Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młody27

Pomocy. Poszukuję tytułu filmy z dawnych lat

Polecane posty

Witam Poszukuję tytułu filmu sprzed wielu lat. Film z tego co pamiętam po polsku miał nazwę wymawianą: "Defi i wieloryb", lub źle słyszałem i powinno być "Delfin i wieloryb" Historia dziewczynki mieszkającej z rodzicami i bratem blisko morza. Rodzice prowadzą kurort. Dziewczynka kocha morze i jest zaprzyjaźniona z delfinem z którym często pływa. Doskonale gra na flecie i twierdzi, że jej nauczycielką jet samica wieloryba. Pamiętam, że brat chodził z gipsem na ręce. Dziewczynka miała dwóch dziadków. Jeden był kapitanem kutra drugi był biznesmenem. Do kurortu przyjeżdża para turystów, która zaprzyjaźnia się z dziewczynką. Bardzo proszę o pomoc kogokolwiek kto ma jakieś wiadomości na ten temat.

Mój Boże! To jest to! Od kilku lat z siostrą szukamy tego filmu a wystarczyło tu się zarejestrować. BARDZO DZIĘKUJĘ! JESTEM TERAZ SZCZĘŚLIWYM CZŁOWIEKIEM>

Gość Jondras
levy ogarnij sie wreszcie, dlaczego ci sie wydaje ze wszystko wiesz i na wszystkim sie znasz? kurwa! jak ja nie lubie takich pustych ludzi

Jondras -> nigdy nie stwierdziłem że wszytko wiem i na wszystkim się znam ;D

Gość Jondras
Pewnie ze nie, ale na takiego sie kreujesz, nie wiem czy taki masz cel czy nie.odpowiedz mi na pytanie a nie bede sie czepial. dlaczego ty, 22 letni facet pol dnia spedza na forum dla kobiet?

pół dnia? ;D jakbyś zebrał każdą minutę spędzoną przeze mnie na forum to średnia by ci wyszła jakieś 45 minut dziennie (bo pisze średnio jakieś 30 postów dziennie co w sumie niewiele) a to nie jest pół dnia

Gość Golieta
Szukam takiego filmu i za nic nie mogę znaleźć: To jest historia jakiejs dziewczyny która pracuję jako pokojówka czy ktoś taki, zajmuje się praniem czy cos. i zakochuje sie w jakim bogatym paniczu(cały film dzieje się w dawnych latach) i nic wiecej nie moge sobie przypomniec jak to, że potem jest pokazana jakby wspólczesność i ona spotyka tego chłopaka już w jakiejs kafece czy cos i maja wrazenie ze się znają. Już nie moge patrzec na filmweb rzeby to znaleźć! POMOCY!!!