Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znający się na kuchceniu

czy facet który umie gotować zyskuje coś w Waszych oczach?

Polecane posty

ja dzięki swojej mamie umiem zrobić sporo rzeczy do jedzenia. na święta zawsze pomagałem jej w kuchni, bo nie mam siostry, a ktoś musiał pomóc mamie. Dzięki temu pewnie biję w umiejętnościach kulinarnych niejedną mężatkę. W liceum miałem fajną koleżankę, którą zapraszałem do domu np. na dobry budyń czy galaretkę, upiekłem jej nawet ciasto na urodziny. Fajnie się przyjaźniło ale nic więcej, ona pokochała kogoś innego i teraz planuje z nim ślub. Teraz jestem już po studiach. Podoba mi się jedna koleżanka z pracy, panna. Chciałbym do niej trochę "uderzyć"/ Mógłbym ją zaprosić na disco czy do pubu, ale ona mi kiedyś mówiła że to nie dla niej i podała argumentację. To zastanawiam się czy może gdybym zaprosił ją na pizzę, ale dodałbym że zrobilibyśmy ją wspólnie u mnie, byłoby to ok? co o tym sądzicie

Gość jak nie spróbujesz to sie nie
przekonasz :) pewnie ,że warto !

Gość ramkkaa
Jak dodasz, że zrobicie wspólnie to może się wystraszyć. Ja nie umiem robić pizzy i byłabym przerażona. Lepiej powiedz, że sam zrobisz.

Gość welcome to the jungle
ja w ogóle nie umiem gotować, więc facet gotujący to dla mnie skarb. ale gdybyś mi powiedział, że mam robić z tobą pizzę to bym uciekała gdzie pieprz rośnie, bo nie potrafię najprostszych rzeczy, a co dopiero brać udział w tworzeniu pizzy :P

Gość dfgdssafasdf
Ale filozofia zrobić pizze :( Przecież jakby was facet zaprosił na takie gotowanie to samby zrobił ciasto,a przecież reszta to jest krojenie innych składników. I tego też nie potraficie zrobić??To takie trudne :P

ja wiem jak zrobić pizzę - chodzi o to, że ja bym nią kierował - poprosił np. o pokrojenie szynki, pieczarek, posmarowanie spodu ketchupem itp. takie coś jest złe? nauczyła by się nieco na przyszłośc i mogła by potem samodzielnie zrobić...

Gość czekoladowa15
zaproś ją do siebie na kolację którą sam przygotujesz,dla mnie facet który umie gotować to skarb, bo u mnie ani ja ani mąż nie lubimy gottować i gotujemy na zmianę,ale marzy mi się,żeby lubił gotować i umiał przyrządzić dużo potraw

według mnie to super jak facetowi chce się gotować, bo to, że umie gotować to w sumie nic nowego, większość mężczyzn dobrze gotuje tylko wydaje im się, że to niemęskie i nie wchodzą do kuchni

Gość Mój zawsze gotuje.
Ja nie umiem i nie chce mi się nauczyć. Nie mogę pojąć jak on to robi, że mu się chce. Tyle lat i nie mogę wyjść ze zdziwienia.

Gość adaaadasdasdads
JAK NA PIERWSZY RAZ TO WIDAC NA CHATE JA CIAGNIESZ ; tak kazda odbierze ta twoja pizze w lozku a nie w piekarniku, zapros ja na pizze a potem powiedz jaka smaczna pizza moze upieczemy taka u mn ie wdomu,ale nie po zjedzeniu tej pizzy tylko za kilka dni:-P ALE DOBRY PODRYW NA PIZZE JA BYM DALA SIE PODERWAC;MOZE MNIE ZAPROSISZ; LUBIE DOBRZE ZJESC; juz wiem jaka zamowilabym z owocami morza,

Gość Agentka csi
uwazam ze to swietny pomysl wspolne gotowanie, moze byc bardzo przyjemnie :D Poza tym sprawdzone naukowo ze to faceci sa lepszymi kucharzami niz kobiety, ja uwazam ze to bardzo seksowne

Agentko CSI co jest w tym seksownego? że założę fartuch robiąc coś w kuchni?

umiem gotować, bo się w akademiku nauczyłem, podstaw, ale wolę zdechnąć z głodu niż cokolwiek ruszyć w kuchni, oprócz ugotowania wody na kawę.

Gość Agentka csi
nie, nie chodzi o fartuch :D ja uwielbiam 'asystowac' kiedy facet gotuje, jest taki skupiony, oddany temu co robi, precyzyjny, to nawet trudno okreslic.

facet, który chce gotować, musi mieć coś z kobiety w sobie, a mianowicie, umiejetnosć robienia kilku rzeczy na raz. Ja jak coś robię w kuchni trwa co 4 godziny i sterta brudnych naczyń, żona robi to w pół godziny i w miedzyczasie obejrzy Modę na sukces. Amen.

Gość Tanka_bara
Zabaczcie filmik jak można gotować w kuchni tylko we dwoje:) No może we troje bo w filmie rolę trzecioplanową gra bateria Cubista firmy Oras. Kształt baterii inspirowany jest sztuką kubizmu a bateria jest jedną z najbardziej oszczędnych, zużywa tylko 6 litrów wody na minutę. Przyjemnego seansu:) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HDANBd5F5Ic