Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pielucha cha cha

czy tylko ja nie mogę znieść podpasek always????

Polecane posty

Gość podpaski WaS gryzą
bo jesteście pewnie wygolone na zero.

Gość daf
Always to najgorsze podpaski jakie można sobie sprawić. Są chyba najsztuczniejsze na rynku. Każdy lekarz i pielęgniarka powiedzą ci, żeby ich nie używać.

Gość xxxxxxxxxxxx89
always używam może od pół roku i nie narzekam. niczego nie odpażaja, maj dobry klej i co najważniejsze nie przciekaja ( bo niestety mam obfity okres i to 7 dni w miesiącu) ale sadze ze to zależy wlasnie od obfitosci i od czasu noszenia owej podpaski.

Gość kiedyś..
Kiedyś podpaski always naprawdę spełniały swoją rolę,bardzo mi odpowiadały,ale teraz to jest masakra!!! Niby udoskonalają a wychodzi co raz to gorszy chłam-te które obecnie są na rynku to jakaś porażka.

Gość pestka28
zgadzam się, też wolę bellę, allways nie używam od lat - dla mnie to kawałek ceraty, wkładek też belli używam, do tego dobry płyn do higieny intymnej i provag żel na jakieś podrażnienia, które kiedyś miałam po allwaysach i jest ok

Gość ja używam
Ja od dwóch lat używam moon cup i mam spokój :P zero dodatkowych wydatków, zero brudnej bielizny :D na dodatek ekologicznie.

A dla mnie tylko Always i zadne inne - a próbowałam juz mnóstwa różnych i tańszych i droższych. Tylko Always mi nei przeciekają i nie przesuwają się na majtkach. Używam tych na noc - takze w dzień, bo wiem, ze wtedy mi nic brudnego ani bokami, ani tyłem nie wyjdzie :-) Jak zawsze - to kwestia gustu :-)

Gość mala ogrodniczka Natalia
mnie always uczulaja " sa twarde" nie dopasowuja sie.

Gość Always-beznadziejne
Belle górą, always nie są warte swojej ceny!!!Może kiedyś były, ale teraz jest masakra,zgadzam się z wcześniejszymi komentarzami, że to chłam. Po co mam kupować podpaski na noc, żeby wytrwać w dzień,haha

Tu nie chodzi o wytrwanie, tylko o to, ze te podpaski na noc są dłuższe i wiem, ze na pewno mi nic bokiem, ani tyłem nie wyjdzie, a w krótszych podpaskach, przy obfitym okresie (3 pierwsze dni) sie czasem zdarzało, ze z tyłu za podpaską nieco krwi się wydostało. Ale to nei znaczy, ze w ciągu dnia je rzadziej zmieniam, aby dłuzej wytrwać. Nie ma co debatować, które podpaski lepsze, ponieważ każdemu co innego pasuje.

Gość gość
podpski always są według mnie kiepskie , w zależności gdzie przebywam w tym czasie to używam podpaski Bella i .... watę