Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tyz tak chce

Chce byc wulgarny , byc luzakiem - tylko na takich leca dziewczyny

Polecane posty

"Tak...ale ruchacze są najczesciej przystojni i wcale nie potrzebna mu wartiosciowa kobieta" nic nie pieprzę, wiem, co "mówię" :) Bez obrazy, ale takie podejście mają własnie faceci, którzy, delikatnie mówiąc, mają mocno pod górę w tych sprawch. Dla nich ZARUCHANIE jest szczytem marzeń i osiągnięcem na miarę Olimpu :D Fajny facet, najkrócej rzecz ujmując, taki o którym pisałam wyżej, doskonale zdaje sobie sprawę, że "ruchanie" (juz zostane przy tej topikowej terminologii ;) ) ok. swoją drogą, ale oprócz tego trzeba jeszcze umieć zapewnic sobie inny rodzaj relacji i seksu :)

Gość a ja mysle tak jak cream
Racja... lepiej miec kilka albo nie miec wcale gdybym mial jedna juz do konca to wtedy bylbym naprawde sfrustrowany :O ja kiedys podrywalem panienki , po kilkunastu porazkach mam to w dupie niech one mnie zagadują :D

klaudka popieram w 100% a faceci mysla schematycznie np myslenie offermy ze kobiety leca na typowych chamow i cwokow no moze leca jakies idiotki:-O dla normalnych kobiet najciekawsi sa wlasnie faceci mescy, pewni siebie, wzbudzajacy poczucie bezpieczenstwa ale takze zadziorni i delikatni kiedy trzeba

Poniżające jest kochać jedną osobę? Dla mnie wręcz odwrotnie. Nie zainteresowałabym się facetem, który miał wiele kobiet. Skoro miał ich tak dużo to niewiele dla niego znaczyły i szybko je zmieniał. Ja nie chciałabym być kolejną nic nie znaczącą

klaudka - nie no sory ,ale ty widzisz to od strony kobiecej... ja widze po moich kolegach , trzech ktorzy smialo mogli by pracowac w modzie - co weekend nowa dziewczyna i to wlasnei ci przystojni najbardziej gardzą kobietami , gdybys uslyszala co oni o was mowia to by ci szczeka opadla , opowiadaja dziewczynom glupoty , ściema za ściemą , wy w to wierzycie , oni zadowoleni, ty szlochasz bo liczylas na cos wiecej... i ja mialbym byc takim frajerem ?Dziewczyna dawala niewiadomo ilu gosciom ,teraz jest biedna skruszona i idzie do takego frajera jak ja ktory ją przygarnie to ja dziekuje , wole byc sam

"a faceci mysla schematycznie" Tamari, dokładnie tak. Kwestę "ruchania", zaliczania itd, itd. przeceniają i na piedestał ci, dla których temat jest calkiem obcy. Nie chcę być źle zrozumiana - nie umniejszam wagi dobrego przygodnego seksu, ale .... nie jest to tylko i wyłacznie taki "miód", za jaki go mają faceci,którzy nigdy tego nie próbowali. Jak wszystko, i to ma swoje granice i swoją cenę, jesli sie za bardzo ktoś w tym zagalopuje lub nie ma nic więcej do zaoferowana kobietom

Cream-> Twoje może być oczywiście inne. Zapisz się na przyspieszony kurs ruchaczy i zacznij robić karierę. Bo podejście do zawodu masz już w pełni ukształtowane

i zaprewne wciskacie ciemnote prawiczkom ze to sie nie liczy zeby najlepiej z pierwszą do ołtarza lecieli bo liczy sie miłosc

sorry ale to nie glownie wyglad determinuje zachowanie wiec nikt mi nie wmowi ze kazdy przystojniak zalicza mnostwo panienek i rypie co tydzien kolejna on ma poprostu wiekszy wybor czy to robic czy nie ale wcale nie musi tego chciec

Gość Matrix...
nie raczej, że nieważne czy dziewica czy miała 1000 innych przed tobą liczy sie tylko miłość

cream jak narazie nie masz nawet tej 1 jak sie pojawi ona to zastanowisz sie nad kolejnymi:-O

to gratuluje:-O klaudia jak tam twoja mala? dalas jej na imie Natalka w koncu?:)

Kobiety tutaj mowia ciagle ze trzeba byc meski, mily, odpowiedzialny , ciekawy sratata... ja taki jestem na codzien , na uczelni bylo to samo , lecą albo na podejrzanych typow albo na takich gogusiów , a te normalne są zajete albo les :O Nawet posluchalem tutaj ktorejs rady zapisales sie na kurs hiszpanskiego , nikogo nie poznalem . Gdybym byl typowym cwaniakiem to wygladaloby to zupelnie inaczej

Gość Matrix...
ale ten kurs hiszpanskiego tylko był po to? :)

Tamari..a ty gadasz głupoty kazdy wie ze jak ktos ma wygląd to odrazu nabiera inne cechy charakteru jak pewnosc siebie , charyzma bo do pięknych ludzi wszyscy lecą pozatym ostateczną zgode na seks daje kobieta i ona decyduje komu da a przystojny zawsze lepszy od przecietniaka

a ja mysle tak jak cream. owszem, bo jest to banda smarkaczy ktorzy jakoś tam wyglądają, weszli w etap, kiedy zaczęli sie rżnąć na prawo i lewo i myslą, że pana boga za nogę złapali :) A tak naprawdę do czasu - życie szybko zweryfikuje to, jakimi sa facetami i czy rzeczywiście będa takimi szczęściarzami jesli chodzi o relacje damsko-męskie. I uwierz mi, jak dostana w dupę (a dostaną), to ci tego nie powiedza i będą robili dobrą mine do złej gry skoro są pustakami, którzy nie sa w stanie zainteresować naprawde fajnej babki, to wyrywaja chłam (nawet nie wiem, jak się to pisze hehe) i są dumni, że ruchaja na prawo i lewo - tez mi wyczyn :D niech mi pokażą, ze oprócz tego, że to potrafią, umieją tez zaintrygowac, są interesujący i mogą też miec kobiety na poziomie, któe oprócz seksu cos jeszcze chcą z nimi robić i o czyms rozmawiać - wtedy przyznam Ci racje, że powinienes brac z nich przykład i masz im czego zazdrosćić :)

napisalam, ze nie glownie to po 1 bo w jakims sensie wplyw to ma ale wyobraz sobie ze nie kazdy zachowuje sie i mysli tak samo nawet reprezentujac ten sam poziom wygladu a niestety Ty masz zerowe doswiadczenia w pewnych kwestoach i wbiles sobie do glowki jak to wartosc czlowieka mierzy sie tym jak wyglada proponuje popracowac nad umyslem bo to bardziej kuleje

Gość Matrix...
"mogą też miec kobiety na poziomie, któe oprócz seksu cos jeszcze chcą z nimi robić i o czyms rozmawiać - wtedy przyznam Ci racje, że powinienes brac z nich przykład i masz im czego zazdrosćić " ale jeżeli komuś zależy TYLKO na seksie, to po zo mu te dodatkowe elementy

Tamari, mała jest super. Już jest z niej niezły smyk ;) Tak, w końcu ma na imię Natalia :)

to gratuluje:) ja wracam do pracy milej rozmowy:)

Gość czegos tu nie rozumiem.,
Dlaczego zakladacie ,ze jesli ktos jest przystojny i lubi seks bez zadnych zobowiazan to jest pustakiem ?

Gość Psychoprawik
"wbiles sobie do glowki jak to wartosc czlowieka mierzy sie tym jak wyglada proponuje popracowac nad umyslem bo to bardziej kuleje" Już widzę, jak kobiety lecą na takiego Quasimodo. No ale przcież podobno wygląd nie jest dla was najważniejszy. Brzydki możę być co najwyżej traktowany przez kobietę jako przyjaciel i tylko przyjaciel. :o

Gość czegos tu nie rozumiem.,
czytajac tematy na kafe nie warto pakować sie w staly zwiazek :D raz ze to nuda, dwa ze same problemy (kontorlowanie ,sledzenie , zdrady - gigantyczny watek kochanki :O ) , jest coraz wiecej rozwodów i na co to komu?

"ale jeżeli komuś zależy TYLKO na seksie, to po zo mu te dodatkowe elementy" po to, że dysponując nimi może, ale nie musi je wykorzytywać - on świadomie decyduje. I tym sie właśnie różni zwykły wulgarny prostak (którego tak cenicie :O), od faceta na poziomie. Ten pierwszy tylko dobrze rżnie (i na tym się kończa jego możliwości), drugi dobrze rżnie, ale równie dobrze robi też inne rzeczy i dokonuje wyborów (w skrócie)

Gość Matrix...
czegos tu nie rozumiem., czytajac tematy na kafe nie warto pakować sie w staly zwiazek raz ze to nuda, dwa ze same problemy (kontorlowanie ,sledzenie , zdrady - gigantyczny watek kochanki ) , jest coraz wiecej rozwodów i na co to komu? " oraz przykra świadomość, że iluś tam ją już ruchało, w tym może nawet dresów :o

a zwłaszcza te ładne wciskją ciemnote ze charakter jest wazny ale wazniejszy jest wygląd los nie równo wygląd rozdał bo gdyby wszyscy ludzie byli piękni zyło by sie o wiele lepiej ale ktos musi miec lepiej aby ktos miał gorzej są ludzie lepsi i gorsi

"Dlaczego zakladacie ,ze jesli ktos jest przystojny i lubi seks bez zadnych zobowiazan to jest pustakiem ?" tylko wówczas, jesli na tym sie kończą jego mozliwości :) Czytaj ze zrozumieniem

**cream** ale topik pierwotnie był o tym, żeby byc wulgarnym luziakiem, a nie o wyglądzie :) wiadomo, że wygląd determinuje bardzo wiele - nie ma się tutaj co spierać :)