Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ineesittka

znowu nie chce mi sie spac...

Polecane posty

Gość koteczka27
Ja wam opowiem bajkę na dobranoc: Powiedziała cipa dupie: nie możemy żyć tak w kupie, Ty wciąż pierdzisz, hałasujesz i hoojowi humor psujesz! Na to doopa obrażona: o Ty ciiiiipo pier""lona! Ciebie je""ią, tobie płacą, a mnie kopią hooj wie za co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D Fajna dobranocka????

Gość Pabloo
Fajna :D

Gość Pabloo
Kolego ogarnij to co piszesz i nie obrażaj płci przeciwnej... Nic już niestety nie mam więc nie poleje ;/

Gość Pabloo
1/3 tego forum to tacy ludzie :)

Gość Pabloo
No daleko do sklepu nie mam :D Tylko mały problem nie mam jeszcze dowodu :P A nie śpię bo lookam na kafe :)

Gość Pabloo
A co lubisz pić?? :D ja preferuje lechy, desperadosy no i jakaś wódka raz na miesiąc :D

Gość Pabloo
No znowu nie takie dziecko :P

Gość Pabloo
Ty kobitko to sie chyba wychowałaś w chlewie :)

01:02 [zgłoś do usunięcia] heloł ewrybody pamiętam te w proszku, chociarz jeszcze wtedy brzdącem byłąm Powyższy Nick jest edycją limitowaną (Wcześniej Pułkownik Śliweczka) z tego co widac ta Pani inteligencja nie grzeszy, nie dosc ze to nie wychowane to jeszcze zero wyksztalcenia... zachowanie podworkowe... slownik by sobie zakupila...

Gość looooo ;)
heloł ewrybody uuuu! a co Ty taka cieta na ta inesite?

Gość Pabloo
Mam pomysł zrobimy dobry uczynek złóżmy sie na słwonik dla pani :D Bedziemy miec dobry uczynek;)

no, szkoda, niestety ale ja po studiach jestm, dzefczyynko... :o, a z resztą gówno Ci do tego. NIE ZAŚMIECAJ TEMATU DZIFFFKO BO WEZME KOGKS KTO CI PRZYPIER­DOLI :O

Gość looooo ;)
heloł ewrybody heheeh dobre :D ponawiam pytanie: cos sie tak uwziela na ta inesite? i czemu ja tak obrazasz? :O piszesz ze jestes po studiach a Twoje wypowiedzi w tym temacie sa strasznie wulgarne i plytkie wcale nie swiadczace o wyzszym wyksztalceniu...

Dobrze, troche grzeczniej niech będzie. Jesteś poprostu Kurw­ą i szmatą. Wypierda­laj z tego forum w te oędy ok?. Zaśmiecasz głupimi tematami, i na dodatek obrażasz. A co do mojego wykształcenia, jestem po studiach, i niestety, ale nie potrzebuje słownika. W przeciwieństwie do was. "słwonik" co to znaczy? :o

nie mam zamiaru sie klocic z takim zerem jak Ty heloł ewrybody ... pozdrawiam Cie mimo wszystko i zegnam...

Gość looooo ;)
W przeciwieństwie do was. "słwonik" co to znaczy? :O heloł ewrybody W te pędy, przepraszam za literówke buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaha leze :D:D:D:D:D

Gość Pabloo
Zrobiłem literówke a ty już mi to wytykasz idz sie czepiać kogoś innego... Idź już spać.