Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość supernova_2011

studentka_3_roku ginekologi odpowie na pytania

Polecane posty

Gość supernova_2011

witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam tych co staraja sie o dziecko, chetnie odpowiem na pytania zwiazane z zajsciem w ciaze, cykl, wykres ciazaowe.

Gość julia2121
na trzecim roku, to co ty mozesz wiedziec.takie podstawy to podejrzewam ma kazda kobieta

Gość na 3 roku ginekologi???
a od kiedy to taki kierunek istnieje? Jak juz cos to jestes na 3 roku medycyny, ale szczerze w to watpie, bo wtedy sie jeszcze specjalizacji nie wyniera:D

Gość a ja cię zapytam
>na 3 roku ginekologi??? ginekologii jeśli już. Ta pseudo-studentka nieistniejącego kierunku tez zrobiła ten błąd.

Gość supernova_2011
do Viktoria: nowiec bole miesiaczkowe maja roznr podstawy, jesli nie podstaw do chorob macicy najprostrzym sposobem jest: sport, pic wode niegazowana , unikac kawy , pozatym mozna zrobic sobje worek na wode ale nie goracy pomaga !!, zbyt ostre bole miesiaczkowe sa objawami miesniakow , prosze sprawdzic to .

Gość supernova_2011
jeli chodzi o to drugie pytanie: jesli nie ma bezposredniego kontaktu ze sperma zajscie wciaze jest nie mozliwe , w innym przypadku mozna sperme przetransportowac np. przez palce

Gość supernova_2011
do Julia na starzu 3 roku dzial endokrynologii

Gość Sabinka 88
supernova_2011 Kochana mam włoski na brzuchu mimo ze jestem blondynką sa bardzo widoczne , dlaczego mam włosy na brzuchu , posladkach , na twarzy , plecach ... jka sie ich pozbyc ? tylko nie pisz o laserach .... itd

dziękuj:) a bardzo cieżko jest na medycynie?? bo też sie zastanawiam czy nie iść,,,niektórzy podobno mówią że nie ma zycia prywatnego tylko kucie...to prawda??

Gość kndslk
ja ma pytania : 1. mam krotkie okresy 3 max 4 dni, czy to ma jakis wplyw na plodnisc? 2. czy w przyszly weekend dobrze licze ze bede miec nieplodne dni? okres mam dosc regularny po odstawieniu tbaletek : ostatnie 3 sykle : 23, 25, 25 dni, okres 3 dniowy. ostanit okres mialam 2 lutego wiecz czy 19 i 20 lutego bede nieplodna? dzieki

Gość anette_beingd
Studentka - jasne. A byk na byku, idź dziewczyno i się nie ośmieszaj - masakra. Nudzi Ci się? To się rozbierz i ubrania pilnuj :D

Gość anette_beingd
A co niektóre się nabrały i pytania zadają tej pseudo studentce - ogarnijcie się matoły!!!

Gość ok skoro uwazasz ze pomozesz
to pomoż Moj problem: Podczas stosunku miewam wytrysk damski i od razu chce mi sie siusiu i nie moge tego pochamowac kilka razy sie zdarzylo ze sie zsikalam, mialam zapalenie pecherza, leczylam i w sumie nic mi nie dolega teraz tylko podczas seksu ten problem sie pojawia Wiec? co powinnam zrobic? jak sie tego pozbyc?? niikt mi nei chce pomoc pislam kilka razy na forum

Gość ok skoro uwazasz ze pomozesz
o boze co za laska pierdolniets jakas...

supernova_2011 do Julia na starzu 3 roku dzial endokrynologii sobJe? na stARZu? ja nie wiem, jak ty zdałaś maturę dzieweczko, zatem i w studia śmiem wątpić worek z ciepłą wodą na brzuchu może w czasie miesiączki powodować większe krwawienie, a nawet prowadzić do krwotoku (ciepło rozszerza naczynia krwionośne). ciekawa uczelnia cię kształci...

Gość wykrywczpodszywu
Hej kobiety nie czaicie że jakaś licealistka się nudzi ??Ginekologiem zostaje się po 6latach studiów medycznych plus stażu specjalistycznym...