Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz jadę zamówić bukiet

Chcę wysłać kwiaty mojej byłej dziewczynie przez kuriera ile to może kosztować?

Polecane posty

zaraz jadę zamówić bukiet róż, czerwonych, takie właśnie lubiła :classic_cool: ale nie wiem ile dodatkowo może kosztować przesłanie przez pocztę kwiatową? Żeby nie było wstydu w kwiaciarni :(

Gość cwevwevwfs
ok. 200 zł

Gość sama_nie_wiem_co
miałam identyczny pomysł, by wysłać kwiatowym kurierem kwiaty dla mojego byłego faceta, ale zrezygnowałam z pomysłu. w każdym razie orientowałam się w cenach takiej przesyłki i w sumie licz się z wydatkiem od 100zl w gore.

Gość cwevwevwfs
ok 200 zł

takiej kwoty się nie spodziewałem, ale ona zasługuje na to by tłuc się przez pół miasta do najbliższego bankomatu po kase (w portfelu mam coś ok 100 pare:O) :classic_cool:

Gość atatax
naiwny jesteś co jej po kwiatach za 200zł kup jej biżuterie to każda kobieta lubi potem tacy zakładają topiki zdradziła mnie co robić? kolejny facet robi z siebie jelenia i później ma gorzkie żale do Wszystkich a nie do siebie żenada

Gość bukiet plus opłata
W moim mieście niedawno była taka stawka: bukiet plus 1,5 zł za km - jeżeli poza miastem, jesli w mieście - to do bukietu 5 zł

Gość Makrellka
Skoro na to zasluguje to czemu jest byłą?

to też dobry pomysł, ale ona nie nosi bizuteri, to skromna dziewczyna. Poza tym nie jesteśmy już razem, także wydaje mi się że te kwiaty są ok.

Gość bukiet plus opłata
AAA. byłej dziewczynie? Ona z Tobą zerwała? Jeżeli tak i nie ma zamiaru wracać , to tylko kasę stracisz... ale Ty wiesz najlepiej

nie chcę o tym pisam dlaczego jest byłą :( rzucę tylko hasło "dupek ze mnie,,

Gość bukiet plus opłata
Skoro Ty zawaliłeś, to próbuj naprawiać:)

Gość adaaadasdasdads
TYLKO NA TYLE CIE STAC; nie za fajny pomyls, zapros swoja dziewczyne do kawiarni ,albo do teatru, albo w mieszkaniu zastaw stol, na bialo, platki czerwonych roz do okola, swiece czerwone wino czerwone, smaczne danie naprzyklad kaczka pieczona z jablkiem i sliwka w srodku, na deser truskawki ze smietana i roze dla niej i perfum skromny jak masz kase jeszce na to, tym mozesz kobiecie zaimponowac,ale nie kurierem i podzwiednietym wiechciem za 200 czy 100 zloty brak ci romantyzmu koles, ja bym sobei ciebie odpuscila, wy faceci jestescie do bani nawet nie umeicie kobiecie zaimponowac, apotem sie dziwicie ze s azdrady, kobeity szukaj ideala, a nie papraka co kurierem kwiaty przesyla, ale prosty ty jestes i pusty

Gość ssewewewewew
walantynki są pojutrze dopiero debile więc po chooja się spuszczacie?!

na rzie próbuję z marnym skutkiem, ponieważ nie odbiera ode mnie telefonu i generalnie unika miejsc gdzie moglibyśmy się na siebie natknąć. Jednak od "naszej ekipy" wiem, że jest sama a że zawsze była wrażliwa na kwiaty, stąd ten pomysł.

Gość Rybcia złota to ja
A to w jakim celu jej chcesz wysłać te kwiaty? Liczysz na kolejna szanse? Jesli zasluguje to próbuj

Gość A gdybym usiadła obok ciebie
Nie znam stuacji.. Ale może wmawiasz sobie, że unika miejsc itp. Jak zawaliłeś kwiatki są ok.

Gość Pewnie jej niezły numer
Odwaliles skoro cie tak bardzo unika.jak ci zalezy to walcz.kazdy zasluguje na druga szanse o ile potrafi sie przyznać do błędu.ty przynajmniej wiesz ze dupkiem jestes. Moj kolega zapłacił za bukiet i przesylke ok 140 ale kwiaty byly naprawde piękne i to byl pierwszy krok kiedy jego dziewczyna wtedy tez eks zaczęła z nim gadac

mam nadzieję, że chociaż będzie chciała ze mną porozmawiać. Może mam jeszcze cień szansy. Jeśli jest jeszcze między nami coś co nas łączy, to wierzę że znów będziemy razem. Nie wiem tylko co jej napisać na bilecie? "wybacz"; "porozmawiaj ze mną"; "kocham cię"?

Porozmawiaj ze mną - to na pewno:) wyznacz miejsce. a potem od ciebie zależy co np: zalezy mi na tobie czy na rozmowie albo kocham cie:)

Gość Pociąg na kraniec świata
Napisz jej ze prosisz o tylko jedna rozmowe i ze ja kochasz...chociaz to zalezy tez od tego jak numer wykreciles

ja jak bym była facetem to bym bukiet wysłała wczesniej tak aby juz 14 luty spedzic razem:) No, ale ja jestem kobieta:D

Gość Znow wielką chwilą
Moze cos w tym stylu:. Jestes dla mnie wszystkim. Wiem ze musiałem stracić najważniejsza kobietę zeby to dostrzec ale prosze tylko o jedna rozmowe.pozniej zrobisz co zechcesz... tylko porozmawiaj ze mna.kocham cie.

Gość renault megane
a ile masz lat autorze a ile twoja byla

a ja mam 14 lutego remont w domu:( załamie się... chyba, że mnie ktoś uratuje:D Ps.Do autora, przesyłka kwiatów - A to będzie kosztowac tyle, że zbankrutujesz:d ale warto:D:P

bardzo Wam dziękuję dziewczyny, co kobieca głowa to trzeba wam oddać :classic_cool: na pewno skorzystam z tych tekstów :)

też myślałam nad tym żeby wysłać te kwiaty jutro w niedzielę po południu. Tylko jak to jest gdy kogoś akurat nie będzie w domu?

Gość Michela nowa ja
Daj znac jak ci poszlo

Wpisz w google poczta kwiatowa i tam wszystkiego sie dowiesz :) Ceny bukietów itd. Mozesz nawet ustalić termin dostawy i tresc bilecika. Mozesz byc spokojny dostarcza i Cie nie wyroluja sam z tego korzystalem i jest ok :) A jeśli ja zraniles to nie nastawiaj sie ze szybko ja odzyskasz. Mozliwe ze bedziesz sie musial uzbroic w duzo cierpliwosci. Ale powodzenia ci zycze.

Gość trzymam kciuki ale,,,,,
ja mam swoje zdanie (nienajlepsze) na temat walentynek i w zyciu tego nie obchodzilam bo uwazam to za kompletny kicz, te wszystkie serduszka, czekoladki w ksztalcie serca itd. A co do pomyslu z kwiatami, to Walentynki, inaczej Dzien Zakochanych, zwyczajowo obchodza osoby ktore za ze soba, ewentulanie sa w sobie zakochane. A nie ma przeciez pewnosci ze twoja eks ciagle jest w tobie zakochana, i ja w takiej sytuacji odebralabym upominek od bylego jako przejaw bezczelnosci i braku taktu. Moim zdaniem, powinienes byl to zrobic duzo wczesniej, albo odpuscic sobie walentynki i wyslac jej kwiaty w innym terminie.