najważniejsze jest balowanie tylko dbanie o rodzinę opiekowanie się sobą nawzajem a ty do tego się nadajesz masz dopiero 24 lata więc twoje prawdopodobne partnerki wybierałeś w przedziale wiekowym poniżej twojego a z czasem w kobiecych główkach zmieniają się priorytety więc może albo poczekaj albo obejrzyj się za jakąś dojrzała kobietą (niekoniecznie wiekowo tylko emocjonalnie)ale co fakt to fakt na początku musisz kobietę zaintrygować zaciekawić więc może przełam się i wybierz się kilka razy np na dyskotekę