Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapaqara

Dlaczego tak wiele matek na kafe pisze z błędami?

Polecane posty

Gość zapaqara

Dlaczego tak wiele matek pisze z błędami ortograficznymi, gramatycznymi? Dlaczego tak wiele z nich używa wulgarnego języka? Czy spada poziom wykształcenia społeczeństwa czy po prostu kafe przyciąga tak wiele prostych, prymitywnych i niewykształconych osób?

Gość buahahahahahhahahahhahhah
tak, zgadza sie..kafeteria przyciaga wiele prostych, prymitywnych i niewykształconych osób-TAKICH JAK TY!!!!! SPIERDALAJ!!!!

Gość b1eata
ha wyksztalcona sie znalazla co pewnie doktorat posiada jak chcesz sie dowiedziec to wybiez sie na wycieczke do poradni pedagogiczno-psychologicznej czy cos takiego i sie dowiesz ile mlodych osob ma dyslekcje i inne dziwactwa. zdrowo kopniety ten topik

Gość haa, odezwaly sie te
to co poza zawodowka nic w zyciu nie zdobyly :D Uderz w stol...co? Co racja to racja, pelno tu szumowin siedzi. Ja tu wchodze aby sie z nich ponabijac i tyle :D

otóż to - mamuśki kafeteryjne i ich poziom prezentują się powyżej 🖐️

Błędy niekiedy wynikają z pośpiechu, obserwując samą siebie widzę, że kiedy aktywnie uczestniczę w danym wątku, pragnę tak szybko wymienić się spostrzeżeniami, że nie przywiązuję uwagi do pisowni:P czasami głupio mi za siebie:)publicznie się przyznaję- pozdrawiam!!

Gość Lupencja
niestety sporo kobiet swoja przyszłość wiesza na facecie - szybko ciąża , siedzi w domu, mąż ma utrzymać,są leniwe, tu na forum jęczą że mąż beee.... a w rzeczywistości wiszą na nim . Nie rozumiem takiej postawy. Są niedouczone - bo jeszcze w gimnazjum zamiast uczyć się łaziły na dyskoteki i za chłopakami, szybko zaczęły uprawiać sex no i reszta jest oczywista. W przyszłości mogą najwyżej toalety sprzątać, żadnego zawodu. Prostactwo. Wszystko na temat.

moim zdaniem zdecydowanie spada poziom wyksztalcenia spoleczenstwa, jak ja chodzilam do szkoly to ktos kto sadzil byki nie umial sie wyslowic byl traktowany jako nieuk, a teraz zawsze takiemu leniwcowi znajda jakies schorzenie dys-costam i taki potem wszedzie sie tym zaslania :( nie wierze ze nie mozna sie nauczyc ortografii osobiscie piszac w pospiechu robie mase literowek, od zawsze mialam problem z interpunkcja, sporo do zarzucenia ma tez moja skladnia ale nie wmawiam nikomu ze mam jakiestam dys.. po prostu nigdy nie chcialo mi sie zwracac na to uwagi, poza tym jak pisze oficjalnie to staram sie :) na kafe rzadko pisze starannie co jest wielkim moim minusem, no ale ortografia mnie poraza jak czytam co niektorych na kafe pisza podstawowe slowa z bledami brrr do szkoly bym wyslala takich na chama :/

wszystko w temacie, kiedyś tumany i nieuki, dziś dyslektycy

A to jak ktos jest po zawodowcce tzn ze dlatego robi bledy . Aha gratuluje interpretacji xD u mnie to wynika z pospiechu. nie chodzi tu o ortograwie tylko o nie uzywanie Alt; ;p lub gubienie , dodawaie litter

Gość do mlodamama
ortograwie:D:D:D Hahahah:D

No widzisz to jest wlasnie przyklad mojego pospiechu :):) Najwazniejsze dziecko, ortografia 2 miejsce :D

Gość do mlodamama
Jasne,jasne:D Ilosc byków, ktore sadzisz w kazdym topiku jest przerazajaca:D No ale, tak jest jak sie tylko podstawówke skonczylo:D

nie wiem nie przypominam sie. Ale mozesz link przeslac zebym poczytala ze tam sa BLEDY ORT. a nie te o ktorych pisalam powyzej :D Ty za to masz problemy z czytaniem :)

Gość do mlodamama
"nie przypominam sie":D:D:D Hahah:D:D Co jedno to lepsze:D

Gość balonikz kokarda
Młoda mamo, pisanie "orogfawia" zamiast "ortografia", jest jak najbardziej błędem ortograficznym.

Gość po twojej wypowiedzi myszsza
wnioskuję, że to ty jesteś niedouczona, tak dawniej traktowano osoby z trudnościami jako nieuki bo dawniej panowała ogólna ciemnota, nikt nie wierzył w choroby psychiczne, depresje i także dys-cośtam jak ty ty określiłaś, a jeszcze dawniej nie wierzyli ,że ziemia jest okrągła.

Gość blabliczka kochana
Szkoda myszsza, ze nie pamiętasz nieuku, ze zdanie zaczyna sie z wielkiej litery:O

Gość teeż mama.........
i te imię Tadeusz fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

Gość raczej TO imie...
:o

Gość akurat ty mloda mama
jestes doskonalym przykladem nieuctwa i glupoty :D Nie wiem czy znalazby sie jeden twoj post na kafe bez bledow. Literowka to bledne uderzenie klawisza znajdujacego sie obok danej litery - np: zamiast "g" uderze w "h" ale nie pisannie "ortograwia" :D:D:D:D To juz jest nieznajomosc polskiej pisowni :P

Nie przegada :D Niech Ci będzie . nie wiedziałam że pisze się ortografia tylko ortograwia xD Dzięki za naukę , bo tak to bym chyba z błedu nigdy nie wyszła :D

Najbardziej przeszkadza mi wulgarność :-/

ha a wczoraj podczas programu "tak to lecialo" zobaczylam slowo materjał a w sklepie obok klijent :D Nie sadze, ze bledy ortograficzne sa wynikiem pospiechu bo jak sie wie, ze wózek sie pisze to nikt nie napisze wuzek

Gość na pewno przyczyn jest
klika... ja osobiście walę często literówki... ort też się zdarzy - jak czerwony wężyk nie ostrzeże :D ... 1.bo jestem umysłem ścisłym - informatykiem - a takich chyba więcej niż humanistów w necie siedzi... 2. obecnie "szarpie mnie za rękaw" 2 letni szkrab i ciężko się czasem skoncentrować... 3.piszę szybki i dla rozrywki - a nie na konkurs polonistyczny - więc na stylistykę nie zwracam aż takiej uwagi... więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie serdecznie żałuję, ale nie obiecuję poprawy :D

Gość Wy jestescie dobre!
co jedna to lepsza! Malointeligentna wyzywa niepisiemna ha ha wy wszystkie tu to nieuki i niedorozwoje. poczytajcie swoje wpisy co jedna drugiej pisze i zastanowcie sie nad soba.

Na moj rozum bierze sie to z tego, ze klawiatury nie maja polskich znakow. :P Dlaczego piszac na kompie wale byk za bykiem, a jak dlugopisem po kartce to nie??

Gość matacz ,,,.....
bo to jet tylko głupie forum wiec po co sie w kwesti pisowni wysilac ?

Gość analfabeta zawsze znajdzie
wytłumaczenie dla swojego ciemniactwa :P Szkoda tylko, że wychowujecie następne pokolenie tłumoków, kretynów i głupków takich jak wy :O