Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbije małżeństwo syna

Rozbije malżeństwo syna bo nie akceptuje jego wybranki!

Polecane posty

Dziewczyna 26 lat, panna z dzieckiem które chodzi już do drugiej klasy podstawówki. Ja nigdy nie popierałam tego małżeństwa dlatego zrobię wszystko by zniszczyc ich związek ja i cała moja rodzina. Ta dziewczyna myśli że złapała pana Boga za nogi ale się myli. Osobą która pomoże mi rozbic ten głupi związek jest ojciec tej dziewczyny(kocha swoją córkę chorą miłością i jest przerażony gdy jakiś byk się do niej dostawia) ale to właściwie mojemu synowi nie ma nic do zarzucenia to jest zbyt za dobra partia dla takiej pannicy z przychówkiem.

Nie pozwolę na to by mój syn toczył się w takim związku. Znajdę mu lepszą kobietę, bez zobowiązań która urodzi mu jego własne dzieci a nie będzie on chował cudzego bękarta. Zresztą ta jego już wkrótce była żonka nie jest z dobrej rodziny jej brat znalazł sobie babę(żyje z nią bez ślubu) i mają dziecko. Mnie to się w głowie nie mieści, a drugi brat alkoholik a jej rodzice też po rozwodzie.

Odczego powinnam zacząc, narazie staram się jak tylko mogę skłócic swojego syna jak tylko mogę z tą panią ścigalską. To nie jest kobieta dla niego, mój syn potrzebuje porządnej dziewczyny.

Gość sorki ale nie kumam
a teraz weź porządny rozpęd i pierdolnij sobie baranka w ścianę,prowokatorko od -moje dzieci pobiły kolegów bo....

Gość otruj synową
:D :D :D

Gość oto odpowiedź
od czego powinnas zaczac? Na początek: rozpędź się, a przeszkoda sama się znajdzie :)

od siebie .............. wiesz co to przychodnia psychiatryczna ?

Gość kazujoszi funaki
marne prowo

Gość jak najdalej
Lecz się babo i wsadź nos sobie w d... powąchaj czy ci nie capi, a życie syna zostaw w spokoju. Jakbym cię spotkała to wzięłabym cię w kaftan bezpieczeństwa i do zamkniętego zakładu psychiatrycznego zaprowadziła. Ty chora i anormalna jesteś chyba. Menopauza ci na łeb padła, czy brak seksu?

Gość kill bill2
Ty gł***ia c**o. treacisz syna na zawsze!!! zreszta mamusie wiedzą najlepiej co jest dobre dla synusiów. Paranoja idx sie lcz dur*** babo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!