Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prospekt emisyjny

dlaczego w autobusie żadna kobieta się do mnie nie przysiąddzie

Polecane posty

Gość Wlancuachach
Każda dyskotekowa panienka twierdzi, że nie jest łatwa. :D

Wlancuachach Każda dyskotekowa panienka twierdzi, że nie jest łatwa. nie znasz mnie, nie wiesz jak się ubieram jak się zachowuję, co robię, a czego nie

Gość q3r
Jeżeli kobieta łazi na disko i narzeka na brak zainteresowania ze strony facetów to musi ona być pasztetem. Nie ma innnej opcji.

"aha, czyli nie znasz mnie, ale wiesz, ze jestem łatwa i dam d**y po 5 minutach znajomości tylko dlatego że na dyskoteki chodzę" Pisałaś jak to przed obcym się rozpływałaś po paru minutach rozmowy... Tak, uważam to za bardzo prawdopodobne, że będziesz łatwiejsza niż Lindsey Lohan. Pewne miejsca wymuszają pewne standardy zachowań. Jak szukasz na dyskotece to duży dekolt i kręć tyłkiem bo inaczej nie \awiążesz kontaktu z facetami stamtąd. "z takim szybkim wrzucaniem ludzi do jednego wora, nie dziwię Ci się, że jesteś sam i zaczynasz gorzknieć." Powinienem spisywać te diagnozy innych o sobie. Co chwila to jakaś nowa. "jestem wartościowa" No ba! "jest duzo porządnych i nieśmiałych i dlatego apeluję, żeby się bardziej otworzyli" Nieśmiali nie chodzą na dyskoteki. Zostali tam zawleczeni przez kogoś i mają rozkaz dobrze się bawić. Ty też się dobrze bawisz w miejscach których nie lubisz?

q3r Jeżeli kobieta łazi na disko i narzeka na brak zainteresowania ze strony facetów to musi ona być pasztetem. Nie ma innnej opcji. ile razy mam powtarzac? pasztetem nie jestem

"ja się wstydzę pierwsza do takiego podejść a poza tym to mnie się to kojarzy z kurestwem " Dość niecodzienne porównanie. Ciekawe z czym jej się kojarzy seks z nieznajomym w dworcowej toalecie? Niech zgadnę... Ekscytująca przygoda :D

Gość q3r
"pasztetem nie jestem" A istnieją pasztety, które szczerze stwierdzą, że są pasztetami? Oczywiście poza niektóymi prawikami na Kafe. ;)

"ile razy mam powtarzac? pasztetem nie jestem" Ale to faceci na dyskotece decydują, nie Ty.

Gość tutaj kazdy kazdego
dyskoteki to nie jest miejsca dla niesmialych ludzi ... 100% prawdy ja bylem zaciągniety przez dwoch kolegów , poszli szpanowac a ja siedzialem jak ta ciota :O wyszedlem po godzinie

Darker Ty interpretujesz moje wypowiedzi, żeby potwierdzały one Twoje stereotypy właśnie rozpłynęłam sie PO ROZMOWIE z nim, a nie po tym jak wyglądał co znaczy, że patrzę na to co ktos ma w głowie a nie na jego pysk pisałam też, ze cciał iść ze mna do mnie, na co się nie zgodziłam, bo o stosunek w krzakach sienie proszę - bo nie jestem łatwa i nie wiesz ilu kolesi chciało mne przelecieć i żadnego nie dopuściłąm - BO NIE JESTEM ŁATWA

"ja bylem zaciągniety przez dwoch kolegów , poszli szpanowac a ja siedzialem jak ta ciota wyszedlem po godzinie " Ja wytrzymałem dwie. Pewnie za sprawą trzech piw.

Gość Buhaj rozpłodowy
na dicho to się chodzi aby zaruchac, a nie po to aby szukac zony

"Darker Ty interpretujesz moje wypowiedzi, żeby potwierdzały one Twoje stereotypy" Stereotypy :D "właśnie rozpłynęłam sie PO ROZMOWIE z nim, a nie po tym jak wyglądał co znaczy, że patrzę na to co ktos ma w głowie a nie na jego pysk" Już Ci pisaliśmy, że trafiłaś na PUA. Taki facet płaci 1500 i uczą go właśnie technik rozmowy na 3-dniowych warsztatach. "pisałam też, ze cciał iść ze mna do mnie, na co się nie zgodziłam, bo o stosunek w krzakach sienie proszę - bo nie jestem łatwa" Pewnie spróbuje jeszcze raz tylko mądrzej. "i nie wiesz ilu kolesi chciało mne przelecieć i żadnego nie dopuściłam" No i? O czym to ma świadczyć?

Darker "ja się wstydzę pierwsza do takiego podejść a poza tym to mnie się to kojarzy z kurestwem " Dość niecodzienne porównanie. Ciekawe z czym jej się kojarzy seks z nieznajomym w dworcowej toalecie? Niech zgadnę... Ekscytująca przygoda mnie sięto kojazy z narzucaniem siefacetowi i nadziewaniem się na jego pałę - jeśli facet się narzuca, to to wygląda zupełnie inaczej do paszczura mi daleko!!! za granicą nie było wieczoru, żeby co najmniej kilku do nie nie uderzało, podczas gdy do koleżanek nikt a w Polsce to jest róznie...

Gość Kantyniina
disco cnotko, wyemigruj i po problemie.

NOO!! Darker się rozkręcił!! Już Ci pisaliśmy, że trafiłaś na PUA. .on był młodszy od was a dojrzalszy, normalniejszy (tj. pozbawiony jakichś irracjonalnych leków i uprzedzeń) że moglibyście sięod niego uczyć Pewnie spróbuje jeszcze raz tylko mądrzej. gdyby chciał to by to wtedy zrobił, ale on szanował i siebie i mnie No i? O czym to ma świadczyć? O TYM ŻE NIE JESTEM PUSTĄ DUPODAJKĄ

Kantyniina disco cnotko, wyemigruj i po problemie. a co jeśli nie chcę emigrować? bo np. chcialabym się związac z Polakiem?

Gość Ubogi Marzyciel
A ja chciałbym kobietę z klasą, a nie jakąś discolaskę. :)

Ubogi Marzyciel A ja chciałbym kobietę z klasą, a nie jakąś discolaskę. a co to znaczy disco laska? może od tego zacznijmy

"mnie się to kojarzy z narzucaniem się facetowi i nadziewaniem się na jego pałę" To wiele tłumaczy. Jeżeli powiedzieć obcemu "cześć" to dla Ciebie takie zhańbienie się to może z domu nie wychodź? Nie daj boże się zapomnisz i od latawicy ktoś Cię wyzwie :D "jeśli facet się narzuca, to to wygląda zupełnie inaczej" Co ćpasz? Pytam bo też chcę aby mój świat stanął na głowie jak Twój. "za granicą nie było wieczoru, żeby co najmniej kilku do nie nie uderzało, podczas gdy do koleżanek nikt" Za granicą to gdy was zaliczą to robią nacięcie na pasku od spodni.

"on był młodszy od was a dojrzalszy, normalniejszy (tj. pozbawiony jakichś irracjonalnych leków i uprzedzeń) że moglibyście sięod niego uczyć" Oni tak ich właśnie szkolą. Widziałem nagrania z takich seminariów, czytałem skrypty ze szkoleń. Czy Ty w całej swojej naiwności naprawdę uważasz, że wdaje się z Tobą? w dyskusję bez znajomości tematu? "gdyby chciał to by to wtedy zrobił, ale on szanował i siebie i mnie" A co ma szacunek do seksu?

ale facet na ogól, nawet jeśli by miał ochotę, a jest inne wolne miejsce, też się do laski nie przysiądzie w autobusie. Myślę, że motywacja jest tu podobna. Ani kobieta, ani facet nie chcą wyglądać na takich, którzy mają jakieś zamiary. Może jest to objaw postępu cywilizacyjnego polegający na tym, że w publicznych miejscach przyjmujemy maskę totalnej aseksualności.

"gdyby chciał to by to wtedy zrobił, ale on szanował i siebie i mnie" Już nie mówiąc o tym, że nie jesteś jedyna na świecie. Zastawił sidła na inną. Jak 30 minut mu z Tobą wystarczyło to się raczej nie spocił przy następnej.

Gość Izunnia87
hehehehehe a prawiki nadal probuja cos wytlumaczyc wielce cnotliwej dilandzie jak grochem o sciane :D

Jakim tam grochem :D Wygrywamy na wszystkich polach. Wcześniej to we czterech ją gromiliśmy teraz to sam ją kładę :D

To wiele tłumaczy. Jeżeli powiedzieć obcemu "cześć" to dla Ciebie takie zhańbienie się to może z domu nie wychodź? Nie daj boże się zapomnisz i od latawicy ktoś Cię wyzwie no wyobraź sobie, ze niedawno czytałam topik laski, która podeszla na dyskotece do kolesia, który jej się spodobał, a on jej chamsko odpowiedział, żeby spierdalala czy coś w tym stylu. takiej reakcji się boję "wdaje się w dyskusję z Tobą bez znajomosci tematu" ???? cóż to za bełkot? gdyby nie było tematu, nie byłoby rozmowy

Gość buuhhhhaaas
dilanda - tez czytałam ten topik , dziewczyna mowila ,ze normalnie wyglada , nie jestem grubasem , chciala z podobno zajebistym chlopakiem tylko pogadac a on '' spierdalaj , nie gadam z laskami z takim ryjem'' :D do tej pory to pamietam

Izunnia87 hehehehehe a prawiki nadal probuja cos wytlumaczyc wielce cnotliwej dilandzie jak grochem o sciane ??? niby co wytłumaczyć? że są uprzedzeni do wszystkich? "wielce cnotliwa" ?? o co ci chodzi?

buuhhhhaaas dilanda - tez czytałam ten topik , dziewczyna mowila ,ze normalnie wyglada , nie jestem grubasem , chciala z podobno zaj**istym chlopakiem tylko pogadac a on '' spie**alaj , nie gadam z laskami z takim ryjem'' do tej pory to pamietam no właśnie o to mi chodziło a wiesz czemu tak się dzieje? bo w Polsce jest mało przystojnych facetów a jeśli już sięjakiś trafi, to najcześciej ma zrytą psychę z tego powodzenia u kobiet; myśłi że moze obrażać kazdą, bo i tak przylecą dlatego m.in. wolałabym przeciętnego

"no wyobraź sobie, ze niedawno czytałam topik laski, która podeszla na dyskotece do kolesia, który jej się spodobał, a on jej chamsko odpowiedział, żeby spie**alala czy coś w tym stylu. takiej reakcji się boję" Po prostu unikaj tych w ortalionowych dresach. "???? cóż to za bełkot? gdyby nie było tematu, nie byłoby rozmowy" Dziewczyno uruchom szare komórki przez moment i pomyśl: Obcy facet podchodzi do Ciebie i od razu wie co i jak. Nie czeka, nie jest onieśmielony, nie gapi się w ziemię, nie jąka się tylko pewnie podchodzi i po 30 minutach już pragniesz mu dać swój numer. Nawet Stewie Wonder zobaczyłby, ze coś tu nie gra.