Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filozof analizator

Polacy to zawistny naród i do tego zakompleksiony (nie wszyscy)

Polecane posty

Gość monosterofoniczny
jakie "szwaby" skoro jesteśmy, zgodnie z twoimi słowami "jednym europejskim narodem". czy ty nie widzisz jakie bzdury opowiadasz i jak sam sobie zaprzeczasz? bzdura to twoje łudzenie się o braku centralnego planowania co do tzw."państw" wchodzące coraz dalej i kontrolujące coraz więcej ja określam tak jak powinienem , ale to jak jest, to pisałem wyżej

Gość Pracownik FAP
Poza tym co z akcjami po FSM ??? Oszukali nas!!! :( Żadnych akcji nie dostaliśmy chociaż moi rodzice budowali Fabrykę Samochodów Małolitrażowych! Teraz całe zyski idą do Włoch :(

Gość hanter666
PISuarowska propagada rozmiekczyła mu móżg:D Typowe rozumowanie zakompleksiona polaczka-prawicowca który uwstecznia się siłą na obecną sytuaje w Europie." Katolyk.'

Gość hanter666
buhahahaha jesteś kompletny kretyn, dobrze że w nicku tego nie ukrywasz:D nie rób ze mnie nawiedzonego Kremlowca bo to rozumowanie tępaka z PISu albo moherowej koalicji , gdzie andrzej L jedynie umiał drogi traktorem blokowac. Powtarzam ci że bycie lewicowcem nie oznacza bycia komunistą. Typowa odiara i piewca polskiego Klechistanu:)I dziwic sie potem ze się europa z takich ciemniaków smieje:D

Gość hanter666
jakaś żałosna podróbka- hihihih pewnie masz małego fiuta frajerze:D

Gość hanter666
lol offerma jesteś totalny burak. Typowy zaściankowy Polaczek-idiota, który jedyne co umie to się modlic i nic poza tym. Reprezentujesz 60 proc społeczeństwa któe utyskuje, nic nie umie, jest poglądowo ociemniałe i aspołeczne, nie potrafiące się przystosować. Szkoda że reprezentujesz większość tego narodu-dlatego ludzie opszcza ją co roku Polske bo dostrzegają obłude i hipokryzje jaka panuje nad wisłą. Grunt aby postawic nowy kościół i głośić że Polska bedzie taka jak przed 1795 r.:D buhahahahaha śmiechu warte - parodia na kółkach i kabaret:D

Gość hanter666
dlatego ze wyjechałem w czasach kiedy rządziły mohery, jak w 2007 r odeszli to juz nie opłacało sie wracać bo moje warunki bytowe w holandii zostawiły mnie na miejscu. nie ukrywam ze wrócę do Polski - mam nadzieje że do tego czasu zaściankowość zniknie.

Gość hanter666
no fakt, rządziła lewica, mohery potem. LOl alesm mi pojechał ,nie wstane.:D

Gość hanter666
pewnie zaraz sie dosrasz czemu skoro jestem lewakiem wyjechałem w czasach jak rządziło SLD? bo SLD nie jest żadną partią lewicową:D

Gość hanter666
Ojej "Katolyk" i PISuar się zdenerwował. Pomódl się to ci przejdzie:D W końcu co innego umiesz poza trzymaniem różańca?:D

Gość hanter666
to nie polemizuj głupio bo sam widzisz że intelektualnie cię pogrążam.

Gość hanter666
buhahahaha morda skatolone zawistne polaczki:D Za języki obce sie brać i uczyć a nie tylko w kościele przesiadywać. bóg pomaga tym któzy chca sobie pomóc nieroby! Ty offerma jesteskompletny kretyn:D wyjeżdzasz z jakimś filozoficznym wywodem kiedy sam cytujesz PISuarowską propagandę, którą normalny szary człowiek ma głęboko w dupie, bo jedyne czego chce to kasa na ubrania, jedzenia i zabawę. Patriotyzmem gara nie napełnisz. Kraj który obywatelom nie zapewnia godziwego bytu musi prędzej czy później upaść . I bardzo dobrze.

Gość hanter666
spytaj się ludzi w Afryce czy ktokolwiek z nich oddałby zycie za te bananowe republiki gdzie rządzą wojskowi kacykowie a 99 proc. narodu zyje w skrajnej nędzy. już cesarze w rzymie wiedzieli że naró za nimi pójdzie jak dostanie chleba i igrzysk. owszem , mozna ludzi pod batem trzymać tylko że wielkie tyranie prędzej czy później i tak upadają bo zwykli szarzy ludzie mają dosyć i wychodzą na barykady jak np teraz w egipcie. więc myślę że ma bardzo wiele wspolnego.

Gość hanter666
ty jesteś kompletny debil offerma: Żaden człowiek nie odda zycia za kraj w któym klepał nędzę. No chyba że bierze udział w wojnie domowej , aby ten kraj zmienic i obalic złodziejski rząd. Ale w innym przypadku? Tow. Stalin gonił swoich sołdató na Niemców przyjaznym ogniem ale myślisz że to jest sposób?

Gość hanter666
jeżeli myslisz że Polska będzie niezależna to się grubo mylisz. Polska to rosyjsko-niemieckie kondominium , tak było i pozostanie na wieki , pechem Polski jest położenie między dwoma drapieznymi narodami swiata i dlatego od historii Polska dostaje cały czas po dupie.

Gość hanter666
Debil to twój stary bo jak pozwolił takiemu idiocie po swiecie ze swego nasienia chodzic to sam nie wiem czemu inaczej go nie nazwac? Czyli jesteś w jakimś 5procentowym pisowskim podziemiu bo dzisiaj nikt za Polske nie chce umierać tak jak białą Rosja w wojnie domowej z bolszewizmem czy rosjanie w wojnie Ojczyznianej. LOL nie te czasy.

Gość hanter666
dobra zawrzyj japę idioto nie wciągniesz mnie w swoje głupie gierki nara

Gość hehe jaki temat
!!!!!!!!!

Gość Polska jest wielka
ale ten hanter666 to przygłup :D i zakompleksiona tępota, naród polski jest wielki, taki był zawsze i taki będzie, ruscy mało nie zesrali się w gacie, jak kaczyński zebrał przywódców państw, których ziemie należały kiedyś do rzeczypospolitej i obronił gruzję, to był jawny sygnał odradzania się wielkości i samodzielności polski i jej liderowania w środkowo-wschodniej europie, więc wiadomo co zrobili, ale to nas nie zatrzyma niemcy i rosja robią co mogą, żeby osłabiać polskę, powtarzam osłabiać bo boją się odrodzenia jej wielkości; osłabiają jak tylko mogą, obecnie głównie gospodarczo (uzaleznienia od energii, zamykanie portu w szczecinie itd.), osłabiają też propagandowo tak, żeby polacy czuli się gorsi - czego doskonałym produktem jest ten bezmyślny przygłup hanter666 pomagają im w tym rządzący w polsce, którzy są w większości agentami obcych państw bądź ydami, po tylu latach niewoli jest tego bardzo dużo jeszcze, większość medió do nich należy i jest atak, na każdego, kto chce walczyć o polskie interesy oferma robi tu dobrą robotę, uświadamiając ludzi i wykazując niedorozwój skolonializowanych jednostek

Gość skoro boisz sie zmian to daj s
Autor ma racje, zaistnialy stan rzeczy jest moim zdaniem pozostalosciaq po systemie socjalistycznym.

Gość Hmmmmmmm ale jednak
Jednak za Gierka dużo się budowało.

Gość oj tak tak tak
tak tak tak!!!!!!!!

Gość hahahahahhahaha
co tu duzo mowic. Polacy to pracy hahha