Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona24

mój chłopak korzystał z usług prostytutki

Polecane posty

Gość W życiu bym takiego nie tknęła
nawet jednym palcem! Dziwkarz!

Gość zdziwiona24
Bo się brzydzę ale sam mówił że to kobiety nie są warte nawet jego spojrzenia a tu się okazuje... W piątek mają być wyniki i nie wiem co się stanie jak okaże się że jestem chora

Gość wegfetge
Etam,kurwy musza być na tymświecie,bo prezecież jakieś kobeity musza być szmatami do poniożania.takeij kurwie można w mordę sprac w czasie seksu,.takeij można w dupe zapakowąc aż sie zesra z bólu. Po to sa dziwki aby facet mogł sobie na nich pojeździć.

Gość zdziwiona24
brzydzę się takimi kobietami ale boli mnie jego kłamstwo Powiedział że się ich brzydzi i że są nawet nie warte jego spojrzenia a to wcale nie jest prawda bo Korzystał z ich usług Purpurowa-Nie rozumiem o co ci teraz chodzi przecież poszłam na pobranie krwi w poniedziałek tamtego tygodnia a wynik będzie albo w czwartek albo w piątek

Gość wegfetge
Purpurowaaa Łza była dziwko,świat zawalić sie mógł kobviecie żyjącej przed II wojną światową.Kiedyś była niesamowita bieda,analfabetyzm ,wiec kobiety nie miały wyjscia i były prostytutkami nawet za talerz zupy. Teraz tez nie ejst superm,ale jednak praca prostytutki to pojście nie tyle na ąłtwizne,co na większy zarobek za nic nierobienie.

Gość do zdziwiona24
jesteś ze swoim facetem czy nie? jak to teraz, po tej rewelacji między Wami wygląda?

Gość zdziwiona24
Wyprowadziłam się od niego w sumie to nie jest tak oficjalnie zakończone ale on chyba myśli że ta wyprowadzka to taki pic na wodę Wczoraj jak przyniósł mi kwiaty nawet mu nie otwarłam drzwi Zawsze wydawał mi się pożądanym,poważnym i spokojnym facetem No ale widać że normalny seks mu nie wystarcza Nie mowie że w łóżku byłam kłodą bo nie byłam często kupowałam pończochy i różną ładną bieliznę by mu się podobać nie lubię dziwactw. Raz nawet po paro dniowej namowie zgodziłam się na analny ale nie podobało mi się.Nie chcę by np.w przyszłości namawiał mnie dla czego czego nie chcę pod pretekstem "jak się nie zgodzisz pójdę na dziwki" Mąż mojej przyjaciółki tak zrobił i dla tego cholernie się boję

Gość joi bt
mąż Twojej przyjaciółki tak zrobił...skąd to wiesz, przyznał się? a Twój facet to nie jest mąż Twojej przyjaciółki. Skoro sam Ci powiedział to chyba Wasz związek dużo dla niego znaczy, nie sądzisz? Przyjaciółka nadal jest z mężem?

Ja ją dołuję? Sama nie wie co pisze, przyciśnięta do muru zaprzecza samej sobie. Zdziwiona czy Ty nie łapiesz mojego przekazu? Ktoś tu napisała, ze to nie średniowiecze? tak? Nie myśł kategoriami średniowiecznymi. Moze i w średniowieczu zaraziąłbyś się od brudnej dzivvvki, bo wiadomo higiena w tamtych czasach nie była wysoka. Teraz każda dzivvka z burdelu ma obowiązek robienia badań, co jakiś czas przychodzi Policja i to sprawdza, te kobiety myją się przed każdym klientem i po. Czyli mając średnio 5 klientow prysznic biorą conajmniej 10 razy dziennie. Pytam sie ciebie- ile razy dziennie Ty bierzezsz prysznic??? Uzywasz drogich żeli i płynow do higieny intymnej? Jezeli już ktoś ma kogoś zarazic- to własnie klient dziewczynę, a nie odwrotnie. Jak dla mnie to nie ma czystszych i bardziej zadbanych kobiet, jasne z dojrzałością emocjonalną i psychiczną jest roznie, ale ja pamietam ze kazda kolezanka pachniała wprost, zelami, balsamami, drogimi perfumami. A propo higieny.. wystarczy wsiąść do zatłoczonego tramwaju w lecie i normalnie mozna sie porzygac, tak Polskie społeczenstwo dba o higienę!!!

Zdziwiona jeśli ON stwia Ci warunki w łozku, w sexie- to weż go rzuć w diabły, bo to znaczy ze jest egoistą, mysli o sobie.. Gdyby moj mąż wymagał ode mnie czegoś na co ja nie mam ochoty, dałabym mu sama 300zł, i niech idzie. A gdyby poszedł naprawde, nie miałby juz powrotu do mnie. Tu nikogo nie zatrzymasz ładną bielizna, bo jak bedzie chciał to i tak pojdzie, nawet wyrzucajac smieci znajdzie czas na bzykniecie. Jak pracowałam jako prostytutka to sie nasluchałam jak to Panowie kombinują??

Gość co za bzdury purpurowa
Nikt nie przychodzi i nie sprawdza, bo oficjalnie to jest salon masażu, a nie burdel. Wiem jak jest i nie kłam tu w żywe oczy! Dawałaś dupy za granicą widocznie. Normalnie u nas to jak dziwka jest chora to i tak może sobie pracować dalej bo i tak jest gumka. Co do czystości to nie myślisz chyba, że po każdym penisie będą myć zęby. Szkoda zachodu, a nikt tego nie sprawdza. A za dopłatą każda obciągnie bez gumki i następny nie wie jak z poprzednim było.

To nie bzdury, dziewczyny sie badają i dbają o higienę. Moze ja pracowalam z dziewczynami z wyższej pólki, ale u nas było tak jak pisze. Policja przychodz srednio raz na miesiąc , bo poprostu musi, dostają zlecenie i trzepią dowody kazdej wraz z badaniami. Pamietam jak przyszla do nas dziewczyna i na drugi dzien była Policja, ona coś miała nie tak, nie wiem co . Ale ją zabrali.

Gość do głupiej dupy zdziwiona24
Ale jesteś pojebana. Skąd wiesz, że na przykład twój ojciec nie był na dziwkach, albo chodzi regularnie jeśli mądrość masz po matce. Dzięki prostytutkom zawsze jest gdzie poruchać i wbrew pozorom myślę, że większość facetów je szanuje.

Gość o tak!!! wszyscy szanują
dziwki!!!!!!!! idiota z ciebie.

A dlaczego mają nie szanować. Idziesz co sklepu i kupujesz chleb. Idziesz na dziwki i kupujesz ruchanie. Jedno i drugie potrzebne do życia.

Szacunek dla ludzi ma się albo nie. Prostytutka jak każdy zasługuję na dobre traktowanie.

Gość uyfytfy
Dzięki dziwkom jest mniej gwałtów bo nawet bez stałej partnerki jest gdzie się rozładować

Gość nie dla dziwkarzy
"Idziesz co sklepu i kupujesz chleb. Idziesz na dzi**i i kupujesz ruchanie." Widzisz autorko jakie oni mają do tego podejście! Twój chłopak ma takie samo. Rzuć go w cholerę, bo seks nic dla niego nie znaczy. Dziwkarz pozostanie dziwkarzem.

Gość rrrrrrrr
Ja wiem o co twojemu facetowi chodziło. Mógł nie kłamać z tą niechęcią. Prostytutek nie szanuje i to prawda, ale w tym, że na nie chodzi nie widzi, że robi to samo co one. Wielu jest facetów co pogardza kurwami, nawet jak kiedyś maczało w nich swojego penisa to i tak gardzą. Taki zły charakter.

Gość rrrrrrrr
Są też tacy co się puszczają, a na żonę chcieliby dziewicę. To ten sam typ, tylko w innym wydaniu.

i to jest zdrowe podejście sex z byle kim jest byle czym.. niewarty zachodu. Mysle, ze Zdziwiona jest zbyt młoda i nie zna życia, dlatego ją to szokuje., ale... takich własnie mamy Panow, mężów, facetow.. Dla nich to rozrywka, rozładowanie...

Gość rrrrrrrr
No bo widzisz go. Chodzi na kurwy, a był z tobą. Mógł sobie do związku poszukać jakiejś rozwiązłej, ale nie zrobił tego tylko tobie zawracał głowę.

Gość nie mamy takich, bo
większość na kurwy nie chodzi. Część chodzi, część ma kochanki, a część jest porządna. Nie róbmy z każdej kobiety prostytutki, a z każdego faceta dziwkarza, bo to nie jest odpowiednie podejście.

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr powiadzasz , ze każdy facet to hipokryta i klamca?? Nie, nie każdy!!! Ale ten co łazi do burdelu a potem gardzi dzivvkami, to tak jakby gardził samym sobą Moze to takie katharsis.. samooczyszczenie? po wyjsciu z burdelu?? Nie mam pojącia

Purpurowa dlaczego Ty ciagle wchodzisz w dyskusje o prostytucji? Dlaczego zawsze tak desperacko próbujesz przekonac innych o słuszności zarabiania prostututek? Skoro masz szacunek do siebie to pozwól innym żeby mieli swoją opinie na ten temat i tak nie przekonasz przeciwników prostytucji. Ja rozumiem prostytucje w krajach takich jak np Tajlandia gdzie ludzie nie maja na chleb ale w Polsce to pójście na łatwizne i brak szacunku do siebie.

Bardzo lubie .. najwyrazniej nie czytasz dokładnie. Napisala skąd moja obecnosc na tym topiku, a mianowice za kazdym razem jak ktoś pisze o prostytutce COS i bedzie obarczac prostytutki o zło całego swiata, o choroby, wojny, kataklizmy, rozwody i czarną dziurę bede reagować emocjonalnie!!! Czy ktoś sobie zyczy czy nie!!

Purpurowa, jaką Ty kaszkę dziecku robisz że Ci może wykipieć?

Gość KAŻDY WYBIERA SAM SWOJA DROGĘ
zamiast byc dziw.. wolałabym pojechac na zmywak albo do sprzatania do UK albo Szwecji, to na poczatku wydaje sie najłatwiejsze wyjście, ale to zostaje w psychice. Zawsze ma sie wybór - jak ktos jest słaby to zostaje własnie prostytuką.

nikt tutaj nie pisze że prostytucja to najgorsze zło na świece. Dziewczyna dzieli sie swoimi przemysleniami na temat swojego chłopaka. A czy w kancelarii prawniczej wiedzą czym sie trudniłas czy tez nie napisałaś tego w CV? Zdziwiona ja tez bym nie chciała żeby mój mąz kosztystał kiedykolwiek z usług prostytutki. NIe wiem co bym zrobiła , musisz słuchać siebie.