Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prospekt emisyjny

dlaczego w autobusie żadna kobieta się do mnie nie przysiąddzie

Polecane posty

Gość Psychoprawik
Już nie kopcie tak leżącego, bo dziewczyna jeszcze z nerwów swoją cnotkę straci z długopisem. :D

Gość no nieeeee
"JENY JAK TY KŁAMIESZ napisałam mu, dopiero później, ze jeśłi mu aż tak bardzo przeszkadza jej mały biust, że wreczgo "obrzydza" to może lepiej żeby sobie znalazł taka, która go bedzie pociągać co do chłopiecej figury to było w osobnym opście i dotyczyło modelek - że są wybierane przez projektantów homoseksualistów i dlatego lepiej żeby nie miały bioder ani biustu to że małymi cyckami można wykarmić napisała oksana85 ja tylko napisałam, że biust rosnie w czasie ciązy, gdyż wypełnia siępokarmem ico? pogrążyłaś się? CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM JEŚLI POTRAFISZ" nie krzycz do mnie tym caps lockiem! wcale sie nie pograzylam.Pisalas innaczej i nie mydl oczu.teraz jest ci wstyd poprostu:P

IMO13247 Nie no pierwszy temat jaki dzisiaj czytam i juz zostałem zmuszony aby to powiedziec: DILANDA JESTEŚ SKOŃCZONĄ IDIOTKĄ! też Cię lubię ale odpowiedz na pytanie albo w jakikolwiek sposób uargumentuj swoją opinię

Gość no nieeeee
"to bylo jak odpalanie silnika w Helmucie mojego dziadka" że to niby śmieszne miało być? no wiem wiem to nie jest wcale smieszne jesli ktos rozumem nie grzeszy.Wybacz.

pisałam inaczej? dobrze wiem co pisałam; podaj linka do topiku jeśli pisałam inaczej to sobie razem poczytamy

Gość Napalony Wiewiór
Dilanda, to ty pisałaś kiedyś, że obciągasz ochotnikom?

no wiem wiem to nie jest wcale smieszne jesli ktos rozumem nie grzeszy.Wybacz. taa, oskarzasz mnie o głupotę, ale jakoś mi jej udowodnić nie potrafisz skąd ja to znam?

Napalony Wiewiór Dilanda, to ty pisałaś kiedyś, że obciągasz ochotnikom? pisałam, ale nie obciągałam z resztą nie zdziwiłabym się gdybyś był(a) tą samą co no nie,, albo oksama85, albo Zapewne

Gość no nieeeee
wlsciwie o tych modelkach tylko wspomnialas tak jak bylo:) co tez jest dla mnie jakims kosmosem,bo wszystkie modelki sa chude i wysokie,a przeciez nie wszyscy projektanci to geje.Nawet nie wszystcy sa mezczyznami wiec chyba skad inad te kryteria:P ale to tak na marginesie.

IMO13247 Darker CZEKAM ponoć to mnie pogrążyliście, tylko sami nie odpisujecie - bo wam argumentów brakuje

Gość Napalony Wiewiór
"pisałam, ale nie obciągałam" Ładnie tak kłamać? :o

no nieeeee wlsciwie o tych modelkach tylko wspomnialas tak jak bylo co tez jest dla mnie jakims kosmosem,bo wszystkie modelki sa chude i wysokie,a przeciez nie wszyscy projektanci to geje.Nawet nie wszystcy sa mezczyznami wiec chyba skad inad te kryteria ale to tak na marginesie. PRZECZYTAJ TOPIK ZE ZROZUMIENIEM JEŚLI POTRAFISZ o modelkach jako pierwsza wspomniała Zapewne nie wszyscy projek są homo, ale przytłaczająca większosc i to oni narzucają standardy

Gość mogą się wstydzic
albo może czekają aż jakaś babcia usiądze a ona młoda, to może sobie postac:)

Napalony Wiewiór "pisałam, ale nie obciągałam" Ładnie tak kłamać? no doobra, tobie tez obciągnęłam

Gość no nieeeee
dilanda tak lepiej ci wierzyc w to,ze to wszystko to tylko moje podszywy.Lepiej spac bedziesz:P ja juz udowodnilam twoja glupote.Zrobilam z ciebie tutaj idiotke:) to byla moja zemsta za to,ze jestes wyniosla i zadufana w sobie.Uwarzasz sie za cos lepszego.Myslisz,ze mozesz oczerniac inne kobiety.To teraz masz:) mozesz wracac juz do pracy.Lachy do zrobienia sa.Narka:*

ja juz udowodnilam twoja glupote.Zrobilam z ciebie tutaj idiotke to byla moja zemsta za to,ze jestes wyniosla i zadufana w sobie.Uwarzasz sie za cos lepszego.Myslisz,ze mozesz oczerniac inne kobiety.To teraz masz taak? a w którym miejscu? nawet nie podalaś żadnego linka ani cytatu kiedy ja kobiety obrażam? aha tyklo wtedy, kiedy one obrażają inne - biuściaste

Gość IMO13247
@Dilanda "chamstwa nie toleruję!" (...) "ALE ZAWSZE W ODWECIE ZA CHAMSTOW NIGDY PIERWSZA BEZ POWODU NIE OBRAŻAM LUDZI" Przetłumacze Ci to na język Polski- powoli abyś zrozumiała. "Ja chamstwa nie toleruje U INNYCH LUDZI, ale jak mnie zdenerwują, to nie widzę żadnych przeszkód aby tolerować MOJE chamstwo." Jesli nadal nie zauważasz OCZYWISTEJ HIPOKRYZJI, to muszę z przykrością stwierdzić, że niestety jestes kretynką albo (łudzę się jeszcze) obleśną, wredną prowokatorką.

"powtarzasz się Darker i dlaczego nazywasz siebie patałachem?" Z reguły się nie powtarzam chyba, że mnie ignorują. A patałachem jestem bo uwierzyłem, że to o czym wspominasz wystarczy. Jak widać nie wystarcza.

Gość IMO13247
Darker -uwierzyłeś bo byłeś kretynem. Zdarza sie najlepszym...

Gość Blubebebwebws
"Z reguły się nie powtarzam chyba, że mnie ignorują" Książę kafeteryjnych prawików i jego zasada. :D

"Książę kafeteryjnych Prawików i jego zasada. ' A żebyś wiedział.

Gość no nieeeee
"taak? a w którym miejscu? nawet nie podalaś żadnego linka ani cytatu kiedy ja kobiety obrażam?" nie badz taka beznadziejna.Uwazasz,ze wyszlas z tego bez uszczerbku na dumie.Nie dosc,ze jestes glupia to jeszcze zaklamana.Nie moge przytoczyc ci tego watku,bo juz dawno wykasowalam ten temat. tak samo jak ty mi wytykasz,ze ja nie mam dowodow na to,ze obrazasz inne dziewczyny tak samo ja moge powiedziec,ze ty nie masz dowodu,ze tego nie robilas.Takze sie nie unos jak baloni z helem:P no ale my tu gadu gadu,a na ciebie lachy czekaja.Jest duuuzo do zrobienia:P

IMO13247 @Dilanda "chamstwa nie toleruję!" (...) "ALE ZAWSZE W ODWECIE ZA CHAMSTOW NIGDY PIERWSZA BEZ POWODU NIE OBRAŻAM LUDZI" Przetłumacze Ci to na język Polski - powoli abyś zrozumiała. "Ja chamstwa nie toleruje U INNYCH LUDZI, ale jak mnie zdenerwują, to nie widzę żadnych przeszkód aby tolerować MOJE chamstwo." Jesli nadal nie zauważasz OCZYWISTEJ HIPOKRYZJI, to muszę z przykrością stwierdzić, że niestety jestes kretynką albo (łudzę się jeszcze) obleśną, wredną prowokatorką. ZAWSZE STARAM SIĘ PROWADZIĆ KULTURALNĄ I KONSTRUKTYWNĄ DYSKUSJĘ, JEDNAK NIE MOJA WINA ŻE NIEKTÓRZY NIE SĄ WYCHOWANI I OD RAZU OBRAŻAJĄ INNYCH (NAWET NIEKONIECZNIE MNIE). JEŚLI SENSOWNE ARGUMENTY DO TAKICH LUDZI NIE PRZEMAWIAJĄ TO JA JUŻ NIC NIE PORADZĘ NA ICH OGRANICZENIE. JEDYNĄ ODPOWIEDZIĄ DO TAKICH OSOBNIKÓW JEST PODOBNY SPOSÓB TRAKTOWANIA - JAK TY KOMU TAK ON TOBIE I MAM W DUPIE CZY ONI TOLERUJĄ WÓWCZAS MOJE CHAMSTWO CZY NIE. SORRY ALE JESTEM TYKLO CZŁOWIEKIEM Z EMOCJAMI - ROZUMIESZ CZY NIE? NIE POZWOLĘ SIĘ OBRAŻAĆ. ROZUMIESZ CZY NIE? JEŚLI KTOŚ JEST OD POCZĄTKU CHASKI TO JA NIE BEDĘ UPARCIE STOSOWAĆ ZASDY SAVOIR VIVRE'U. ALE MOŻESZ TEGO NIE ZROZUMIEĆ NIE ZDZIWILABYM SIĘ

nie dosc,ze jestes glupia to jeszcze zaklamana. przeceniam cię ze w ogole wdaję się z tobą w dyskusję ile razy mam powtarzać - cytaty a ty nic tylko mnie obrazasz, zadnych faktów, żadnych sensownych argumentów a skoro wykasowalaś to się ciesz ze teraz możesz innym kit wciskac

Gość IMO13247
Hahahaha:D:D:D Dilanda zła jestes? O tak! Jesteś zła i do tego pełna hipokryzji! :D

Gość IMO13247
Niesamowite. czekałem na argumenty a otrzymałem klasyczny, bezmyslny kafeteryjny bełgot poparty wiarą w swoje bezsensowne słowa.

A patałachem jestem bo uwierzyłem, że to o czym wspominasz wystarczy. Jak widać nie wystarcza. dla niektórych nie wystarcza, ale ja może za nie nie będę odpowiadać?

Gość no nieeeee
dilanda zbastuj bo cie zablokuja i gdzie bedziesz laski robic? przeczytaj sobie regulamin kafeterii... ja nawet nie czytam tych literek wiec sie nie wysilaj juz.Nie bede czytac czyichs rzygowin:/

"dla niektórych nie wystarcza" Jak was obserwuję to dla każdej za mało. A na forum wszystko można napisać.

oj IMO13247 i pewnie jeszcze zgodzisz się z no nieee? i to mnie nazywasz kretynką? nie toleruję chamstwa ani pod moim ani pod niczyim innym adresem (dlatego nie pozwoliłam obrażać innych kobiet w topiku o który się no niee czepia) nie wymagam, żeby ktoś tolerowal moje chamstwo, ktore nigdy nie jest wyssane z palca. zawsze może zakonczyć dykusję i to chyba ty jesteś hipokrytą, bo mnie zarzucasz, że jestem chamska wobec inncyh ,ale jakoś Ciebie nie wyzwałam od kretynów pozdrawiam;)