Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pata taj

kobiety powyzej 25.roku zycia- jak o siebie dbacie by zachowac mlody wyglad?

Polecane posty

Gość pata taj

mam 25 lat, zaczelam dostrzegac juz pojedyncze zmarszczki, troche siwieja mi wlosy... chcialabym jakos opoznic proces starzenia - co robic, jakich kremow uzywac?

Gość pata taj
upup

Gość pata taj
Poradźcie :( Mi się wydawało, że minimum do 30-tki będę wyglądała jak 18-tka :(

Gość fitta
Tozalezy jakie zmarszczki.Na pewno mimiczne wiec raczej lekkich kremow po 25 roku zycia

Gość IMO13247
Codziennie maseczka z ciepłej spermy. Tylko pamiętaj każda dawka z innego fagasa (najlepiej zbierana w dyskotekowych kiblach?). Tak do 32 lat dasz radę, potem to nawet sprzedaż duszy szatanowi Ci nie pomoże.

Gość pata taj
no na mam mimiczne - miedzy brwiami robi mi sie wielka zmarcha :) piszcie, kobiety, macie ulubione sposoby, marki kremow?

Gość pata taj
ty kurwo nie mierz innych swoją miarą to że ty z matką tak robisz to wiesz :) proszę o poważne odpowiedzi

Gość MłodaŻona
Też jestem ciekawa :) Mam 27 lat i jakoś mam wrażenie że niewiele robie aby zadbać o siebie. Raz na jakiś czas peeling całego ciała. Balsam raczej co 2 dzień. Na twarz krem obecnie z ziaji jakiś bio z białą cherbatą nawilżający codzienie, zero jakiś przeciwzmarszczkowych a może to już czas? Sama nie wiem co powinnam robić. Niech się jeszcze ktoś wypowie :)

Gość fghxgjjjj
no pewnie ze juz czas na przeciwzmarszczkowe, bo one są przeciw zmarszczkom, a nie na istniejące zmarszczki

Gość fitta
J mam mega zmarszczke pod prawym okiem.Doslownie krecha na 5cm lekarz powiedzial ze od spania na prawym boku i tylko wypelnienie botoksem.No tak....ale ja mam 26 lat i juz botoks!?

Gość IMO13247
Nie burz sie dziewuszko, ja tylko pomagam. Jak chcesz to moge Ci natryskać specjalnie pod oczy -zmarszczki znikną jak ręką (penisem) odjął.

Gość fghgfcmkg,
hej ja mam 20 lat, ale czytałam duzo o skórze i co nieco wiem na ten temat. Dziewczyny: -przede wszystkim pijcie duzo wody mineralnej, to wypłukuje toksyny z organizmu, i nawadnia wasza skóre, włosy od wewnatrz - kupcie sobie jakies witaminy,żeby sie wzmocnic, co tez wplynie na wyglad np. paznokci czy włosów -raz w tygodniu peeling( nie za czesto bo wysuszycie skóre i wtedy sie porobia zmarszczki) - kremy! 1 krem na dzien pod makijaz- jakis lekki i zeby miał filtry, bo codziennie wystawiwacie twarze na słońce, wiatr, deszcz, zanieczyszczone srodowisko- a to wszystko odbija sie na cerze, krem ma za zadania ja chronic - krem na noc- najlepiej regenerujacy, szukajcie produktów z witamina E - tzw witamina młodosci, oraz kolagenem -pijcie zielona herbatę- ma oa antyoksydanty które blokuja wolne rodniki odpowiadajace za proces starzenia sie - unikanie opalania- w 80% za starzenie skóry odpowiadac to promieniowanie UV

Gość fghgfcmkg,
i zapomnaiałabym o jednym z najwazniejszych!!! Krem pod oczy!- wybierajcie nawilzajace, wygładzajace skóre pod oczami, to wygładzi troche kurze łapki

Gość pata taj
no ja akurat caly rok blada chodze, wiec mam nadzieje, ze moze nie bedzie ze mna tak zle np. za 10 lat..

Gość IMO13247
Heh. Zapomniałaś także dodać, że duże ilosci wody wypłukują z organizmu minerały...

Gość fghxgjjjj
woda taka zwykła wcale nie nawilza skóry, co innego woda z warzyw i owoców:)

Gość fghgfcmkg,
Nie kazda. Woda mineralna jak sama nazwa wskazuje zawiera w sobie minerały. Nie mowie o wodach aromatyzowanych, truskawkowych czy źródlanych.Prosze troche info o wodach: - Najlepsze są te wody, które mają najwięcej najbardziej potrzebnych nam składników mineralnych, których brakuje w codziennej diecie Polaków, czyli przede wszystkim wspomnianego magnezu i wapnia. Najwięcej mają ich: Piwniczanka, Muszynianka, Galicjanka, Zdroje Piwniczna, Kryniczanka. Gdy wraz z potem tracimy dużo soli, powinniśmy pić również wody zawierające większe ilości sodu i chlorków: Krystynka, Buskowianka, Anka. Ostatnio popularne stały się gazowane i niegazowane wody smakowe - truskawkowe, cytrynowe, brzoskwiniowe itd. Co pan o nich sądzi? - To zazwyczaj zwykłe wody aromatyzowane, bez żadnych wartości odżywczych. Prawdziwych wód mineralnych nie aromatyzuje się, bo nie pozwalają na to przepisy. Prawdziwa woda mineralna nie powinna mieć żadnego smaku. Jeśli jest inaczej, oznacza to, że któregoś ze składników jest za dużo.

Gość pata taj
ja slyszalam ostatnio, ze nalezy wypijac okolo 1,5plynu (wody) i ze przesadzanie, picie duzej ilosci wcale nie jest zdrowe...

Gość fghgfcmkg,
wody mineralne o mineralizacji powyżej 1000mg na litr . Pełnią funkcję profilaktyczno-zdrowotną. Posiadają znaczną ilość składników mineralnych, uzupełniając ich niedobory w diecie. Są jedną z najlepszych form dostarczania ich do organizmu dzięki bardzo dobrze przyswajalnej postaci jonowej, nie występującej w większości innych preparatów.

Gość IMO13247
Rozumiesz oczywiście, że w tej wodzie "mineralnej" tych minerałów jest niewiele? Oczywiscie lepsza taka niż kranówa. Ale nie zmienia to faktu, że przy piciu dużej ilosci wody powinnas doprowadzć minerały takze z innego źródła.

Gość fghgfcmkg,
Zresztą minerały czerpie człowiek z pozywienia, przede wszystkim. A woda ma za zadanie przyspieszac procesy metaboliczne, odtruwac organizm- gdy nie piłam w ogóle wody miałam non stop zaparcia i szarą cerę.

Gość fghgfcmkg,
No i sen dziewczyny, trzeba sie wysypiac porzadnie. Ja ide juz kimac. Mam nadzieje ze troche pomogłam. dobranoc:)

Gość IMO13247
Akurat o magnez dosć trudno z pozywienia. Kłaniają sie głównie orzechy i ryby. A to dość drogi gips nie oszukujmy sie...

Gość kkkiiikkkaaa
Ja robię niewiele. Używam zwykłego kremu Nivea Soft, przeciwzmarszczkowych na razie nie ruszam. Co tydzień peeling i jakaś maseczka. Chodze raz w miesiącu do kosmetyczki na zabieg pielęgnacyjny i masaż. Oprócz tego zdrowo się odzywiam, piję dużo wody i zielonej herbaty, nie pijam kawy ani czarnych herbat, nie palę. Chodze do fitness clubu i na basen. Mam 28 lat i cerę dwudziestolatki:)

ja mam dwie zasady- conajmniej 2 razy dziennie porzadnie myje twarz mydlem do twarzy i nakladam duzo kremu,kiedys do cery suchej,od iakiegos roku przeciwzmarszczkowy. mam 33 lata a wygladam kilka lat mlodziej,wiekszosc okresla mnie jako 26-28 lat.mam ciagle mloda twarz,niewiele zmarszczek.

Gość skąpych drani
ja to w ogóle nie dbam.krem tylko na dzien i wygladam jak nastka a mam 26 lat.ale rada moja jak kolezanka wyzej , seks i sen

Gość IMO13247
Właśnie seks i sen! To co powiecie dziewczyny? Może popracujemy razem nad naszą urodą? :P

Gość iuhhbgyg
A ja mam 26 lat wyglądam na 16 i myślę że to zasługa genów moja mama i babcia też młodo wyglądają także jeśli to nie rodzinne to myśle że żadne kremy tu nie pomogą