Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpinkarrr

pomózcie, zadanie z podstaw przedsiębiorczości

Polecane posty

Gość helpinkarrr

Zadanie. podaj swoje 4 wady i uzasadnij nad którymi powinnieneś popracować w pierwszej kolejności. Wybrałam dwie najgorsze wady czyli PESYMIZM i SŁOMIANY ZAPAŁ. Uzasadnienie: są to cechy które hamują rozwój osobisty no i co jeszcze mogę dodać? to uzasadnienie jest za krótkie a ja nie wiem co jeszcze wymysleć

Gość helpinkarrr
no proszę was nikt nie może nic poradzić?

Gość rtyui
dopisz lenistwo bo zamiast sama sie zastanowić nad SWOIMI wadami to szukasz "pomocy" na forum, na który NIKT Cię nie zna.

Gość helpinkarrr
ku*wa przecież to zadanie, mogę tam pozmyślać, chyba nie proszę was żebyście pisali o mnie prawdę

Gość helpinkarrr
jak nie chcesz pomóc to nie przeszkadzaj. Nie wiem czy zauważyłaś ale to forum zazwyczaj służy do pomocy innym =/

Gość 35436556trt
czy tak trudno uzasadnic pare wad ;/

Gość rtyui
przeciez pomagam. Lenistwo to tez wada no i podałam Ci od razu uzasadnienie.

Gość 35436556trt
rtyui 10/10 :D

Musisz dobrać jeszcze dwie to nie jest tak źle. Nie muszą być prawdziwe to może napisz zawiść/zazdrość - utrudnia budowanie relacji z ludźmi, sprawia, że czujemy się nieszczęśliwi. Nieśmiałość, albo przesadna pewność siebie też wpływa negatywnie na stosunki z ludźmi. Nonkonformizm - sprawia, że czujemy się wyobcowani. Łatwe uleganie wpływom - niszczy indywidualność. Można trochę powymyślać np. narcyzm, pycha, nie panowanie nad popędami itd. Jak wady to można może podać też pijaństwo i obżarstwo. Tak na szybko, ale może jakoś to rozwiniesz i ci się przyda.

Gość helpinkarrr
kobietaaaa dzieki bardzo za pomoc, chodziło mi raczej o uzasadnienie tych dwóch wad które już wymieniłam ale chyba zmienie je na te łatwe uleganie wpływom ;))