Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tyz tak chce

Chce byc wulgarny , byc luzakiem - tylko na takich leca dziewczyny

Polecane posty

Gość ja tyz tak chce

jak moge sie taki stac ? jestem spokojny a chce byc wiecznie wyluzowany ?

kto chce wulgara? chyba jakaś pusta i glupia a ja nawet wolę spokojnych i nudnych

Gość wtdshw
Bądź sobą i lepiej daj sobie spokój z babami.

Gość donoctavio
no ja własnie taki jestem zawsze a przy dziewczynie przesładzam do bólu.

**cream** spokojny = nudny czyli przyjaciel nie ruchacz cream ja wiem co mi się w facecie podoba takiego wulgarnego bym się bała, ze mi jeszcze wpierdoli

ruchacz = obiekt nadający się wyłącznie do sexu. Do związku szuka się fajnego człowieka i jego spokojny charakter nie jest przeszkodą

Gość Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Przede wszystkim trzeba być ładnym, bo to dla kobiet najważniejsze.

Gość jatomamfarta
dilanda dobrze mówi kilka lat temu jak byłem na studiach luzackie było mówienie do kolegów "lubisz to suko!!" do koleżanek nie radze ale nie jestem na bieżąco z luzactwem

no więc najpierw wybieracie ruchaczy a potem jak zakładac rodzine to tych spokojnych to niesprawiedliwe

Gość Matrix...
zwłaszcza że oni mają wtedy do dyspozycji ciaśniejszą cipke i cnote

Gość rozowe paznokcie
musisz jarac duzo trawy, wyluzujsz sie na maksa :classic_cool:

Gość jatomamfarta
jęczysz cream a co to w rodzinie źle? a myślisz że taki ruchacz to zawsze ma dobrze? to sie tylko tak wydaje

Mój facet raczej spokojny co nie znaczy, że nie potrafi się dobrze bawić. A co do ruchaczy to znam kilku. Ale sama nie chciałabym mieć puszczalskiego faceta, który dawał dupy każdej lasce co go chciała przelecieć

"spokojny = nudny czyli przyjaciel nie ruchacz" oooo! cream, a kiedy i gdzie tyś się tak podszkolił? ;)

z tymi wulgarnymi, spokojnymi, ruchaczami, przyjaciółmi itp. to nie do końca tak jest, że kobiety wolą tych czy tych. Rzczywiście specyficzny typ facetów typu "dupowaty" ma z babami ciężej, ale to nie znaczy, że cham i prostak jest zawsze na szczycie - na pewno nie jest u kobiet, które same siebie szanuja i mają poukładane w głowie. Owszem, często jest tak, ze zdecydowani, silni faceci, którzy potrafią być nieco szorstcy imponują kobietom, ale te cechy muszą iśc w parze równiez z innymi, przeciwstawnymi, żeby móc mówic sukcesach w relacjach damsko-męskich. Sztuka polega na tym, żeby mężczyzna potrafił te cechy odpowiednio wykorzytywać, żeby je włączał w odpowiednich momentach. Z doświadczenia wiem, że najbardziej intrygujący i pociągający mężczyni to ci, którzy mają w sobie wiele sprzecznych, kontrastowych cech (że tak to ujmę ;) ). A fajnie je pogodzić to nie taka łatwa sprawa Wbrew powszechnemu przekonaniu, nie jest żadnym sukcesem, ze kobieta sika w majtki na widok chama przez rok, a potem ryczy w poduche i mu się nadstawia, bo musi - a tak zazwyczaj mają właśnie zwykli wulgarni prostacy. Może to z boku wygląda tak, że ten facet to jest ruchaczem i ma fajnie, ale na dłuższą metę na pewno nie jest w stanie zatrzymac lub uszczęśliwić mądrej, rozgarniętej kobiety (nawet jeśli taka nabierze się na niegio "przez chwilę", to i tak go kopnie w tyłek,a zostanie z nim szara mysz, która, jak wspomniałam, niewiele mu da, bo będzie wszystko robiła z musu - to wątpliwa przyjamność)

ale co se porucha to jego nikt mu tego nie zabierze no nie więc jest lepszy

i druga sprawa - nie da się zrobić "pstryk" i być nagle innymi facetem. Takie zmiany na siłę, na zawołanie zazwyczaj dają komiczny efekt. Z faceta robi się błazen. Pewnie jest tak, że życie wielu mężczyzn uczy i siłą rzeczy zmiania, ale ... niestety to trwa i musi być okupione kilkoma dobrymi kopami w tyłek :)

Gość klaudia pieprzy
Tak...ale ruchacze są najczesciej przystojni i wcale nie potrzebna mu wartiosciowa kobieta bo po co ? Skoro zaraz znajdzie sie 10 innych chetnych tacy goscie od malego mieli powodzenie , brac i rzucac nie mowie tu o brzydkich ruchaczach a nam prawiczom co zostalo ? Jęczenie na forum , nie ma sensu sie starac ,typu osobosci i charakteru nie da sie zmienic. Cream cos o tym wie, chodzil do klubow i zawsze kosza dostawal

cream Ty jak widać tylko o ruchaniu i laski nie masz. Wniosek jest jeden. Zostań spokojnym facetem i porzuć karierę ruchacza a odniesiesz sukces

Gość ilovedrogue
pff... z tego wychodzi, że jesteś z gimnazjum albo jakieś durnej zawodówy, gdzie lodzik w sraczu jest na porządku dziennym... szanuj się chłopie :)

cream, troche przeceniasz zwykłe zimne ruchanie (pewnie dlatego, że jest Ci to obce) :) Oczywiście, dobry seks to dobry seks - wiadomo i nie będziemy na siłę umniejszać jego znaczenia :) (od wieków ma w sobie to, co ma ;) ), ale ... bez przesady - wszystko do pewnego momentu

Gość ta od prawikufff
Prawiczki z kafe sa troche dziwni :D z jednej strony czytam ,ze musza miec tylko i wylacznie dziewice , bo kazda inna to szmata ktora puszcza sie z arabusem z drugiej strony chcą byc jak ruchacze ,zazdroszczą im wziecia i wlasnie tego loda w kiblu i co o tym myslec?

"kosza dostałem raz i potem juz olałem ile mam znosic porazek?? " Ale musisz je adorować! Dla nich nie ma znaczenia, że Tobą gardzą. Ważne, że się o nie starasz, bo dzięki temu ich ego rośnie.

oczywiscie bo laski takie cnotliwe :O dla mnie ponizające jest miec tylko jedną kobiete w zyciu juz lepiej nie miec nic lub kilka