Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prospekt emisyjny

dlaczego w autobusie żadna kobieta się do mnie nie przysiąddzie

Polecane posty

Gość Sierżant Rzeżączka
Kogo oczekujesz w DYSKOTECE? Porządnych facetów? Jeżeli tak, to jestes po prostu głupia.

"a wiesz czemu tak się dzieje? bo w Polsce jest mało przystojnych facetów" I co na to rząd? Czy jest w przygotowaniu jakaś reforma aby temu zaradzić?

"Kogo oczekujesz w DYSKOTECE? Porządnych facetów? Jeżeli tak, to jestes po prostu głupia." Ech... a ja bawiłem się z nią w takie owijanie w bawełnę. Sama racja. Dziewczyna boi się zwyzywania a jakie co to niby kurwa atrakcje może jeszcze na dyskotece spotkać?

ależ ty jestes Darker uparrtyyyy nie wiedzial co i jak, nie wiesz dlaczego do nmie odszedł, nie wiesz co mu się we mnie spodobało, nie wiesz o zym gadaliśmy ale sie kłócisz... ale to prawda, że nie gapił sie w ziemię bo gdyby tak robił to bym się nie przekonała jaki był zajebisty - dlatego apelują do nieśmiałych, żeby sieosmielili "a wiesz czemu tak się dzieje? bo w Polsce jest mało przystojnych facetów" I co na to rząd? Czy jest w przygotowaniu jakaś reforma aby temu zaradzić? i zamiast kurwa zrozumieć co ja staram się tu napisać - ze mnie takie przystojne chamy nie interesują, Ty znowu piszesz tak, jak Ci wygodnie na dyskotece trafiają sieporządni faceci, poznałam kilku

Gość heehhehehfe
Nie chce mi sie czytac calego watku, ale odpowiedz jest zajebiscie prosta. Piekne dziewczyny tez siedza czesto same a obok wolne miejsce. Dlatego, ze ludzie wstydza sie ladnych osob, dlatego wybieraja bezpieczniejsze miejsca obok brzydszych. Naprawde bardzo czesto to wlasnie ladni siedza sami.

heehhehehfe Nie chce mi sie czytac calego watku, ale odpowiedz jest zaj**iscie prosta. Piekne dziewczyny tez siedza czesto same a obok wolne miejsce. Dlatego, ze ludzie wstydza sie ladnych osob, dlatego wybieraja bezpieczniejsze miejsca obok brzydszych. Naprawde bardzo czesto to wlasnie ladni siedza sami. dlatego właśnei apeluję o śmialość, ale niektóre prawiki zdają się tego nie rozumieć

Gość IxxxxI C
"dlatego właśnei apeluję o śmialość" Tylko głupiec może apelować do nieśmiałego o śmiałośc.

"nie wiedzial co i jak, nie wiesz dlaczego do nmie odszedł, nie wiesz co mu się we mnie spodobało, nie wiesz o zym gadaliśmy ale sie kłócisz..." A ta znowu swoje... Uważaj bo jeszcze sama siebie przekonasz. Mam uwierzyć, że amator tak w 30 minut zbajerował dziewczynę, że mu z ręki jadła? Jaaaasne. 'ale to prawda, że nie gapił sie w ziemię bo gdyby tak robił to bym się nie przekonała jaki był zaj**isty - dlatego apelują do nieśmiałych, żeby sieosmielili" Ja jestem nieśmiały ponieważ się w przeszłości wyszedłem wielokrotnie ze swojej skorupy i cena jaką za to zapłaciłem do dziś mi się czkawką odbija. Nie muszę być śmiały bo nie ma na mnie zapotrzebowania. Taki bajerant powinien być śmiały bo jak widać na Twoim przykładzie - w połączeniu z gadką - opłaca mu się to. Mi żadna na studiach nie dała numeru gdy prosiłem. Może nie bajerowałem wystarczająco dobrze? "na dyskotece trafiają sieporządni faceci, poznałam kilku" Po pijaną siostrę przyszli :D

IxxxxI C "dlatego właśnei apeluję o śmialość" Tylko głupiec może apelować do nieśmiałego o śmiałośc. aha i pewnie zaraz mi porównasz nieśmiałość do choroby nowotworowej

"dlatego właśnei apeluję o śmialość, ale niektóre prawiki zdają się tego nie rozumieć" Apelować to możesz sobie o pokój na świecie. Mówić nieśmiałemu aby był bardziej śmiały to jak do głodującego dziecka w Afryce aby zaczęło jeść.

Gość IxxxxI C
Zamiast apelować, po prostu zrzuć swoją koronę i podejdź do faceta, ale lepiej wybierz inne miejsce niż dyskoteka.

"aha i pewnie zaraz mi porównasz nieśmiałość do choroby nowotworowej" Raka jak i nieśmiałość można wyleczyć w początkowej fazie. Spróbuj tego samego w stanie terminalnym.

Ja jestem nieśmiały ponieważ się w przeszłości wyszedłem wielokrotnie ze swojej skorupy i cena jaką za to zapłaciłem do dziś mi się czkawką odbija. bo trafiałeś na kretynki co to lecą na kasę albo wygląd albo były nieśmiałe, to też jest możliwe "Po pijaną siostrę przyszli" ?? że niby co??

IxxxxI C Zamiast apelować, po prostu zrzuć swoją koronę i podejdź do faceta, ale lepiej wybierz inne miejsce niż dyskoteka. może tak zrobię

"bo trafiałeś na kretynki co to lecą na kasę albo wygląd" No jasne :D Bo wartościowa to kosza nie da. Doszukiwać się u was empatii to strata czasu.

"może tak zrobię" A dasz radę? Pytam bo wiem, że na trzeźwo nie podejdziesz.

No jasne Bo wartościowa to kosza nie da. Doszukiwać się u was empatii to strata czasu . no a niby czemu ta "wartościowa" mialaby dać na starcie kosza?

A dasz radę? Pytam bo wiem, że na trzeźwo nie podejdziesz. co jeszcze o mnie wiesz wróżbito Darkerze?

"no a niby czemu ta "wartościowa" mialaby dać na starcie kosza?" A czemu miałaby nie dać? Mało to facetów na świecie? Popatrzy co to za indywiduum do niej startuje, powstrzyma się od śmiechu i powie, że nie jest zainteresowana. "co jeszcze o mnie wiesz wróżbito Darkerze?" Tyle, że na trzeźwo póki co nie podeszłaś.

Gość Atrik
dilanda, podaj co skreśla u Ciebie faceta, konkretnie chodzi o jego wygląd. Zakładam, że nie może być niski albo otyły, bo to cechy ,ktore nie są akceptowane przez wszystkie kobiety. Co jeszcze?

Gość no nieeeee
udowodnione naukowo jest rowniez to,ze Polki sa do bolu nieprzystepne. takze ja to widze tak,ze trzymaja facetow na dystans:/ (oczywiscie nie wszystkie). poza tym ciagle sa niezadowolone albo zmeczone:/

nawet po pijaku nie podeszłam, wiesz czemu? 1) bo jeśłi facet byłby zainteresowany to by podlazł pierwszy 2) jak nie potrafi nawet tego, to ja go wychowywać nie bedę 3) mnie się to kojarzy z kurestwem; jeszcze może mu powiem : "przeleć mnie"? a ja kurwą nie jestem, mimo, że chciałbyś żebym była, bo to by potwierdzał Twój spaczony obraz świata

Gość Matrix...
dilanda - nawet jak w dyskotece by sobie stał taki przystojny przy barierce to byś nie stanęła obok?

Gość no nieeeee
kurwa i dilanda sie wszystkowiedzaca przypaletala.Ty najwiecej masz do powiedzenia w kontaktach mezczyzny z kobieta.Przeciez lubisz sie umawiac na kafeterii z nieznajomymi na tyranie lachy:P nie mowiac juz o tym jak wazne dla ciebie sa twoje cycki do tego stopnia,ze jezdzisz po dziewczynach z malym biustem na forum:/ Ja widze cie jako bardzo samotna dziewczyne.Moze nawet i paszteta:/ktory nie ma co do roboty i sie zajmuje tutaj dzien w dzien pierdolami.

"1) bo jeśłi facet byłby zainteresowany to by podlazł pierwszy" Już to przerabialiśmy. Nie podejdzie bo jest nieśmiały. Ja też do wszystkich nie podchodziłem co mi się podobały. Raczej nic nie straciłem bo traktowały mnie jakbym nie istniał. "2) jak nie potrafi nawet tego, to ja go wychowywać nie bedę" Groch z kapustą. To nie ma nic wspólnego z wychowaniem. 3) mnie się to kojarzy z kurestwem" Jeśli dziewczynie uśmiech i cześć kojarzy się z kurwieniem się to najwyższy czas na wizytę u terapeuty.

Atrik dilanda, podaj co skreśla u Ciebie faceta, konkretnie chodzi o jego wygląd . Zakładam, że nie może być niski albo otyły, bo to cechy ,ktore nie są akceptowane przez wszystkie kobiety . Co jeszcze? bardzoo otyły nie bardzo, ale może miec nawet trochę ciałka hmm no wolałabym, żeby byl starszy ode mnie albo przynajmniej w moim wieku no i żeby nie byl cymbalem, tj. żeby nie zdradzał, nie tłukł ,nie oglądał się za innymi, żeby mu zależalo na mnie, szczery, troskliwy. nawet jeśli by byl biedny, to nic nie szkodzi, pod warunkiem że ma szczere chęci wspólnego życia i dorobienia się czegoś; i żeby mu się nie podobały puste blondyny co z goła dupą latają, bo jeśłi ma taki ust, to w głowie wile nie ma i wiesz co mi sie jeszcze podoba? jeśłi facet gardzi takimi dupodajkami - bo to znaczy że mnie z taką nie zdradzi

Gość no nieeeee
tak ale jak sie tyranie laski umawiala na kafe to wtedy nie kojarzylo sie to jej z kurestwem:) ale usmiech w strone faceta to tak.Definitywnie kurestwo:P hahaha padne

Matrix... dilanda - nawet jak w dyskotece by sobie stał taki przystojny przy barierce to byś nie stanęła obok? ostatnio naczytałam się postów od kolesi co się kpiaco wypowiadali, że jakaś laska cos od nich chciała, stała obok, kręciła dupskiem przed nimi; hm po takich komentach wszystkiego się odechciewa

no nieeeee k**wa i dilanda sie wszystkowiedzaca przypaletala.Ty najwiecej masz do powiedzenia w kontaktach mezczyzny z kobieta.Przeciez lubisz sie umawiac na kafeterii z nieznajomymi na tyranie lachy nie mowiac juz o tym jak wazne dla ciebie sa twoje cycki do tego stopnia,ze jezdzisz po dziewczynach z malym biustem na forum :/ Ja widze cie jako bardzo samotna dziewczyne.Moze nawet i paszteta:/ktory nie ma co do roboty i sie zajmuje tutaj dzien w dzien pie**olami. a umówiłam sięz nim? tak? wymieniliśmy się hociaż adresami mailowymi czy gg? WIĘC NIE PIERDOL!!! gdybym była kurwiskiem, to wlasnie bym już dawno komuś ciągneła a nie siedziała wieczorem na kafe ni powiedzialam ze nie jestem samotna ale pasztetem nie jestem chociaż są rózne gusta

Gość no nieeeee
"i żeby mu się nie podobały puste blondyny co z goła dupą latają, bo jeśłi ma taki ust, to w głowie wile nie ma i wiesz co mi sie jeszcze podoba? jeśłi facet gardzi takimi dupodajkami - bo to znaczy że mnie z taką nie zdradzi" hahaha czyli jestes brunetka:P tak wogole uamieniuj blondynki:P Jakby kolor wlosow mial cos do zawartosci glowy:P ja wole,zeby moj facet nikim nie gardzil,bo to znaczy,ze mna tez nie bedzie.Jestes pusta jak but.