Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ineesittka

znowu nie chce mi sie spac...

Polecane posty

Gość order
OPOWIEM, JAK DZIEWCZYNA PALIŁA W NOCY FAJKĘ

Gość tez mozna by bylo...
a mi sie chce spac ale jakos tak wciaz odswiezam to kafe i czekam na ciekawy temat :D przegralam zycie na kafeterii ;) :D

Gość nie czaję tego
mi tez nie :/ jestem przerazona i nie moge spac.

Gość nie czaję tego
bo wyjezdzam za kilka dni i nie wiem czy dobrze robie. jestem przerazona bo nie wiem czy sobie poradze, ... czlowiek generalnie nie lubi zmian... ja sie ciesze z jednej strony ale poza tym nie umiem juz spac i jestem przerazona.

no to teraz rozumiem Cie doskonale, sama mialam niedawno taka sytuacje, tez balam sie strasznie...mam nadzieje, ze pojdzie jednak wszystko w dobrym kierunku i obawy szybko uciekna :)

Gość nie czaję tego
wiesz jaka jestem przerazona...niby tydzien jeszcze do wyjazdu ale ja sie boje...i nie spie. slucham polskich piosenek i mysle jak sie to potoczy :/ ale na ten moment jest fatalnie; bardzo sie stresuje- i co gorsza zajadam to niesamowitymi ilosciami jedzenia :/

jak to sie mowi...nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :) moze zmien piosenki na jakies weselsze... nie potrzebnie lapiesz dola, albo wlacz sobie jakis film, komedie, nie bedziesz o tym myslec a i moze zasniesz...

Gość nie czaję tego
tzn ciesze sie; to jedno z moich marzen, ale jestem przerazona bo nie wiem czy sobie poradze...dam z siebie wszystko ale nigdy nie wiadomo jak to sie ulozy...dzieki za rade :) wyjezdzam, bo tutaj gdzie mieszkam nie mam warunkow do rozwijania sie, sek w tym wlasnie ze nie wiem czy tam gdzie jade znajde te warunki :/

Gość Pabloo
Opowiem ci bajke jak dzis w parku wypilem sobie desperadosa.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

tez strasznie sie balam i wahalam sie do ostatniego dnia, ze mi sie nie uda, ze sie nie odnajde, ze bedzie jeszcze gorzej... ale z drugiej strony to sobie caly czas tlumaczylam, ze jak nie zaryzykuje to sie nie dowiem... i czemu zawsze ma byc gorzej??? moze w koncu kiedys i do mnie sie usmiechnie sloneczko i bedzie w koncu coraz lepiej :) trzeba zaczac myslec pozytywnie, wiem ze moze sobie pomyslisz ze latwo sie mowi... mam znajoma, ktora co chwila przeprowadzala sie w inna czesc polski, niczego sie nie bala i mowila, ze jak jej sie nie spodoba to znowu sie przeprowadzi, taka zwariowana optymistka z niej, i powiem Ci ze jej tego troche zazdroscilam... no i koniec koncow... tez zaryzykowalam :)

Gość nie czaję tego
no ja juz w sumie nie mam teraz wyjscia- powiedziałam a wiec powiem b. jestem przerazona ale chyba byłabym bardziej gdybym tu została. chciałabym myslec pozytywnie ale wole wzissc pod uwage tez inne opcje te bardziej pesymistyczne. tak czy siak czuje ze pewien etap w moim zyciu sie konczy...i to mnie chyba tak najbardziej dołuje :(

Gość dlaczego kobietom
śmierdzi z cipska rybą ?

Gość Pabloo
Jak ci sie nie chce spac to policz owce :DD

Gość Pabloo
Bo kobiety tak maja, lubie ten zapach.

Gość nie czaję tego
grasias :)

Gość Pabloo
:) No nie powiem brakować nie brakuje ja juz zasypiam kto przeczyta kiążeczkę albo da buzi? :D

Gość Pabloo
A niewiem trudno siebie samego oceniać :P

Gość Pabloo
Wieć po długich rozmyślaniach stwierdzam że nie zaliczam sie do baranów z caffe :P Coś wypiłaś że ci sie spać nie chce?? :D