Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ineesittka

znowu nie chce mi sie spac...

Polecane posty

Gość looooo ;)
moze oczami -tak! mam fajne oczy :D:D " jesteś zgłoszona do moderacji, niestety" buaaaaaaaaaaahaha nie moge :D niemozliwa jestes :D za co jest zgloszona do moderacji :D

Gość looooo ;)
e tam ludki za bardzo sie nakrecacie :D:D trzeba wrzucic na luz szkoda zycia na takie spinki :D:D ja wszystko biore zartobliwie bo tak jest fajniej i smieszniej :D:D

Gość looooo ;)
mulilo mnie juz o 12 ale poszlam cos zjesc umylam naczynia i sie rozbudzilam mowie - wejde na kafe moze bedzie jakis fajny topic i trafilam na ten!! nasmialam sie niezle! Dzieki Wam za to!! :) :D

Gość Pabloo
Z tego co słyszę na mieście to jedyną cipkę jaką ma facet to jest mąż jakieś heloł ewrybody

helol ja Ci nic nie zrobilam.. Ty na mnie naskoczylas bywaja tu gorsze zasmiecacze forum i nikt nikomu nie ubliza... a swoja droga to chyba wolny kraj wiec niech kazdy pisze to co chce...

Ja wyciągnełam ręke na zgode, zobaczymy czym to podskutkuje. Może porozmawiajmy dlaczego nie śpimy. A więc ja nie śpie bo poprostu spać mi się nie chce a jutro nie pracuje (wymiguje się też tak żeby mężowi śniadanka nie przyżądzać :P) a wy?

Pabloo to ty o 2 w nocy po mieście łazisz? szukasz jakiejś dzifki żeby cię rozprawiczyła ale się wszystkie pochowały, nie martw się.

Gość Pabloo
Ja nie śpie ponieważ dziś moge posiedzieć dłużej a do szkoly dopiero w poniedziałek.:D

ja jestem na antybiotykach i spalam caly dzien wiec w nocy sie mecze bo spac mi sie nie chce... chociaz mnie juz troszke zbieralo spanie ale juz przeszlo :) Pablo... nie warto ;)

Gość looooo ;)
ja tam mam jeszcze tydzien przerwe po sesji a potem....:O nawet nie chce o tym myslec... heloł och jak ja bym chciala sie obudzic u boku jakiegos fajnego faceta eh... :(

Gość Pabloo
Ja się nie martwie nie szukam Hiva

pabloo oj nie tłumacz się, wszyscy wiemy, ze dzifki już sie chowaja bo jak sie do jednej dorwałeś to ma uraz i jest w psychiatryku, oj nie załamuj sie

Gość Pabloo
Jaki gówniarz? :P Młodzież już wole jak sie mowi na mnie :DD

Gość Pabloo
Dobranoc nie ma za co :)

Gość looooo ;)
dobranoc heloł przynajmniej smiesznie bylo :D:D 🌻

looo no to trzeba porzadnie teraz wyszalec ;) masz jakies plany na nastepny tydzien ?

Gość looooo ;)
tak spotykam sie z kumpelami z takimi co sie widujemy raz na ruski rok i na 2 dni jade do innej kumpeli tak pogadac sobie i przespac jedna noc :) a Ty? teraz jestes chora to wiem, ale ogolnie to szkola, praca? i Ty Pabloo? gdzie chodzisz? do LO technikum?

Gość Pabloo
1 klasa technikum :D

Gość Pabloo
Jak Jej wpiertolisz to ja Ci poprawię :)