Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

you open the door

Jakie macie sposoby na młoda cere???

Polecane posty

Macie jakies sposoby na młodosc?? Bo ja: *stosuje mało kosmetyków -rano: oczyszczam twarz mydełkiem Dove, krem nawilzajacy z filtrem, makijaz: puder w kamieniu antybakteryjny, tusz do rzes -wieczorem: oczyszczam oczy melczkiem z Ziai, twarz mydelkiem antybakteryjnym protex, krem ogórkowy z Ziai -raz w tygodniu: peeling, maseczka oczyszajaca *czasami przemyam skóre twarzy naparem z zielonej herbaty *pije codziennie zielona herbate oraz duzo wody *robie cwiczenia oddechowe *myjac twarz spukuje ja zimna woda rano i wieczorem *staram sie chodzic spac przed 24 i spac 7-8 h

Gość dkfhkfjhdfgkdhfgdg
oklady ze spermy :)

Gość wytrysk na twarz
zapewni ci młody wygląd

Gość mezos
nie rob tak jak robisz mydlo dove nie nadaje sie do mycia twarzy , poza tym mydlo protex tez nie bardzo wysusza nawet skore na ciele a co dopiero na twarzy :/ a krem ogorkowy nadaje sie tylko do skory bardzo tlustej bo sciaga pory jezu dziewczyno czy ty w ogole wiesz cos o pielegnacji ? :/ nie wiem ile masz lat ale skore trzeba nawilzac nawilzac jeszcze raz nawilzac bardzo dobre sa kosmetyki perfecty i lirene kup sobie nawilzajacy zel do mycia twarzy nawilzajace mleczko i krem i rob tak, co rano i co wieczor najpierw myj twarz tym zelem potem osusz recznikiem przetrzyj wacikiem nasaczonym w mleczku i na koncu naloz krem zanim nalozysz makijaz odczekaj ok 15 min az sie krem wchlonie 2-3 razy w tyg stosuj maseczki nawilzajace jest teraz mnostwo firm i wielki wybor wybierz sie do rossmana lub innej drogerii wybor ogromny pamietaj najwazniejsze to nawilzac i odzywiac ja tez np biore tabletki belissa hydro i rozowa belisse dzialaja cuda :)