Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atrams

czy na teście ciążowym

Polecane posty

mam pytanie czy na teści, może być widoczna druga kreska tak ledwo widoczna, że trzeba naprawdę dobrze się przyjżeć pod światło żeby zobaczyć coś tam?? czy to porostu tak fabrycznie jest, że jakby coś miało wyjść to właśnie w tamtym miejscu. bo ta kreska jest naprawdę delikatniutko widoczna, na pierwszy rzut oka jej nie widać tylko po dłużyszm przypatrzeniu się.

Gość kjhlllllllllllllllll
ja tak miałam w pierwszej ciąży ale niestety poroniłam w 8 tygodniu :-(

Gość pudernica ze szczecina
Moja tez trudno bylo zauwazyc.. i wyszlo na to, ze to nie fabryczne :)

no ja też tak miałam 5 miesięcy temu i też p..... w 11 tyg, ale ta kreska była trochę mocniejsza

ale nie wiem jak to mam napisać, ta kreska naprawdę jej nie widać aż oczy bolą żeby ją zobczyć naszczescie to nie mój wymysł bo mój mąż też ją widzi

Gość pudernica ze szczecina
JA, co prawda, tez poronilam, ale mam nadzieje, ze to nie ma nic wspolnego.

Gość testy tak wygladaja
testy tak wygladaja... tzn. jesli widzisz kreske ale nie jest zabarwiona (tylko jakby przezroczysta), to wtedy jest fabryczna... jesli jest choc troche zabarwiona (zalezy od testu - niektore maja niebieskie, inne rozowe) - to oznacza wczesna ciaze.... Najlepiej powtorz test za kilka dni - jesli to ciaza, to tym razem kreska powinna wyjsc mocniejsza! ;)

poronienie, chyba nie ma nic w tym wspólnego albo nie wiem.... niestety ale nas to spotyka

mi moja kreska na zdjęciu napewno nie wyjdzie, więc to fabrycznie

Gość karolka8512
witam ja też tak miałam tak ledwo co widoczna kreseczka nawet myślałam że mi się zdaje ale pokazala siostrze i też ją dojrzała ale niestety też poroniłam w 7 tc, lekarz za nim jeszcze poroniłam ostrzegl mnie że tak się może stać bo za wolno wszystko się rozwijało no i wylądowalam w szpitalu z silnym bólem

Gość stukupuku
zrob zdjęcie, ocenimy:)

Gość karolka8512
dlatego jak najszybciej idź do lekarza niech cie zbada, taka blada kreska może też być wynikiem zbyt niskiego poziomu hormonów w moim przypadku tak było dostałam tabletki z hormonami no ale nic nie pomogło

Gość edwferf
ja tez troche testow w swoim zyciu zrobilam i jak byly negatywne to zadnej, absolutnie zadnej kreski nie widzial, pod katem czy pod swiatlo, nic nie bylo.

dawaj fotkę, zobaczymy! Jeżeli jest żółta to raczej nie ciąża, jeżeli ma cechy różowego to można się powoli cieszyć ;) U mnie była bladziuchna i większość osób mówiła, że pozytyw, kilka było przeciw ;) Spróbuj zrobić kilka ujęć i zobaczmy :)

Zależy jeszcze: -kiedy doszło do zapłodnienia -czy test robiłaś po terminie @ (ja robiłam w 24 dc, 5 dni przed terminem @) -ilu dniowe masz miesiączki

Gość karolka8512
niestety nie mam tego testu bo to było dość dawno ale wiem o czym mówisz też musiałam patrzeć przy ostrym świetle bo naprawdę mało co było widać aż oczopląsów dostalam

Gość stukupuku
dosc dawno:O tzn kiedy ?tydzien temu,wczoraj:O ???kiedy?

Gość stukupuku
o zesz, sorry karolka pomyliłam cie z autorka:D

to zależy jaki bym miała teraz cyk, mam teraz 33 dzień cyklu ostatnia miesiączka była po 29 dniach a wszystkie przedtem były regularnie co 36 dni

-miesiączkaa u mnie trwa 7 dni -cykle zawsze 36, ostatni 29 - do ewentualnego zapłodnienia mogło dość 1 lutego

Gość izakkkk
powtórz test za 3 dni czyli w poniedziałek w 36 dniu wtedy bedziesz wiedziała na 100% prawda dziewczyny ?

Gość gość
zrobiłłam test ciążowy i wyszły Mi dwie przezroczyste kreski których po chwili nie było wgl widać. Co to oznacza?

Gość gość
kupić test innej firmy i zrobić w dzień @ lub po.