Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurniczka

kto pomoże ....

Polecane posty

Gość kurniczka

kurniczka byłam spokojną i szczęśliwą narzeczoną, miał być ślub, miało być pięknie... byliśmy razem ponad 7 lat, aż nagle oznajmił że odchodzi, do innej... niczego się nie spodziewałam...fakt, trochę dopadła nas już rutyna, ale nie myślałam, że coś może być na rzeczy. Okazało się, że spotykał się z nią już jakiś czas . Praktycznie odszedł z dnia na dzień, przeprowadził się do niej, 300 km do innego miasta...zostawił 7 lat życia jakby nigdy nic... Próbowałam walczyć, nic nie pomogło . Mimo, że minęło już ponad pół roku nie mogę przestać myśleć. Próbowałam rozmawiać z nim, jego siostrą, rodzicami. Jednak winię najbardziej ją... mam wrażenie, że to ona go otumaniła, zwabiła, omamiła...Mam wręcz obsesje na jej punkcie. To rozwódka, śliczna dziewczyna...non stop przeglądam jej profil na facebooku czy NK... Czy to że jest ładniejsza znaczy, że jest lepsza... Nie mogę o nim zapomnieć. Czasem wręcz życzę jej jakiegoś nieszczęścia , może by wrócił... Co mam robić, jak walczyć?

wydaje mi sie ze wróci ze miał ochote na przygode a wydawało mu sie ze to wielka miłość ale czy warto 2 razy wchodzic do tej samej rzeki???czy jak raz zdradzil 2 raz tego nie zrobi??zaufala bys mu 2 raz?

Gość ikaaaaaaaa
jak dla mnie miałaś faceta palanta, ale nie bardzo podoba mi się zganianie wszystko na tą kobietę. Co ona jest winna, że facet okazał się świnią wobec Ciebie, nie wiesz nawet co mówił jej, możliwe że też kłamał, ja przyszłości im nie wróżę, jeśli to Cię pocieszy

jak bedziecie razem nic juz nie bedzie takie samo ciagle bedziesz go podejrzewać ciagle bedziesz w stresie

Gość kurniczka
przygoda może być na tydzień, miesiąc.... a on rzucił pracę, całe życie, i wyprowadził się 300 km do Wrocławia dla niej. A najbardziej mnie boli, że wszyscy tj jego rodzina, nasi wspólni znajomi są nią zachwyceni.... czuję się zdradzona nie tylko przez niego, ale też przez wszystkich. Jak nie jej wina, jakby się nie pojawiła to bylibyśmy nadal razem.

Gość kurniczka
wydaje mi sie , ze nie mam innego wyjscia jak sie zgodzic na to by wrocil , rodzice mnie za maz chca wydac bo juz mam nadwagew a wciaz tyje , boja sie ze potem juz nikt na mnie nie skusi sie. on jeden chcial mnie i nawet mu na widok mojego 98 kg cialka stawal penis a ja orgazmy mialam. az mi rodzice gratulowali gdy slyszeli jak w nocy jecze z rozkoszy

nic bez powaodu sie nie dzieje na tym swiecie!!!!!lepiej ze teraz niz 5 lat po slubie i zostawil by ciebie i np dziecko!!!!!!!!!!!ciesz sie ze to teraz

Gość ikaaaaaaaa
ale czego się spodziewałaś, że jego rodzina stanie po stronie eks ? Oczywiście, że będą po stronie syna, brata. A jak dla mnie trochę się poniżasz :/

Gość Zołzik pospolity
Okłamał Cię, zdradził, oszukał, a Ty po nim łzy ronisz ? Nigdy nie zrozumię kobiet :o Im większy skurwysyn -> tym większa rozpacz 😭

Gość kurniczka
on odszedł bo miałam zahamowania seksualne nie chciałam obciągać z połykiem ani anala i codziennie chodziłam do kościoła i spowiadałam sie z nieczystych myśli 🖐️

Gość kurniczka
matko, znów się ludzie podszywają....te wulgarne wpisy to nie ja. To nie o to chodzi, że skurwysyn, na pewno ona go omamiła...tak jest z facetami, jak suka nie da pies nie weźmie. Ale trudno nie płakać po 7 latach, i nie potrafię teraz się ułożyć, nie mam 19 lat. Nie rozumiem, jak można się po prostu odkochać?? Przygodą nie nazwę rzucenie wszystkiego i wyjazdu do innego miasta.

Gość ikaaaaaaaa
ale dziewczyno co Ty mówisz??? jak omamiła? to nie średniowiecze. Bronisz z kalpkami na oczach typa który Cie zdradził, oszukał i zostawił!

Gość kurniczka
no i już nieco rozjebana jestem przez niego przez te 7 lat. a wiem z autopsji , ze faceci maja coraz ciensze penisy, zreszta to świnie , to ogonki takie u nich

Gość łotrzyk
nigdy nie zrozumiem kobiet