Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korrrraa

co sądzicie o portalu badoo?

Polecane posty

Gość korrrraa

wypowiedzcie sie:)

Gość hsnhjghtjghgj
spoko:classic_cool:

Gość pudernica ze szczecina
Irytujaca beznadzieja.

Gość korrrraa
czemu beznadzieja?

A czym sie tu podniecac? Tysiacem powiadomien, ze jacys moi znajomi przetestowali mnie w ankietach, ktorych jeden tytul jest glupszy od drugiego? Jak chce sie odmozdzyc to wchodze na kafe ;p :)

Gość zadam Wam pytanie
Pudernica, Ty lepiej sprawdz, czy badoo nie zalozylo Twojego domyslnego konta na podstawie li i jedynie wyrazonej akceptacji na facebooku. Ja bylam w szoku, jak sie okazalo, ze mam konto z ustawieniem "szukam mezczyzny w wieku 21-41 lat"!!! Jesli korzystasz z badoo za posrednictwem facebooka, kliknij sobie w ikonke badoo i zobacz, ilu kolesiow do Ciebie juz napisalo.

Gość zadam Wam pytanie
Aaa, konto zawiera oczywiscie Twoje zdjecie z facebooka, prawdziwe imie, wiek i miasto, w ktorym mieszkasz

Uff.. mowilam, ze to jakies gowno? Nie korzystam z badoo. nigdy nie sprawdzilam, jakich to odpowiedzi udzielili znajomi na moj temat, wiec chyba moge spac spokojnie. Ale dzieki za ostrzezenie, bede czujna! ;) :)

Gość gość
Nie jest złe przy umiejętnym podejściu. Poderwałem tam laskę na wspólne wakacje w Chorwacji. 30 -dziestka po przejściach,córeczkę zostawiła dziadkom a my w drogę.Ustaliliśmy,że tylko przyjemne wakacje z sexem,bez zobowiązań. Działo się.Obsługę miałem full wypas,d***** mogły by od niej się uczyć.Chętna,wyposzczona i wszystko za free,koszty dzieliliśmy na pół. Grunt to dobrze poszperać,nic na żywioł a może być fajna przygoda.

Gość erer33
Strarsze, bardziej dorzałe osoby, ale też młodsze ogłaszają się na stronie www.diskret.pl . Mam tutaj konto już dłuższy czas i moje życie towarzyskie w końcu trochę ożyło. Wreszcie częściej wychodzę z domu, spotykam się z dziewczynami. Polecam każdemu, kto czuje się samotny!

Gość gość
badoo to jeden wielki pic na wodę myslenie że pozna się kogos wartościowego jest naiwne, sam myślałem że kogos poznam, jakieś było moje rozczarowanie kiedy pisałem do jeden drugi i one nie odpisywały i tak w kółko, chyba trzeba być nieźle naiwnym , po za tym musisz być dopasowany bo jesli nie jesteś nawet jeśli ktoś ci się podoba nie pogadasz bo musisz płacic jakieś kredyty (co dla mnie jest chore), także musisz być dopasowany, (cokolwiek to znaczy), ja się wypisuje z tego dziadostwa

Gość gość
Ja poznalam tam swietnego,ulozonego facetaa!

Gość gość
a ja poznalem tam fajna dziewczyne, z ktora sie spotkalem 3 razy, a podczas 2 spotkania juz zesmy uprawiali sex :)

Gość gość
uwazać na konto Tomasz 45 gryfino badoo, on mieszka z chorą psychicznie córką z którą zadna kobieta nie wytrzyma,ona kłamie, wyzywa, mainpuluje i do tego leń, nie warto sie z nim zadawać przez nią...

Gość gość
gość 2017.04.15 a ja poznalem tam fajna dziewczyne, z ktora sie spotkalem 3 razy, a podczas 2 spotkania juz zesmy uprawiali sex usmiech.gif Jak nie korzystasz daj namiar. Dobra w te klocki?