Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysienkamalala

Po co były te obiecanki, kłamstwa skoro wybrał inną///

Polecane posty

Gość marysienkamalala

Poznałam pewnego faceta przez internet, było kilka spotkań...Przez cały ten czas był bardzo miły, codziennie smsy, na dzien dobry dobranoc w ciągu dnia, pisał,ze mu się podobam, gdy sie widzielismy był czuły, przytulal mnie, całował, po kazdym spotkaniu po kilku minutach od razu pisał, ze było super, ze uwielbia mnie całować,ze bardzo mu sie podobam itd, az tu nagle na jego profilu pewna kobieta zaczela mu pisac slodkie komentarze na jego profilu,ze go kocha itd, bylo to codziennie,zapytalam sie go czy to jego kobieta,ale zaprzeczył, napisał, ze kolezanka i normalnie ze soba pisaliśmy, wieczorem wysłal mi swoje zdjecie na dobranoc, napisał,ze sie stesknił i chcialby mnie jak najszybciej zobaczyc, na drugi dzien weszlam na profil tej kobiety, a tam wspolne zdjecie na którym byli w górach, w opisie "jestem zajęta kocham K" K to pierwsza litera imienia tego faceta, zdenerwowalam sie i napisalam mu,ze jest niezłym bajerantem itd. Nie rozumiem po chuuj te smsy do mnie, po co byl taki słodki, do konca mowil, ze to kolezanka i do konca mi słodził... Nie rozumiem facetów...:/ Dodam,ze jes to kobieta starsza od niego o 4lata mająca dziecko z innego zwiazku, kiedys mi mowil,ze nie chcialby kobiety ktora mialaby dziecko, a nagle tak mu sie odmienilo-nie rozumiem..

Gość yuyuyu
dokladnie, chcial cie zaliczyc, po to pisal te slodkie smsy itd. facet, aby zaliczyc panienke jest w stanie duzo zrobic, a pozniej porzucic po wszystkim. trafil ci sie manipulant, klamca i dupek w jednym. olej gosica, nie probuj sie znim kontaktowa. nie wart jest ani jedne twojej mysli. na przyszlosc - nie angazuj sie zbytnio, dopoki nie poznasz dobrze faceta. oni klamia najczesciej jak najeci i manipuluja uczuciami drugiej osoby.

Gość marysienkamalala
No może macie rację, na szczęście do niczego miedzy Nami nie doszło, inaczej myślałabym o Nim i cierpiała teraz...

Gość yuyuyu
palant z niego i tyle. zapomnij o nim i na drugi raz zrob 'wywiad srodowiskowy', dowiedz sie jak najwiecej o nowo poznanym facecie, a dopiero pozniej sie z nim caluj, przytulaj etc. powodzenia.

Gość marysienkamalala
yuyuyu Dzięki za wypowiedź-pozdrawiam :)

Gość bnmn
zglosilam tarocistke sylwusie do allegro za ten koorewski spam.

Gość yuyuyu
nie ma za co :) rowniez pozdrawiam.

Gość szczera rozmowa na 2 monitory
moze uprzedź ta kobiete przed tym co on wyprawia?

Gość czy to Krzysztof ze śląska
???

Gość bnmnnmmnnm
jak nic facet kurva musial glosowac na PO.

Gość przykre...
ale nie tylko ciebie spotkaly tego typu 'rewelacje'. ja sie natknalem na kobiete, ktora miala meza turka i bez rozwodu sobie romansowala z facetami poznanymi na fotce i NK. nawet podawala do publicznej wiaodmosci swoj numer tel. i gg. i twierdzila, ze nie idzie do lozka z kazdym :D

Gość marysienkamalala
moze uprzedź ta kobiete przed tym co on wyprawia? Tą kobietę też poznał przez internet, dzieli ich jakieś 40km od siebie, ona widząc,ze złozyłam mu życzenia urodzinowe, dodała mnie do czarnej listy i oglądała mnie po kilka razy dziennie... Chciałam do niej napisac,ale nie dało sie bo mnie zablokowała itd, a z drugiej strony oyslałam,ze niech sobie robia co chca, nie chciałam wyjśc na jakąs desperatkę, nie chce zeby on myslał,ze jestm o niego zazdrosna itd. czy to Krzysztof ze śląska Nie.

Gość a może on jest
ze Żnina?

Gość Półksiężyc
Przykre -> jeśli była z Wawy, to możeesz mi proszę dać namiary na jej profil?

Gość Półksiężyc
Nie martw się, jestem kobietą i podrywać jej nie będę. :-D

Gość facet kombinowal na dwa fronty
bo moze chcial sobie zadymac:P mogl krecic z wami dwiema,bo nie mogl sie zdecydowac na jedna,az w koncu pewnie tamta mu dala,doszedl do wniosku,ze jest wystarczajaco dobra i to z nia zostal,a Tobie pokazal faka.Proste.

Gość bbbb12001111
i jak tu ufać facetom... Teraz gdy cos mowią to nie wiadomo czy im w to wierzyć czy nie...

moze to poprostu tu tak wyszlo ma duze powodzenie facet kobiety sie kręco i nie wiedzial na kogo sie zdecydowac tak jest jak ktos ma duze powodzenie wiem to po sobie duzo facetow mnie podrywa i na kogo sie tu zdecydowac

Gość cyyyyyyyyrk na kółkach
Nawet jakby napisała do tej kobiety, to tylko by się ośmieszyła...Jeżeli ten facet to manipulant to i tak się wykaraska a autorka zostanie "tą głupią" tamta mu uwierzy w każde jego słowo i jeszcze facet nieźle nagada na autorkę....doskonale wiem jak to jest. Jak facet chce to potrafi wszystko na swoją stronę przeciągnąć.

Gość marysienkamalala
miszekkk ja też nie narzakam na brak powodzenia, ale nie wykorzystuje tego i nie robię nadziei kilku osobom. cyyyyyyyyrk na kółkach Masz rację.

Gość brumbrumbrum110222
skurw.el z niego....

Nic nie pisz żadnej kobiecie , daj na luz , facet ewidentnie chciał Cie do łozka zaciagnąc...a pamietaj , ze jesli mezczyzna chce zaliczyc kobiete nie cofnie sie przed niczyjm i bedzie mowił to co chcesz usłyszec a nie prawde...to niezli "aktorzy" ...nastepnym razem nie daj sie nabrac na czułe słówka ;) Pozdrawiam

Gość danka bez doła
to typowy wyborca pisu:P autorko jeśli chcesz poznać kogoś do poważnej znajomości to internet jest ostatnim takim miejscem ,tu to znajdziesz na szybkie bara bara :D

Gość Półksiężyc
Przykre -> ponawiam swoją prośbę.

Gość idjedkjlwkl
jestes marysienka? przeszlam przez to samo :O minelo pol roku a mi zle... :(

Gość marysienkamalala
idjedkjlwkl głowa do góry:) z czasem o nich zapomnimy:)Pozdrawiam:)

Gość fabianeeee
hm...