Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna i bogata

Dlaczego polscy faceci nie podrywają Polek?

Polecane posty

Gość PYTANIE DO verita santa re
no i co ja tu czekam? i pewnie inni panowie też by spojrzeli na twój słynny biust :classic_cool:

Gość michal88lulek
ja jestem piękna.... wlasnie po twoi stylu pisania widac jak bardzo :D jesli ktos naprawde jest piekny nie mowi w ten sposob o sobie...a napewno wygladasz jak poldupy z za krzaka;/ zastanow sie co piszesz gowniaro i zjezdzaj stad bo nikt cie tu nie prosil

Gość Major Oklahoma
nooooo i jest akcja

michal mozesz mnie cmoknac w dupe , ale uprzednio umyj morde to raz, dwa kafeteria jest kobiecym forum wiec jesli ktokolwiek powinien stad wyjsc to tylko i wylacznie ty,zakladajac oczywiscie ,ze jestes facetem,trzecia kwestia wejdz w google i wpisz w wyszukiwarce co oznacza ironia...po czwarte musisz byc naprawde zdesperowanym chłopaczkiem siedzac na babskim forum w sobotni wieczór :classic_cool: to tyle co mam CI do napisania, wiec jesli jakkolwiek bedziesz mial zamiar odpisac na owego posta to daruj sobie bo zostanie przeze mnie zignorowany...:classic_cool:

Gość michal88lulek
ale mnie rozbawilas dziewczynko! nigdy bym cie nie cmoknal w dupe a nawet nie spojrzal na tego wrzoda! fuuuu rzygam. jezeli chcesz zeby cie ktos w nia pocalowal(choc to niemozliwe) to zdezynfekuj ja najpierw;/ i zamknij morde bo jedzie albo chociaz umyj te obrzydliwe zeby... rzygam;/;/

Gość PYTANIE DO verita santa re
verita verita verita verita verita verita verita verita verita verita verita verita verita verita verita verita verita verita :( nie masz litości :(

Dzieciaku jakim prawem mnie oceniasz skoro nawet na oczy w zyciu nie widziałeś?! siedzisz tutaj desperacie z nadzieją , że która s z dziewczyn zlituję się nad Toba i wyslę zdjęcie swych piersi abyś potem przez nastepny tydzien w męskim gimnazjalnym WC mógł się przy nim masturbować ...i jesli ktos tutaj jest zalosny to wlasnie Ty...to tyle :classic_cool:

Gość michal88lulek
moze do gimnazjum chodzisz Ty bo tak sie zachowujesz ....:D:D:D:D a po 2 szmato to mialas mnie ignorowac wiec czochraj bobra i idz sie umyc czas najwyzszy. Jestes obrzydliwym stworzeniem i na takim forum piszac ze jestes 'piekna' (hahahahahhahaha) chcesz sobie ulzyc:D ale tak z komplexow sie nie wyleczysz..polecam dobrego specjaliste

Gość michal88lulek
juz tam nie drukuj i nie mysl tyle bo sie spocisz i bedziesz jeszcze gorzej smierdziec...;/

Gość piękna i bogata
osoba która wkleiła zdjęcie to był podszyw

Gość piękna i bogata
to dziwne, ale nie słyszałam od nikogo, ze Polki mają opinie łatwych, tylko od Polaków

Polki nie są łatwe. Trzeba się napocić żeby umówić. Ale o to chodzi. Kto jak nie wy jesteście najlepsze na świecie. Muszę bronić Polek bo są najlepsze.

Gość Serafina_90
Co to za brednie??? Rozejrzyj się wokół! Same pary Polak + Polka. resztą u nas jest bardzo niewielu obcokrajowców.

Gość piękna i bogata
ale mnie sami obcokrajowcy podrywają

Gość Serafina_90
To współczuję.

Gość ponieważ radzieccy
faceci nie podrywaja rosjanek

Gość towarzysze radzieccy
na placu czerwonym podrywają podstarzałe towarzyszki partyjne z ważna legitymacją partyjna żeby kopulować z nimi niedaleko mauzoleum tow W. I, Lenina

Gość podoba mis ie wpis
powyzej

Gość dlaczego polki
się ślinią na byle paździocha z zagranicznym paszportem? Zachodnim... podrywamy podrywamy, ale odzew jest różny... nie każda kobieta potrafi być poderywana i to jest niestety prawda. a jak amant mówi po angielsku to znaczy że ani psychol ani tuman, rycerz na białym koniu