Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prospekt emisyjny

dlaczego w autobusie żadna kobieta się do mnie nie przysiąddzie

Polecane posty

"no i żeby nie byl cymbalem, tj. żeby nie zdradzał, nie tłukł ,nie oglądał się za innymi, żeby mu zależalo na mnie, szczery, troskliwy. nawet jeśli by byl biedny, to nic nie szkodzi, pod warunkiem że ma szczere chęci wspólnego życia i dorobienia się czegoś;" Czyli coś co dla takiego jak ja jest oczywistą oczywistością. Można powiedzieć, że w moim przypadku to pakiet podstawowy. I patrzcie jak skończyłem :D

a co do lasek z małym biustem - radzę przezytać skąd sie to wszystko wzięlo, a dopiero potem mnie oskarżac koleś napisał że jego laska ma małe cycki i zastanawiał sieczy jej nie rzucić wtedy się pojawiły dwie dechy, które od samego początku wyzywały biuściaste kobiety od "mlekodajnych krów" no to sorry! chamstwa nie toleruję!

"koleś napisał że jego laska ma małe cycki i zastanawiał sieczy jej nie rzucić" Za dużo erotyki się naoglądał :D

Gość no nieeeee
dilanda ja czytalam caly ten topik

Gość IMO13247
BUAHAHAHAHAHA! Ale temat się rozwinął! Nie wierze, że niemal wszystko przeczytałem.:) Dilanda. Ty lepej udaj, że coś Ci wypadło i musisz iść. Pogrążyłaś się już zbyt głęęboko.

Gość no nieeeee
Arqen no co Ty.A dilanda mu pisala,zeby ja zostawil skoro ma chlopieca figure i,ze facetom podobaja sie duze cycki.Podkreslila takze,ze duzym cyckiem mozna dzieci wykarmic,a malym nie:P No litosci hehe

no nieeeee "i żeby mu się nie podobały puste blondyny co z goła dupą latają, bo jeśłi ma taki ust, to w głowie wile nie ma i wiesz co mi sie jeszcze podoba? jeśłi facet gardzi takimi dupodajkami - bo to znaczy że mnie z taką nie zdradzi" hahaha czyli jestes brunetka tak wogole uamieniuj blondynki Jakby kolor wlosow mial cos do zawartosci glowy ja wole,zeby moj facet nikim nie gardzil,bo to znaczy,ze mna tez nie bedzie.Jestes pusta jak but. no tak, powinnam siębyła domyśleć, że jesteś babą... to fakt, że kolor włosów nie świadczy, ale chodziło mi raczej o sposób noszenia się. ubiorem, fryzurę przesyłamy pewne przekazy na swój temat. zreszta co ja będę] miałam na myśli takie kurewska blacharskie a ja wolę to i owo i tobie nic do tego ja gardzę rasistami, pedofilami itp itd ale ty nie musisz, bądz tolerancyjna dla wszystkich mną nie będzie gardził, bo blacharą nie jestem

Gość bvcx
Darker - mega stopka :D:D:D :classic_cool:

no nieeeee dilanda ja czytalam caly ten topik tak? i do jakich wnioskó doszłaś? a może to ty oksanko lub Zapewne?

Gość IMO13247
DILANDA - IDŹ JUŻ SOBIE.

Gość no nieeeee
zaznacze,ze ona zawsze w relacjach damsko meskich wszystko wie najlepiej;) to wogole sie nie liczy,ze takiej relacji w jej zyciu wogole nie ma.

Gość Tetrisowa
Popieram, niech dilanda już idzie stąd.

Gość Matrix...
dilanda Matrix... dilanda - nawet jak w dyskotece by sobie stał taki przystojny przy barierce to byś nie stanęła obok? ostatnio naczytałam się postów od kolesi co się kpiaco wypowiadali, że jakaś laska cos od nich chciała, stała obok, kręciła dupskiem przed nimi; hm po takich komentach wszystkiego się odechciewa" to ja napisałem, ale po prostu mi się nie podobała, a nie że od razu kpiąco w każdym razie dała znać o sobie

Gość podszyf offermy
jak zwykle zaczeliscie pipeprzyc nie na temat :O

Gość Ihahahahaha
"chamstwa nie toleruję!" Ale sama bywasz chamska. :D

Gość IMO13247
A ile można jojczyć, że nikt się w autobusie przysiąść nie chce?

no nieeeee Arqen no co Ty.A dilanda mu pisala,zeby ja zostawil skoro ma chlopieca figure i,ze facetom podobaja sie duze cycki.Podkreslila takze,ze duzym cyckiem mozna dzieci wykarmic,a malym nie No litosci hehe JENY JAK TY KŁAMIESZ napisałam mu, dopiero później, ze jeśłi mu aż tak bardzo przeszkadza jej mały biust, że wreczgo "obrzydza" to może lepiej żeby sobie znalazł taka, która go bedzie pociągać co do chłopiecej figury to było w osobnym opście i dotyczyło modelek - że są wybierane przez projektantów homoseksualistów i dlatego lepiej żeby nie miały bioder ani biustu to że małymi cyckami można wykarmić napisała oksana85 ja tylko napisałam, że biust rosnie w czasie ciązy, gdyż wypełnia siępokarmem ico? pogrążyłaś się? CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM JEŚLI POTRAFISZ

Gość no nieeeee
"Apelować to możesz sobie o pokój na świecie. Mówić nieśmiałemu aby był bardziej śmiały to jak do głodującego dziecka w Afryce aby zaczęło jeść." albo jak mowic do czlowieka z depresja "wez sie w garsc"

Ihahahahaha "chamstwa nie toleruję!" Ale sama bywasz chamska. ALE ZAWSZE W ODWECIE ZA CHAMSTOW NIGDY PIERWSZA BEZ POWODU NIE OBRAŻAM LUDZI

Gość fan metalu norweskiego
może byście tak powrócili do właściwego tematu. rozumiem, że bus i dyska mają ze sobą tyle wspólnego że busem jedziecie na dyskotekę i wracacie. no ale w nocy jak się wraca pijanym autobusem nocnym to się siada byle gdzie , nie patrzy się kto obok no i po alkoholu nawet pasztety wydają się ładne :P

Gość IMO13247
To tolerujesz czy nie? Bo to już pod hipokryzję podchodzi.

Gość Ihahahahaha
:ALE ZAWSZE W ODWECIE ZA CHAMSTOW: Człowiek z klasą walczy z chamstwem bez użycia chamstwa.

Gość no nieeeee
tak to ja brawooooo twoj umysl nareszcie zaskoczyl.Bawo! to bylo jak odpalanie silnika w Helmucie mojego dziadka:P

"to bylo jak odpalanie silnika w Helmucie mojego dziadka" że to niby śmieszne miało być?

Gość no nieeeee
"NIGDY PIERWSZA BEZ POWODU NIE OBRAŻAM LUDZI" juz sam sposob twojego pisania moze obrazic

"no i żeby nie był cymbałem, tj. żeby nie zdradzał, nie tłukł ,nie oglądał się za innymi, żeby mu zależało na mnie, szczery, troskliwy. nawet jeśli by byl biedny, to nic nie szkodzi, pod warunkiem że ma szczere chęci wspólnego życia i dorobienia się czegoś;" Czyli coś co dla takiego patałacha jak ja jest oczywistą oczywistością. Można powiedzieć, że w moim przypadku to pakiet podstawowy. I patrzcie jak skończyłem...

IMO13247 To tolerujesz czy nie? Bo to już pod hipokryzję podchodzi. ekhem, gdzie tu hipokryzja?

no nieeeee "NIGDY PIERWSZA BEZ POWODU NIE OBRAŻAM LUDZI" juz sam sposob twojego pisania moze obrazic twój za to w ogóle

Gość IMO13247
Nie no pierwszy temat jaki dzisiaj czytam i juz zostałem zmuszony aby to powiedziec: DILANDA JESTEŚ SKOŃCZONĄ IDIOTKĄ!

Darker "no i żeby nie był cymbałem, tj. żeby nie zdradzał, nie tłukł ,nie oglądał się za innymi, żeby mu zależało na mnie, szczery, troskliwy. nawet jeśli by byl biedny, to nic nie szkodzi, pod warunkiem że ma szczere chęci wspólnego życia i dorobienia się czegoś;" Czyli coś co dla takiego patałacha jak ja jest oczywistą oczywistością. Można powiedzieć, że w moim przypadku to pakiet podstawowy. I patrzcie jak skończyłem... powtarzasz się Darker i dlaczego nazywasz siebie patałachem?