Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OBSERWATOR DILANDY

Czy Dilanda jesł ładna? Skąd jest?

Polecane posty

Gość IMO13247
Krata. widząc Twoją twarz i tak bym Cię nie poznał na miescie. A tym bardziej nie zaczepił. "Czesć IMO jestem widziałem Twoją twarz i cycki na KAFETERII(!)"-porazka jak cholera przyznac sie do uczęszczania na to forum :P Dlatego zdjęcie twarzy (i cycków) TERAZ! ;)

Gość IMO13247
Szpileczka Twoimi cyckami też nie pogardze..

Gość BIEGNE DO KIOSKU
Czy Boratka to jest jedna z tych co tworza króliczka playboya??? Na okładce z lutego?

Gość Syn Borewicza
Dilanda szuka faceta na dyskotekach i potrafi być bardzo wulgarna. Gra tutaj piękną dziewicę. Ale czy jest piękną dziewicą, to ja nie wiem...

Ty może mnie nie poznasz, ale na kafe pelno ludzi bywa, a ja nie chce, żeby mnie potem ktos poznał, bo jestem poważną personą :)

Gość IMO13247
A tam, top secret... Każda ma jakieś cycki, ale nie każda spełnia się artystycznie fotografując je, aby potem umieścić na forum dla podziwu i zachwytu ludzi. Wyzwól swoją artystyczną duszę dziewczyno!

Gość IMO13247
Ten temat jua nie jest o Dilandzie tylko o CYCKACH! Dilanda niech lepiej szykuje się na DISCO, DISCO- miłości szukac.

Gość guuupek
ależ dilanda podobno ma cycki

Gość IMO13247
Szpileczka sztuki (cycków) nie ocenia sie tylko po fotogeniczności! My musimy zobaczyc w nich głębie! Piekno kształtu i natury. Kobiece piersi najlepiej wychodzą w połaczeniu z "gniazdkiem miłości",tylko takie ujęcia sa na miarę najlepszych koneserów sztuki!

W necie pełno zdjęć nagich piersi. Nie namawiajcie porządnych dziewczyn do robienia sobie nagich fotek

Gość IMO13247
Boratka piersi nigdy nie za wiele! Odrzuć skorupę pruderii, uwolnij siebię, swoją dusze i swoje cycki!

Moje piersi cieszą się wolnością i swobodą bez ograniczeń:)

Gość IMO13247
@guuupek "ależ dilanda podobno ma cycki" Pewnie jakieś tam ma, ale one zarezerwowane są dla miłości, którą znajdzie na DISCO, DISCO!

IMO13247 @guuupek "ależ dilanda podobno ma cycki" Pewnie jakieś tam ma, ale one zarezerwowane są dla miłości, którą znajdzie na DISCO, DISCO! gówno ci do tego dla kogo są zarezerwowane, na pewno nie dla ciebie :> i co cię to w ogóle obchodzi? mógłbyś się w ogóle nie wypowiadać na mój temat ani nie komentować moich postów? w rewanżu zrobię to samo to jak?

Gość IMO13247
E tam! Ja sie tu produkuje a one nic. Całkowite zero szalenstwa i poczucia natury w tych babach. A niech gniją te Wasze cycki w stanikach z push-upem. Mam to gdzieś! Zakładam artystyczny szalik na szyje i czapkę gejówkę na głowę i ide z tąd...

Gość IMO13247
Dilka rób sobie co chcesz. Po to jest forum aby dzielić sie opiniamy. Treść tych oponii zalezy od ich autorów. Ja mam juz opinie wyrobioną na twój temat, a Ty jak chcesz -możesz sie podzielic swoja na mój temat. Pasuje? A Twoje cycki mnie nie obchodzą, sorry :P

Gość IMO13247
Ups, ale błędów porobiłem. To wszystko przez Wasz egoizm. ;)

Gość Zlewozmywak
dila, przestań tutaj sciemniac i idz na disco, bo milosc mozesz przegapic. :D

Nie oszukuję nosząc wypchane gąbką staniki. Moje świetnie wyglądają bez

Gość IMO13247
Prawiczek jak sokół krążył nad tematem aby zaatakowac w momencie, gdy któraś skłoni się do wysłania zdjęć. :D:D

IMO13247 Dilka rób sobie co chcesz. Po to jest forum aby dzielić sie opiniamy. Treść tych oponii zalezy od ich autorów. Ja mam juz opinie wyrobioną na twój temat, a Ty jak chcesz -możesz sie podzielic swoja na mój temat. Pasuje? A Twoje cycki mnie nie obchodzą, sorry aby dzielic się opiniami, a nie kogos obrażać no to by było super gdybym cię w ogóle nie obchodziła, dlatego zaproponowałam taki układ mnie np. nie obchodzi twoja opinia na mój temat; a ty sam tak mało mnie obchodzisz, ze nawet nie chce mi się myśleć o tobie, żeby wyrobić sobie o tobie opinię, a co dopiero "podzielić" się nią