Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala.2

mój mąż jest uzależniony od gry na komputerze, nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość gość
to gdzie pracuje, skoro gra cała dnie i noce???

Gość gość
Wez kobieto naucz sie odmieniac czasowniki przez osoby. Mowi sie ja rozumieM a nie ja rozumie bo to jeden z najbardziej wiesniackich błędów.

Gość gość1707
Mój maź ma prawie 44 lata mamy dwójkę wspaniałych dzieci córka 14 i syn 8 mój maź gra nałogowo od ponad roku jedzie do pracy na 18 wraca po 23 igra do rana jak ja wstaje do pracy on idzie spac i śpi do 13-15 i tak jest każdego dnia żadne prośby groźby moje i moich dzieci nie poświęca nam czasu wigilie jestem już zmęczona i mam dosyć konkurowania z komputerem to jest poniżej mojej godności nie wspomnę o seksie raz na 4 miesiące zastanawiam sie poważnie nad rozwodem mój syn potrzebuje ojca patrzy na to wszystko i zaczyna grac

Gość gość
Mój maź ma prawie 44 lata mamy dwójkę wspaniałych dzieci córka 14 i syn 8 mój mi tez niczego nie brakuje mam dobrze płatna prace a mój maź gra nałogowo od ponad roku jedzie do pracy na 18 wraca po 23 igra do rana jak ja wstaje do pracy on idzie spac i śpi do 13-15 i tak jest każdego dnia żadne prośby groźby moje i moich dzieci nie poświęca nam czasu wogole, jestem już zmęczona i mam dosyć konkurowania z komputerem to jest poniżej mojej godności nie wspomnę o seksie raz na 4 miesiące zastanawiam sie poważnie nad rozwodem mój syn potrzebuje ojca patrzy na to wszystko i zaczyna grac

Gość letsgetit
no to pani mąż jest faktycznie uzależniony po uszy. Polecam terapię u pani Ewy Guzowskiej - https://www.znanylekarz.pl/ewa-guzowska/terapeuta/warszawa byłem tam z kuzynem, ale on byl uzalezniony od... dopalaczy tak wstyd wiem ale pani Ewa mu pomogla wiec obstawiam ze i Tobie moze pomoc. Wszystkie dane zostawilam ci wyzej pozdrawiam :) !!!! i powodzenia !!

Gość walcia99e9
dzięki temu wyładowuje stres po pracy;) lepiej w grze niż na tobie;p a może zagrajcie wspólnie??ja z moim czasem gram to dobry relaks;)wybierz sobie jakąś gre może kupcie playa 4 tam się fajnie gra polecam poczytać opinię gier tutaj http://www.ps4site.pl/

Gość gość
Mezczyzna pracuje od rana do wieczora, nie szlaja sie , nie upija sie, nie jest agresywny, nie zdradza tylko sobie w wolnym czasie popyka na kompie. Wyluzuj. Kup mu dobre krzeslo do kompka by mial wyprostowana postawe.

Gość 4geg4g
Jednym z najbardziej liczących się obszarów funkcjonowania każdej działalności jest jej promocja. Czynności realizowane w tym zakresie są efektywne, gdy oddaje się je agencji reklamowej Lublin. https://reklama-lublin.pl/

Gość Makiwara
hehe jakby nie pracował to leń, jakby spędzał za dużo czasu z żoną to czułaby się osaczona, jakby wypił 2 piwa zamiast grać to alkoholik. Jakby wyszedł na spacer to zaraz zdradza. Eh panowie . Dobrze że nadeszły czasy feminizmu przynajmniej człowiek nareszcie jest wolny. Rozumiem gdyby nic nie.robil ale pracuje utrzymuje rodzinę. Nie pije.

Gość gość
Tez jestem facetem i lubie pograc. ale najczesciej szybko mnie to nudzi. Zazdroszcze nawet że ktoś potrafi grać cały dzień. Zapytaj faceta czy mu nie głupio grać z 8-12 latkami w jakieś strzelanki i tibie. To samo stwierdzenie powinno dac facetowi do myslenia jesli ma troche ambicji.

Gość gość
Współczesne Kobiety potrafią rozbawić Hipokryzją ;) Mnie też się kiedyś moja czepiała że lubię się zrelaksować grając na kompie. Ale ja dużo pracuję i po prostu taka aktywność pozwala mi odpocząć i psychicznie i fizycznie. Teraz się nie czepia jak jej powiedziałem że całymi dniami siedzi z nosem w smartfonie. Cały wolny czas smartfon i facebook, snapchat, instagram, pudel i inne badziewie nawet jak na randce jesteśmy... To kobiety stały aktualnie bardziej uzależnione od przenośnych komputerów... Oczywiście nikt problemu nie widzi bo to KOBIETY one mogą robić co chcą ;)

Gość gość
Mój ciągle gra. Nie pracuje bo mi się nie chce....w domu nie pomaga A jak już coś wymusze to robi mi awanturę ze sługą sługą niego sobie robię...nie sprząta nie gotuję na zakupy nie chodzi nawet teraz kiedy w ciazy jestem i mógł by pomóc mi to dźwigać wszystko. Ale nie bo po co....w piecu rozpalić? Problem...z brzuchem drzewo rabie tartak do domu a on ma to w d***e i śmieje się tylko ze mnie . A kiedy coś mu nie pasuje to najpierw awantura A potem udaje ze jestem powietrzem . Doszło do tego że nawet kiedy na obiad go wołam to nie schodzi bo nie ma czasu. Coś pytam nie odpowiada bo musi się skupić a potem znowu awantura bo mi nie mowilas itd...już nie wiem co mam robic

Gość gość
Oj kobietki, jesteście młode, wasze "związki" dopiero się pozaczynały, macie czas, żeby kopnąć ich w tyłki. Mój ojciec ma 50 lat i od kilkunastu lat jest poważnie uzależniony od komputera. Szkoda mi tylko mojej mamy, której zmarnował tyle lat życia. Oczywiście ma typową wymówkę, że się odstresowuje po pracy (tak jak inni uzależnieni, którzy tłumaczą się w komentarzach pod tym wątkiem) - no cóż, a kto nie ma w dzisiejszych czasach stresującej pracy? A jego praca nie jest na tyle stresująca, żeby odreagowywać grając 8 godzin dziennie (a w weekendy po 12). Dla moich rodziców nie ma już nadziei, ale Wy się otrząśnijcie, bo macie całe życie przed sobą.

Gość gość
A mój jest już po 60 a stracił z 10 lat życia przy komputerze.Gra dalej,ale mniej.A ja znalałam sobie inne "kółko zainteresowania".

Gość Qwerty

Mój chłopak też ciągle gra. Mamy po 24 lata, pare miesięcy temu przeprowadziłam się do niego za granicę. Póki co mieszkamy z jego rodzicami ale przez jego granie ja już mam dosyć wszystkiego. On zaczyna prace o 11 a ja o 5 rano, a codziennie wieczorem gra do 1 w nocy, ja w tym czasie nie mogę usnąć bo wkurzają mnie dźwięki z klawiatury no i on rozmawia przez słuchawki z kolegami. Codziennie jestem niewyspana bo chciałabym zasypiać chociaż o 23.  Nie zasypiamy razem, seks to już temat nieustniejący u nas bo i kiedy znaleźć na to czas jak on ciągle gra.. nawet  w weekend zamiast gdzieś wyjść to siedzę w domu bo on gra, a nie mam  tu żadnych znajomych żeby się spotkać :( Mieliśmy za jakiś czas iść na swoje ale jak tak to ma wyglądać to już wiem że  wszystko będzie na mojej głowie. Lepiej się wyprowadzić i zamieszkać samej i mieć wszystko na swojej głowie niż z taką osobą która nie interesuje się życiem codziennym i niby żyjemy razem a ja muszę o wszystkim myśleć :( brak mi już sił  :(

Gość Gość

I to są twoje problemy