Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcozrobicczysluchac

jak myślicie ma rację ? CHODZI O MAMĘ

Polecane posty

jestem ciemną blondynką xd miałam zupełnie jasne włosy ;DD

Gość kkkiiikkkaaa
Rób jak chcesz. Jak wstydzisz się nawet jasnych włosów albo wiesz, że cię wyśmieją, to depiluj,. Tylko naprawdę nie rozumiem po co ta depilacja intymna. Że ci się chce w ogóle.

kiiika - nie lubię mieć buszu ;//

Gość kkkiiikkkaaa
To sobie przytnij te włosy, buszu nie będzie, a całkiem łyso też nie. Kurcze, od tego naprawdę można dostac niezłych podraznień i infekcji (wiem, zaraz odezwą się głosy od osób, które depilują i nidgy nie dostały:) ) a po co ci infekcja do szczęścia?

jakoś tam będzie ;D

Gość Pani dyrektorowa
Mam 13-letnią córkę, szybko zaczęła dojrzewać, paszki depiluje drugi rok, tym bardziej, że ma w szkole basen i niefajnie wyglądałyby nieogolone pachy. Nogi i brwi, jak będzie w gimnazjum, teraz jeszcze wg mnie nie ma potrzeby.

Pani Dyrektorowa, sądzi pani że za wcześnie zaczęłam z tymi nogami i brwiami ?

Gość Maryjetta.
Kika taaa,juz infekcja. Ja golilam na zero pipke od 14 roku zycia,dzis mam 25 lat i ani razu infekcji.

Gość kkkiiikkkaaa
wiedziałam, no wiedziałam po prostu, że zaraz ktoś napisze, że "on to się zawsze golił i nigdy infekcji nie miał":D Weź pod uwagę, że każdy jest inny. Ty nie dostałaś, a dziewczyna może, i po co jej to? Nie współżyje, nikt jej tam nie ogląda, to i depilacja jest zbędna.

taa... mam zapuszczzać busz do iluś tam lat ? śmieszne.

Gość Pani dyrektorowa
Brwi i nogi na razie nie pozwalam córce, bo chcę ją ustrzec przed moimi błędami, zaczęłam golić nogi jak miałam 14 l, właściwie nie miałam co golić, ale dziewczyny z klasy goliły więc i ja i zaczęły mi rosnąć potem już czarne, twarde włosy. Mogłam spokojnie ze 2 lata poczekać z tym goleniem nóg. A co do brwi - sama nie eksperymentuj albo uważaj, mi przez młodzieńczą głupotę nie rosną na końcach, jak wyrwałam te włoski tak już nie odrosły i teraz muszą domalowywać końcówki brwi.

Gość jhkefcwfwfdi
O ja pierdziele to juz malolaty z gimnazjum sobie pipy gola????? Świat sie kończy;(

kiedy miałam jakieś 13-14 lat, zniesmaczona koleżanka opowiedziała mi historię dziewczyny w naszym wieku, której chłopak (w sensie kolega, nie partner) wsadził rękę do majtek, a ona miała tam włosy (!!!). również byłam zszokowana, bo wtedy do głowy mi nie przyszło, żeby golić sobie włosy łonowe, przycinałam je tylko od czasu do czasu. nie życzę nikomu, żeby się poczuł jak ja wtedy :D zresztą, w spojrzeniach innych dziewczyn słuchających opowieści też widziałam panikę. ot, niezadbane byłyśmy.

Gość kkkiiikkkaaa
O matko i dla ciebie bardziej normalne jest to, że trzynastolatce kolega (!!!) wsadza rękę do majtek niż to, że dziewczyna miała tam włosy???

Gość omg....
kiedys do dzieci naprawde poje*ane byly... teraz to chociaz maja swiadomosc co to sa wlosy lonowe ;/

nie, nie, chodziło mi bardziej o sposób w jaki koleżanka to zaakcentowała: "i on wtedy wsadził jej rękę do majtek, a ona miała tam WŁOSY!!!" sama sytuacja była dla mnie kosmiczna, a jak dziewczynie wydawało się dziwniejsze to, że ktoś się nie goli niż to, że pozwala się facetom wsadzać sobie ręce gdzie popadnie, to już w ogóle poczułam się jak ktoś z obcej planety ;)

Gość omg....
bo glupia bylas i tyle. wstydzilabys sie.

Gość gość
Pachy golić to racja, powinnas. Ja mam 13 lat i golę. Nogi też. Brwi także możesz, jeśli masz brzydkie, ale jeśli ładne to nie. Ale miejsc intymnych nie gól! Te włosy są po to by nas chronić. No chyba że linię bikini, jeśli Ci wystają z majtek. To rozumiem, bo np. na plaży to by było fuu.