Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anetkaniusia1

Bolesne miesiaczki - nie mam juz sil!!! POMOCY

Polecane posty

witajcie. mam ten sam problem juz od ponad roku... wspolzyje z jednym partnerem juz od trzech lat. na poczatku naszego zwiazku zazywalam pigulki antykoncepcyjne. po ponad roku czasu, zrezygnowalam z nich, poniewaz strasznie przytylam, a i pojawily sie plany o dziecku... ktorego mimo staran, niestety do dnia dzisiejszego i tak nie mozemy miec, nie znajac powodu... w kazdym razie moj problem polega na tym ze od ponad roku, co miesiac, pierwszy dzien miesiaczki jest dla mnie totalna katorga... po prostu umieram! nie wiem czy zazywam odpowiednie tabletki.. o nazwie ''Tramal'' to bardzo silne leki i mozna brac tylko jedna. nie za bardzo mi pomagaja, ale choc troche usmierzaja bol. tak samo wymiotuje i mam potworne bole kregoslupa i kosci. do tego dochodza zawroty glowy. jestem bardzo mloda osoba i dolegliwosci te co miesiac, przysprawiaja mi wiele bolu i cierpienia... jesli ktos mogl by mi cos polecic, bardzo prosze o odzew. najlepiej od kobiety, ktora przechodzila juz przez takie cos... pozdrawiam serdecznie i czekam na odzew.

Gość ola444
bo się zesrasz ;d

Witaj, Ja mam tak samo, Strasznie mi to uprzyksza zycie, szczegolnie rano, kiedy zaczynam wymiotowac i koniecznie musze isc do toalety a tu wyjazd do pracy:( Od jakiegos czasu lykam Apo-Napo, tabletki przeciwbolowe i powiem Ci ze jest mi duzo lepiej. Boje sie tylko, zebym sie do nich nie przyzwyczaila i zeby nie przestaly dzialac.Pozdrawiam. Kiedys mialam cyste na jajniku i Pani ginekolog powiedziala, ze bolesne miesiaczki moga miecz tym zwiazek, ze moga mi sie torzyc male torbieliki i pote msame znikac. Pozdrawiam!

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
POTRZEBUJESZ WIEDZIEĆ CO SIĘ WYDARZY ? W SFERZE UCZUĆ FINANSOW BĄDZ ZDROWIA? ZAJRZYJ NA MOJE AUKCJE ALE WARTO OCEN PO KOMENTARZACH WIELE KLIENTOW STALYCH TANIO PROFESJONALNIE !! http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html