Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dolinkaahh

Planowanie wakacji za granicą

Polecane posty

Gość Dolinkaahh

Witam! Chcę już zakupić bilety na pierwsze wakacje za granicą z moim 9 miesięcznym synkiem. W czasie wyjazdu bedzie miał 14 miesięcy. Lecimy samolotem na 2 tyg wiec nie bierzemy dużo bagażu. Oczywiście bierzemy wozek - mamy spacerówke X-lander, ale mam pełno obaw a główie o jazde samochodem - bedziemy sporo jezdzic i nie wiem jak to zorganizowac z fotelikiem? Nie zabiore przeciez ze soba, a kolezanka z ktora bedziemy jezdzic nie ma dziecka - co wtedy?? Jak przewozic dziecko? Jako, ze to kraj w europie to przepisy pewnie te same, ze fotelik byc musi.

Gość 777777777
no fotelik musisz miec. juz nawet nie chodzi o przepisy ale o zwykle bezpieczenstwo. lecicie w trojke,tak? czyli masz mozliwosc zabrania fotelika.zdaje sobie sprawe ze to niezbyt wygodny bagaz ale bezpieczenstwo dziecka jest chyba wazniejsze, takie moje zdanie

A ta kolezanka nie moze pozyczyc od kogos lub ewentualnie kupic wam uzywany?

Gość powiem,powiem chetnie
fotelik mozesz jaknajbardziej wziasc do samolotu. i dziecko w nim posadzidz.A jaki masz fotelik?

często wypożyczalnie samochodów oferują także wypożyczenie fotelika dla dziecka, oczywiście odpłatnie.

samochod pewnie wypozyczycie wiec i fotelik wypozyczcie dodatkowo, nie ma z tym problemu