Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość in the world Ona

Co byście zrobiły Kobietki? wybuchłam i mam wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość in the world Ona

A wiec tak, to było nasze któreś spotkanie z kolei...Szykowałam sie 2 godziny chyba... Sliczna poszłam...zaczęła sie rozmowa... zapytał po prostu jaki mam rozmiar biustu mówie mu 75c a on: taaaa ciekawe gdzie, chyba u chinczyków kupujesz na zapas, bo moze ci urosna. Myslałam ze to zart, zaczełam sie smiac z tego ale to nie koniec, rozmawialismy dalej i co mi sie pomyliła sytuacja a on mówi;to chyba nie ze mną, tylko z innym kolegą byłas na tym piwie, ciekawe ilu tam cie obraca. Matko!! dziewczyny! Uderzyłam go w twarz, tak lekko, kazałam sie odwieść i wysiadałm trzaskając drzwiami. I głupia mam wyrzuty. weszłam do mieszkania i sms: chyba sie nie gniewasz mała... ciagle pisze do mnie. Mam 20 lat on 21 uprzedzajac pytania

Gość aaaaaaafily
dobrze zrobilas. facet to jakis prostak skoro myslal ze takie chamskie odzywki sa zabawne :o

Gość no jak to co byśmy zrobiły?
jak to co? ja bym mu zajebała z całej siły a nie lekko, i wróciła taksówką a nie z nim!

Gość kaRinKa_
no jak masz wyrzuty sumienia to powinnaś do niego jak najszybciej napisać bo jesteście siebie warci

Gość dobrze zrobiłaś
nie mniej wyrzutów sumienia, to cham i prostak

Gość lelummm
Dobrze zrobiłaś... Odpisz, że teraz masz spotkanie z innym kolegą i żeby ci nie przeszkadzał:P Chamidło z niego

Gość To normalne..
Pewnie to jego idiotyczne żarty, które wg niego są śmieszne. Ale niestety jest chamem i idiotą. Szkoda czasu..

Gość in the world Ona
Karinka-uzasadnij swoją wypowiedz odwieźć-bład zrobiłam

Gość in the world Ona
Obciągam z połykiem :classic_cool:

Gość szokszokszok
Facet Ci ublizyl a Ty pozwolilas aby odwiozl Cie do domu. Gdzie Twoj honor kobieto? Jak znam zycie pozwolisz sie udobruchac i znow sie kiedys z nim spotkasz zapominajac jaki to prostak.

Gość in the world Ona
spieprzaj podszywie

Gość kaRinKa_
jak on się wcześniej zachowywał?

Gość za to u mężczyzn
o kurwa, jaki padalec :( w ogóle po tym pierwszym pytaniu o biust powinnaś wyjść. skoro to któreś z kolei spotkanie, to chyba widzi, jakie masz piersi i po huj takie pytanie w ogóle zadawać? a jak mu nie pasuje rozmiar, to po kiego diabła się z Tobą umawia? skończony kretyn

Gość in the world Ona
Nie miałam jak wrócic, miałam 10 km a tam zaden autobus nie jezdzi o tej porze, to nie miasto to zwykłe miasteczko:-(

Gość in the world Ona
znam sie na zartach , z tym biustem wziełam to za nieudany zart, ale potem to już był taki złosliwy...

Gość in the world Ona
Poznaliśmy sie na imprezie u kolegi:-( palant z niego wiem, nie odzywam sie do niego, nie chce go znać, tylko jescze nigdy nie uderzyłam faceta, stąd moje rozmyslanie

Gość kaRinKa_
mógł mieć zły dzień albo ktoś mu głupot o tobie nagadał jest też opcja że wyszło szydło z worka - jak wcześniej był inny moja rada: nie odbierać i dać mu tym do myślenia - sama też ochłoniesz i nie zrobisz nic pochopnie po dwóch dniach spotkać się i pogadać - albo się wyjaśni albo trzeba będzie to skończyć - zresztą co ja tam wiem

Gość in the world Ona
Nikt mu nic nie nagadał, to pewne, ogólnie uchodzę za taką normalna dziewczyne, zadnych plot o mnie nie ma. Jego zły dzien fo nie tlumaczy, nie chce juz sie z nim widziec. On pisał i dziś i wczoraj a ja nic

za taki test w ryj i żegnam No, chyba, że nie masz honoru. Chyba z takim prymitywem nie chcesz mieć nic wspólnego?

Gość in the world Ona
napisałam do niego smsa ze juz sie na niego nie gniewam i możemy sie spotkac a wtedy zrobie mu laske na przeprosiny

Gość in the world Ona
własciwie to lubie byc traktowana jak suka a jak facet mnie poniza to twardnieja mi sutki i mam kisiel w majtkach

Gość pudernica ze szczecina
Wybacz, Dyrektore, ale odgryzajac sie w ten sposob znizylaby sie do jego poziomu. Prostackei jest takie odgryzanie i wcale nie swiadczy o "posiadaniu jaj", a wrecz przeciwnie. Zachowala sie dobrze, tylko o trzy zarty za pozno.

Olej go. Nie odzywaj się do niego i poszukaj kogoś innego. Takie teksty to niech mówi do siebie w lustrze. Cham i prostak.

Gość Tejas
Dobrze zrobiłaś, nie żałuj buraka bo naprawdę nie ma czego. Ja bym dowaliła z całej siły i więcej nie chciałabym go widzieć.