Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdemotywowana do wszystkiego..

już mam dośc..

Polecane posty

siedze całymi dniami w domu, jedynie spacer jakiś itd miałam zmienić pracę i akurat okazało się jak miałam iść podpisać umowę, że mam guza macicy pani z firmy powiedziała, że jeśli mam mieć za miesiac/dwa operację a lekarz mówi by odpoczywac-to jednak nie podpiszemy umowy, bo przecież od razu bym poszła na L4- nie dziwię się jej, przecież potrzebują pracownika a nie kogoś kto weźmie od razu wolne od wielu miesięcy byłam zmęczone, miałam dziwne nieprzyjemne objawy myślałam, że to stres.. marzyliśmy z mężem o dziecku, nie udawało się teraz okazuje się, że to guz jakis, ktory powoduje ciągłe krwawienia, mega bóle brzucha, osłabienie 21 mam wizytę w klinice u lekarza, który będzie to wycinał tak się boję nic nie robię całymi dniami, jestem na utrzymaniu męża( bo akurat teraz jak byłam w trakcie zmiany pracy musiało się to okazać i zostałam z niczym)\ mąż mówi abym się nie martwiła, że zdrowie najważniejsze, że wszystko jest wspólne, że przeciez jak byłam zdrowa to byłam pracowita, że mam odpoczywać ale ja się czuję strasznie źle z tym, że siedzę bezczynnie co będzie po operacji nie wiem co w tej macicy jest też nie wiem, lekarz mówił, że nie wygląda to wszystko najlepiej ehh mam wszystkiego dość matka dzwoni mi o narzeka, bo ma tylko 2 tys na życie (mieszka sama) i wypytuje ile mam pieniedzy na polskim koncie swoich (bo mieszakmy za granica a ja wczesniej pracowalam dla polskiej firmy zdalnie)- chce pieniedzy, o to jej tylko chodzi ehhh mam wszytskiego dosc sorry za marudzenie, ale mam doła musiałam się wygadać

budzę się rano zmęczona, trochę pochodzę więcej i od razu plamienia, krwawienia kręci mi się w głowie więc jedyne co mogę to siedzę w domu, gotuję mężowi pyszne obiadki, oglądam filmy, bawię się z kotami czuję się okropnie a jeszcze ostatnio znajomi u nas byli i koleżanka mi mówi "Ty to się masz dobrze, siedzisz w domu, odpoczywasz sobie" zrobiło mi się tak przyrko przecież wie, ze mam guza, ze się martwię, że krwawię 25 dni w miesiącu taka "przyjaciółka" już mi się odechciewaaa

Gość trzymaj się
trzymaj się :)