Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ram29

dlaczego latami mówiła nie wiem a potem tylko sms

Polecane posty

Gość Ram29

Próbowałem zrozumieć takie zachowanie. kilka lat temu zacząłem spotykać się z dziewczyną, na której mi zależało. Po 2-3 mies. zaczęła mnie unikać. Wymusiłem niemal rozmowe. Przyznała, że potrezbuje jednak czasu po ostatnim nieudanym związku. Powiedziałem,że trudno- będziemy znajomymi. Ona szybko zaprzeczyła, że przeciez nie wiadomo co za jakiś czas z tego wyjdzie. Po 2 latach zaczęliśmy znów się spotykac,tym razem już regularnie. Nie spieszyłem się, znając ją, ale po paru mies. zacząłem okazywac,że mi zalęzy. Mówiła (w zasadzie wyciągnąłem to z niej),że nie wie kim jestem dla niej, ale na pewno nie zwykłym znajomym i że wciąz nie może sobie poradzić z przeszłością. Wreszcie , po wielu mies.tego jej NIE WIEM i NIE MAM CZASU (bo często odwoływała spotkania, twierdząc że chce ale nie może, bo ma takie czy inne obowiązki), miałem dośc. Poznałem kogoś, zacząłem się spotykac... wtedy akurat stwierdziła, że w końcu wie, że chce być ze mną. Zaczęła płakać, prosić o spotkanie, wysyłać smsy, maile... SPotkałem sie z nią i po niedługi czasie stwierdziłem, ze chcę wrócić, żę wciąz ją kocham. Ona wtedy, że nie wie, że już się pogubiła, że nawet zaczęła się z kimś spotykać i musi przemyślec. ZNów spotykaliśmy się, unikała wyznań, bliskości, jak wracałą do domu, to wysyłała smsy z przeprosinami że uciekła od całusa czy próby przytulenia jej. W końcu , gdy cała ta sytuacja się przeciągała, gdy nie umaiwać się z nią trzeba było jak z prezydentem na audiencję, powiedziałem stanowczo, że albo -albo. Powiedziała, że porozmawiamy, a za parę dni wysłała tylko sms, że to jednak nie to, że myślała że się ułoży. OD tamtej chwili minęło już pól roku, nie zamierzam znów kręcić się koło niej, ale ja wciąz nie mogę pojąć zachowania dorosłej kobiety... i wciąz mnie to boli.

Gość traktorzystazpodmuchem
bawi sie toba, to proste, gdy widzi ze sie ja juz nie interesujesz wtedy przyciaga cie do siebie,. Przeciez to jakas niezrownowaznona osoba

Gość Ram29
zawsze zapewniała , żę się nie bawi, że nie robi tego z premedytacją, ale sama nie wie czego chce

Gość chyba ma problemy emocjonalne
chyba....

Gość traktorzystazpodmuchem
zapewniala , a ty jej wierzysz w kazde slowo

Gość Ram29
Tylko próbuję zrozumiec takie postępowanie

Gość dmuchawkad
ile macie lat?

Gość Ram29
o to właśnie chodzi, że tak się zachowała całkiem dorosła kobieta...

Gość normalne zachowanie
kobiety o psychice nastolatki, ktorej rodzice nie wpajali kregoslupa moralnego...mialem podobny przypadek i rozlozylem to ze swoja przyjaciolka na czesci pierwsze.

niedojrzała siksa, nie probuj tego nawet zrozumiec, szkoda nerwow, takie to tylko do rzeki z kamieniem u szyi...

Gość mialam taka sytuacje z facetem
sfochowany, wiecznie niezdecydowany i rozchwiany emocjonalnie bez kregoslupa moralnego. uciekaj od niej, tacy ludzie tylko bawia sie innymi i nie umie stworzyc zdrowych zwiazkow

Gość uzytkowniczka
ile macie lat?

Gość krkfifgigifiuee[;;;;;;;;
kochasz ja?

Gość Ram29
Wciąz to do mnie wraca, i dlatego zaczałem się zastanawiać "publicznie " nad tym, prosząc o Wasze opinie

Widać kobiety też mają koła zapasowe.

Gość Becia7171
Bo zabrakło jej odwagi powiedziećże się dla niej nie liczysz

Gość Becia7171
Poza tym braku taktu i tchórzostwa nie pojmiesz

Gość olej ją
Na nic więcej nie zasługuje

Gość tak się zastanawiam
...dlaczego faceci wolą toksyczne relacje. Od kobiet, ktore chcą stworzyć normalny zdrowy związek wieją, bo niby nudne. Za to kobiety, ktore ich traktują ich jak ściere to są zarąpiście sexy generalnie.

Gość Autorze to do Ciebie
bawi sie toba, albo ma jakies zabuzrenia emocjonalne. unikaj takich kobiet jak ognia i nieczego nie zaluj! dobrze ci radze.

Gość groszekm
Coś mi się wydaje, że był ktoś oprócz ciebie, a ona po prostu nie umiała uczciwie tego przyznać i balansowała między wami dwojgiem nie potrafiąc się zdecydować. Tak to wygląda. Kiedyś byłam tą drugą i facet zachowywał się bardzo podobnie, raz chciał, to znowu nie chciał. Ciągle sprzeczne sygnały. Po prostu miałam być kimś kto pozwoli zapomnieć, ale się nie udało. Bo ja tak jak Ty ucięłam wyczerpana znajomość.

Gość hehe :D
Mialem do czynienia z taka kobieta, jak ta Twoja. Wiesz co, ta moja miala 26 lat, a zachowywala sie jak nastolatka. Powaznie opoznienie w rozwoju emocjonalnym. Do tego dowiedzialem sie, juz po rozstaniu z nia, ciekawych rzeczy na temat jej przeszlosci: nigdy nie byla w zwiazku dluzej niz pol roku, nawet w swoim "durnym" malzenstwie - ochajtala sie dla kasy w mlodym wieku, a pozniej to juz byly tylko romanse i nic poza tym. Kazdy facet ja wykorzystywal (byla naprawde atrakcyjna, ale miala maskaryczna ryse na psychice) i porzucal, bo nie dalo sie z nia wytrzymac. Karuzela uczuc, emocji. Twierdzila, ze sie nie bawi uczuciami innych ludzi, a sama tak robila i jak jej sie zwracalo uwage na ten aspekt, to wybuchala gniewem i potrafila czlowiekowi ublizac. Momentami zachowywala sie jak male dziecko, jak jej cos nie wyszlo lub nie bylo po jej mysli plakala i tupala nozkami. Stary napisze jedno: taka kobieta nigdy nie stworzy powaznego zwiazku, ona nie potrafi kochac, nie potrafi zapanowac nad emocjami. To jest dosyc przykre dla niej, ale nic na to nie poradzisz. Wiej od takich osob, bo jesli masz slaba psychike, to Cie zniszcza.

Gość Ram29
teraz już jej unikam,choć mam chęc wyrypać jej co myślę o tym wszystkim, ale ona i tak uzna że wszystko ok, bo "po prostu długo wychodziła na prostą po poprzednim związku i długo szukała odpowiedzi , czy chce być ze mną". Ten cały czas to było poszukiwanie odpowiedzi na pytanie....

Gość groszekm
Być może z byłym się wciąż nie może rozstać ostatecznie:/

Gość Ram29
I wiem, że to nie chodzi o mnie, tylko o nią.Sama mi to kiedyś powiedziała. Innego faceta wiem, ze traktowała podobnie. Tyle że ona zwiał prędzej niż ja, a ja dwa razy wróciłem i teraz wciąz mnie to boli

Gość sadasdasdasdas
autorze, jakbym czytal o swojej bylej znajomej. ta twoja nie ma przypadkiem na imie joanna?

Gość Ram29
Nie, nie Joanna. Ale widać takich typów jest więcej

Gość Ram29
Ten były dawno ma swoją rodzinę, a ona to długo przeżywała.

Gość sadasdasdasdas
ta moja miala zaburzenia osobowosci.

Gość Ram29
Moja pewnie też, bo tak długo nie można si zastanawiać czy się z kimś byći tak go traktować