Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolina

praca po wychowawczym

Polecane posty

Gość dolina

nie mam już siły.jestem wypalona i załamana.od 3 lat zajmowałam sie dzieckiem,siedziałam w domu.teraz chcę iść do pracy a tu dupa.niby Kraków a nie ma żadnych normalnych ofert.Albo telemarketing albo jakies podejrzane oferty.chce pracowac ,zarabiac normalne pieniądze a tu jak nie masz znajomosci to nie masz pracy.Co jest nie tak z tym krajem?

Gość rokword
ja mam to samo dziecko już większe mogłabym pracować i nie mam gdzie normalnie szok jak tu żyć i za co !!!!!!!!!!!! mam już tego dosyć życie mi zbrzydło ja mieszkam w małym mieście możliwości zerowe nawet nie mam gdzie już szukać wszystko już oblatałam wszędzie gdzie się da jak się zaczepie to ma miesiąc w sezonie i to na czarno bo nikogo nie obchodzi żeby pracownikowi umowę normalną dać niewiem co dalej będzie nawet nie chcę myśleć ten kraj to tragedie gdyby nie dziecko to już by mnie tu nie było ale tak myślę że może jeszcze uda się za granicą coś znaleźć i wyjechać z dzieciaczkiem szukam i szukam Pozdrawiam życze najlepszego i rozumiem co czujesz

Gość a moje dziecko w żłobku
i nie muszę się martwić o pracę, bo mam starą.

Gość dolina
widzisz ja własnie z mężem wróciłam z Anglii 3 lata temu,tam urodziła sie nasza córka.Myślałam że posiedzę z nią dopóki nie będzie w wieku przedszkolnym i pójdę do pracy.Niestety-znalezienie czegokolwiek normalnego-chodzi mi o godziny pracy i zarobki(nie żądam wiele bo 1500 na rekę) to jakas paranoja.Jak ci ktoś nie załatwi to nie ma na co liczyć.Wysłałam chyba z 50 CV i nawet nikt nie odpowiedział!Z zawodu jestem technikiem administracji.Jest wiele ofert pracy w biurze ale częśc z nich jest podejrzana,a reszta ma tak wygórowane wymagania że niestety sie nie kwalifikuję.Szkoda gadać.już mam dość wszystkiego.Pajace w rządzie namawiaja do rodzenia dzieci a nie są w stanie zagwarantować im potem normalnego życia.Pozdrawiam i również życzę ci powodzenia:)

Gość dolina
też mogłabym mieć starą pacę ale niestety zarobki zbyt niskie:(

Gość kazujoszi funaki
od czegos trzeba zaczac.

nasze dziecko tez sie urodzilo w Anglii rok temu, ale my wogole nie bierzemy pod uwage powrotu do Polski. Na poczatku stycznia wrocilam do pracy na part-time, mala niebawem pojdzie do przedszkola a ja wroce na full-time. Nie wiedzieliscie jaka jest sytuacja na rynku pracy jak wracaliscie do kraju?? Ja rozumiem, ze to bylo 3 lata temu, ale jednak przez te 3 lata nic nie robilas a teraz sie dziwisz, ze nic nie mozesz znalesc

Gość dolina
nic nie robiłam nie dlatego że mi sie nie chciało.Nie mogłam iśc do pracy bo nie stać mnie było na prywatny żłobek czy przedszkole. Powrót z Anglii nie ma w tym temacie żadnego znaczenia.