Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabriela/24/

Jaki macie kolor wózka, łóżeczka, fotelika, pościeli, leżaczka itp?

Polecane posty

Gość Gabriela/24/

I czy macie córkę, czy synka?

Gość mama synka ...
ja synka - wiekszosc czarne

Gość będę miałą córeczkę
wózek mam czerwony z szarym, fotelik taki sam. Pościel zieloną, łóżeczko brązowe, huśtawka różowa, leżaczek granatowy będzie dziewczynka :P

wózek miałam szaro-pomarańczowy łóżeczko białe drewniane, później pomarańczowo-zielone turystyczne fotelik 0-13 kg zielony; 9-18 kg - szary pościel różna (mam 4 komplety) leżaczka nie miałam.

Gość antypatologia
A jaki kolor miala dzis twoja kupa?

Gość Gabriela/24/
Jagoda wypierdalaj morderczyni szczeniaków:O płacz lepiej nad swoim debilizmem. Mam prawo pytac i nic ci do tego

Gość dfghjnmk,
Jak to morderczyni szczeniaków ? :O

Gość mama synka ...
a jaki fason i kolor majtek założycie dzien po porodzie, i w jakim kolorze macie torbe do szpitala??? i reczniki do szpitala musza byc w kolorze szlafroka? i na jaki kolor pomalowac paznokcie u nog do porodu? bo nie chce wyjsc na niemodna... :(

Gość dfghjnmk,
Córka- łóżeczko różowe, wózek bordowy, bujak niebieski, pościel różowo- zółta, fotelik bordo.

Gość Naranja.
Chlopak Wozek: nieboesko-turkusowy Fotelik: fioletowy Lozko: niebieskie Posciel: bialo-szara Lezaczek: niebiesko-seledynowy Co jeszcze chcesz wiedziec? I czemu akurat o kolory pytasz? :)

Gość mama synka ...
a i jeszcze jedno - moj misiaczek bedzie nagrywał filmik w czasie porodu zeby wrzucic na NK i Facebooka, jak myslicie jakiego koloru kamerke kupic?

Gość Gabriela/24/
Czytałam na pewnym topiku jak jagoda pisała, że topiła w wiadrze nowo narodzone szczeniaczki swojej suki.

Gość Gabriela/24/
A tak pytam po prostu:) jestem ciekawa czy dalej dla dziewczynki króluje róż a dla chłopca niebieski, czy już się od tego odchodzi.

Gość będę miałą córeczkę
torba bordowa ręcznik oczywiście pod kolor szlafroka, majtki pod kolor torby i paznokci u stóp. Pozdrawiam :P

Gość dfghjnmk,
Paznokcie u stóp pod kolor łożyska 🖐️

Gość Naranja.
Nie koniecznie. Ja bralam to co mi sie najbardziej podobalo, a kolory sa zupelnie przypadkowe. Akurat te modele ktore wybralam najlepiej wedlug mnie wygladaly w tych kolorach i tyle. Nie kryje sie za tym zadna glebsza filozofia. Krzeselko: czarno-biale Spacerowka: zielono-niebieska Przewijak: bialy Wanna: biala Koc: granatowo-niebieski Smoczki: niebieski i seledynowy Butelki: zielone Zastawa: granatowo-biala Sztucce: pomaranczowe i seledynowe Nie mam pojecia co ci jeszcze napisac... Juz chyba bardziej szczegolowo sie nie da :P

Gość będę miałą córeczkę
Jakbym kupowała wszystko od podstaw to by wszystko było różowo białe i może odrobinka żółtego bo takie kolory mi się podobają dla dziewczynki, ale dużo rzeczy mam używanych więc kolor jest jaki jest.

mamy córkę. wózek i fotelik - popielate z zielenią. łóżeczko i wszystkie mebelki - ciemny ciepły kasztan. pościel - różowa (od babci) i fioletowa (od cioci). generalnie osprzet pokojowy utrzymany w barwach jesiennych - brązy, czerwienie, zołcie, zielenie. ale różowego nie unikniesz za cholere niestety, sama nie kupisz, to od kogos dostaniesz...

Gość Naranja.
U moich chlopakow w sypialni dominuje biel. Pokoj jest zaplanowany jako wspolny. Starszy chlopak ma: Lozko: biale Posciel: granatowo-biala Krzeslo w jadalni: czarne Fotelik: szaro-bezowy

Gość Naranja.
U moich chlopakow w sypialni dominuje biel. Pokoj jest zaplanowany jako wspolny. Starszy chlopak ma: Lozko: biale Posciel: granatowo-biala Krzeslo w jadalni: czarne Fotelik: szaro-bezowy

Gość Naranja.

Gość Naranja.
Czemu mi sie tyle razy wkleil post??? 💤

Gość mysle,ze jestes
naranja-ty masz klopa!!! a swoja droga to masz tylko jedna posciel???

Gość Naranja.
A tobie o co biega dobra kobieto? Temat moze malo intrygujacy, ale babka pytala to i dostala odpowiedz. Masz z tym jakis problem? Nie, nie mam jednej poscieli, ale wymienilam te ktore mam aktualnie w sypialni. No przeciez nie bede wymieniac tego co mam w zapasach, bo to nonsens. Czy teraz spadl ci kamien z serca? Ulzylo ci? :P Posty sie zdublowaly bo byla awaria na forum i sie przez jakis czas nie wyswietlaly.

Gość kolkoka
chłopak wózek1- szaro beżowy do tego fotelik 0-13kg w tych samych kolorach wózek2- czarno zielony wózek3- czarno czerwony fotelik 9-18 kg szaro czarny łóżeczko- sosna pościel1- zielono żółta pościel2- beżowo biała leżaczek1- beżowo brązowy leżaczek2- kolorowy

Gość Boze u was sa same chlopaki
normalnie jak w Chinskiej Republice Ludowej. :D Co robicie z dziewczynkami? Kierujecie je do adopcji do USA?

Chłopak wózek głęboki- odcienie zielonego wózek spacerowy - szaro pomarańczowy fotelik - czarno- szary łóżeczko- sosnowe pościele - odcienie niebieskiego leżaczek - zielony

Gość ja pierdoleeeeeeeee
kurwa co za dno:O jedna glupia kurwa wymyslila pytanka a inne tępe kurwy jej odpisuja:D