Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka2

Dlaczego oni tak mówią?

Polecane posty

Gość ciekawostka2

Mam takie pytanie. Otóz jestem z facetem 4 lata. Planujemy wspólną przyszłość, niedługo ma sie oficjalnie oświadczyc przy rodzicach, moi rodzice go b. lubią. Zmierzam do tego, że rodzice czasami jak sie z nimi kłócę dają mi do zrozumienia, że życie jest takie, że dzisiaj się jest z tą osobą a jutro może się nie być, bo tej osobie może się to odwidzieć itd... nie wiem po co oni to mówią, ale denerwuje mnie takie mówienie. Wiem, że w życiu nie można być niczego na 100% pewnym, ale nie można tak zakładać wszystko negatywnie!Boli mnie jak tak mówią. Czy u Was też jest tak samo? W ogóle nie rozumiem ich mówienia...

Gość może wiedzą o czymś
czego ty nie wiesz.

Gość klusiaaa
może chcą przez to powiedzieć, że życie jest nieprzewidywalne. A;e jakby tak zakładać to nikt by z nikim nie był.

Gość sysunia278
rodzice jak to rodzice pogadac musza, a czsami na prawde potrafia byc zlosliwi jak nikt inny

Gość Ikaktatka
Moze jestescie ich zdaniem za mlodzi na powazne deklaracje, albo widza ze ci za przeproszeniem odbilo na punkcie faceta i nie chca, zebys sie w razie czego zbyt mocno rozczarowala?

Gość ciekawostka2
jeżeli juz to bardziej, że mi "odbiło", że bardzo mi na nim zależy. A wiedzą, że myślę o nim poważnie i nie mają nic przeciwko niemu. Bardzo go lubią jak już napisałam na początku. Ale cóż jak kocham to daję z siebie ile mogę i on jest dla mnie wszystkim taka już jestem.

Dla rodziców żaden partner ich pociechy nie będzie wystarczająco dobry, zawsze znajdą jakiś powód aby go skreślić a to świadczy tylko o miłości do swoich dzieci