Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbindza

spędzam samotnie niedzielne popołudnie, nic nie osiągnęłam w życiu

Polecane posty

Gość Anka28....
no ja ciuchow mam 2 szafy ale.... w 3 rozmiarach mniejszych niz moj obecny :O wiec nawet na rozmowy o prace chodze jak biedna uboga ew w tych za małych ciuchach jakos zamaskowanych :O nawet na lumpeks szkoda mi pieniedzy :O w wieku 28 lat znowu mieszkam i jestem na utrzymaniu rodzicow... jest to dla mnie tak dołujace ze naprawde przestaje widziec jakikolwiek sens zycia i wiem ze juz nic dobrego w zyciu mnie nie spotka moje zycie skonczylo sie ok 1,5 roku temu

Gość balbindza
a dlaczego 1,5 roku temu życie ci sie skonczyło ? :(

Gość anonimowaa26
mam podobnie, nie mam pracy ani faceta na stale, prace czasami jakas na czarno mam, a fecetow jak poznaje to albo rozwodnicy albo mi sie nie podobaja, nie mam kasy, nie mam wlasnego mieszkania ani samochodu :-/

Gość ratatatujcie.
z jednej strony mnie przerazacie (ja koncze juz 24 lata w tym roku) ale z drugiej mysle: zawsze moze byc gorzej i tak naprawde to jak wyglada nasze zycie zalezy od nastawienia i myslenia. Napewno macie znajomych, wyksztalcenie itd. to ze jeszcze mieszka sie z rodzicami- wszystko w swoim czasie ;)

Gość balbindza
mi taki jeden facet zaproponował robotę na czarno,normalnie bez umowy ,bez niczego, mam przychodzić do jego biura i pracować a on mi coś da normalnie masakra :( mam se przychodzić a on coś mi tam wrzuci i jeszcze ważniaka struga normalnie ręce mi odpadają :(

Gość balbindza
zastanawiam się czy ludzie traktują mnie gorzej z tego powodu że jestem biedna pomiatają mną :(

Gość ratatatujcie.
ale co tzn ze jestes biedna? jak myslisz tak o sobie to prawdopodobnie dlatego tak robia, chcoiaz to byl tylko 1 facet...

Gość anonimowaa26
balbindza ile masz lat?

Gość balbindza
32

Gość a co autorko umiesz robić
?

Gość Anka28....
kolejny cudowny dzien :O

Gość balbindza
hej :( :) siedze dalej bez sensu :(

Gość balbindza
co ja umiem robić ? wiele lat prowadziłam sklep odzieżowy ,nie swój, przy prestiżowej ulicy , miałam dobrze,miałam pieniądze, talony , dużo dostawałam dobrze mi sie kiedyś powodziło :( ale juz nie pracuję

Gość balbindza
siedzę sama, kiedyś nawet zaprosiłam do siebie znajomych z poprzedniej pracy , chciałam zrobić takie mini przyjęcie, pogadać najpierw sie zgodzili ale później odwołali zaprosiłam drugi raz i też odmówili więcej już nie zapraszam bezsens :(

Gość ja też jestem szpetna nade
hej, też popisze w tym topicu dziś i nie tylko dziś jest bardzo źle

Gość balbindza
o ....dzień dobry miło mi

czy też jestes brzydka? ja jestem brzydka i nieudana życiowo

Gość balbindza
nie wiem czy jestem brzydka musiałby to ktoś z boku powiedzieć ale raczej tak nieudana też jestem nie potrafie wykaraskać się z prostych sytuacji

jestem nieudana i już nawet nie chce mi się walczyć o siebie

Gość balbindza
ja też nie mam juz siły podejmować kolejnej walki, starań juz mi sie nie chce

to co w takim razie nas teraz czeka

Gość balbindza
nie mam pojęcia będziemy tak ciągle siedzieć ? :(

Gość balbindza
a ty z kim rozmawiasz w realu ? w życiu codziennym ?

Gość Anka28....
hej, to ze nie ma kobiet brzydkich tylko te zaniedbane to jest 100% prawdy, jasne ze nie kazda jest pieknoscia, ale jak zadba o siebie to o kazdej mozna powiedziec "ładna" tylko, żeby o siebie zadbac trzeba miec pieniadze... :( bez nich ani rusz :/ mi tez sie juz nic nie chce... wysylam cv, czasem mam jakas rozmowe.. ale i tak nie mam wiary ze cos sie moze zmienic :O

Gość balbindza
również wysyłam cv siedząc na kompie ale rzadko ktos odpowiada czasami zadzwonią , czasami też idę na rozmowę :O

laski nie poddawajcie się tak łatwo! wiosna idzie, może się coś ruszy z pracą! ja sama długo szukałam i nie weim czy mi ją przedłużą bez pracy czułam się beznadziejna i bezużyteczna teraz znowu zaczyna mi brakować do szczęścia faceta;) ale neiw eim gdzie miałabym go poznać:o

Gość balbindza
ooo...dzięki za pocieszenie jestem taka zrezygnowana, czuję sie porzucona sama siedzę nie mam siły wierzyć w zmiany rok temu zaczynałam z nową pracą,pełna nadziei, chętnie pracowałam,jeździłam szczęśliwa , siedziałam po godzinach myślałam że juz zawsze będę miała tak dobrze, na nic mi nie brakowało miałam na paliwo, nawet zrobiłam sobie zakupy w galerii ..i te ciuchy jako najlepsze mam do teraz ale w wakacje sie skonczyło , jakiś facet ze znajomą wyrzucili mnie z pracy bo wzięli na moje miejsce kogoś ze swojej rodziny teraz okazało sie że tamta osoba sie nie sprawdziła i w ogóle już nie ma tego stanowiska straszne to dla mnie :(