Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sasunia24

CASTAGNUS - komu pomugł zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość carrara
Hej, ja zaczęłam brać C. w 5 dniu cylku (szkoda mi było czekać prawie miesiąc) i czekam na efekty (skutków ubocznych nie zauważyłam poza zmniejszeniem apetytu... dziwne??) dodatkowo pije zioła dr Sroki nr 3 wieczorem, staranka już ok.10 miesięcy i nic:(

Hej carrara a robilas juz jakies badania czy jeszcze nie? Tez duzo dobrego slyszalam o ziolach ojca Sroki ale ja narazie probuje tylko z castagnusem, kiedys lykalam tez wiesiolek ale wiecej sluzu nie widzialam niz przed braniem wiec go odstawilam. To moj drugi cykl z castagnusem na dniach powinnam dostac okres.

Hej nie robiłam jeszcze badań, moja gin powiedziała, że rok to optymalny czas i dlatego chciałam zaczekać do roku i wtedy zacząć szukać problemu głębiej. Oprócz tego standardowe badania + cytologia. Zioła nie zaszkodzą, więc zaczęłam brać castagnus. Biorę jeszcze folik i magnez. Wiesiołek brałam w 2 cyklach ale nie zauważyłam dużej poprawy. Zaczynam powoli już się martwić, zwłaszcza jak czytam wypowiedzi dziewczyn, które starają się latami i nic.

No ja staram sie juz dosyc dlugo bo 3 lata, dlatego cos nie wierze ze mi castagnus pomoze bo problem napewno jest jakis wiekszy ale co mi zalerzy brac jak Castagnus to ziola. Daj znac co u Ciebie od czasu do czasu. Pozdrawiam:)

Hej Sasunia jak u Ciebie? Ja czekam na @ ciekawa jestem czy tabletki coś pomogły...

brałam castagnus 3 miesiące. Poprawy żadnej . Cykle bez zmian miałam baaardzo długie (nawet 4 miesiące nie miałam okresu).

Czesc dziewczyny u mnie drugi cykl z castagnusem nieudany wlasnie jestem po okresie:( niestety:( Teraz biore trzecie opakowanie bo juz mam kupione chociaz juz na castagnusa nie licze.

Gość czekam rok
Cześć dziewczyny ,ja też zaczęłam brać castagnus od 24 marca . Na razie nie widzę różnicy i biorę wiesiołek .Zaraz zaczną się dni płodne więc zobaczymy ? Staram się rok i nic .

witam. mam pytanie ile kosztuje castagnus?? i czy mogla bym go kupic bez recepty?

Ja płaciłam ok 13 zł w aptece pod Warszawą , można kupić bez recepty, bo to lek ziołowy.

No właśnie powinnam już dostać @, ale czytałam że po castagnusie cykle mogą się wydłużać, więc czekam. Nie chcę robić jeszcze testu, bo wolę dostać @ niż znowu zobaczyć 1 kreskę...

carrara bede trzymala za ciebie kciuki zeby Tobie sie z castagnuskiem udalo, daj nam koniecznie znac:)

Dziękuję Sasunia za dobre słowa:) niestety w 1 miesiącu brania castagnusa nic się nie zmieniło, ale zastosuję całą kuracje tzn. 3 miesiące i zobaczymy:)

Gość wiolawiola
Dziwczyny wznawiam temat! Czy ktoras z Was zazywala ten lek i czy komus pomogl? Ja zaczynam od dzis i jestesm ciekawa czy to fakt czy fikcja bo sporo juz sie na ten temat naczytalam.:-)

Gość innami
Też zaczęłam pierwszy cykl z Castagnusem. Co prawda nie biorę od pierwszego dnia a od 4 dc. chyba. Ciekawe czy na coś pomoże

Gość innami
Też zaczęłam pierwszy cykl z Castagnusem. Co prawda nie biorę od pierwszego dnia a od 4 dc. chyba. Ciekawe czy na coś pomoże

Gość megiiiiiiiiiii
jest tu ktoś?:)

Gość gość
Witam mi pomogl castagnus rok staralismy sie z mezem wyniki mialam dobre ale jakos nie wychodzilo nam. Kupilam te tabletki nie czekalam zeby zaczac od nowego cyklu wzielam tak w polowie zjadlam pol opakowania tych tabletek i juz sie nie doczekalam nastepnej miesiaczki :)