Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapaqara

Dlaczego tak wiele matek na kafe pisze z błędami?

Polecane posty

za ttwoje bedzie inteligentne i zarazem chamskie i bez kultury :)

Gość do analfabeta zawsze znajdzie
co z tego, że znasz zasady ortografii jak kultury w tobie za grosz :O ...człowiek na poziomie nie obraża innych, nawet jeśli są gorsi od niego - więc również tobie i twoim dzieciom należny współczuć, że mają matkę nie wychowaną :O

Gość O Jezu.....
Autorka nie pisała o literówkach i słowach bez polskich znaków, bo to logiczne, że skoro nie masz polskich znaków to można napisać wozek, a nie wuzek. Poza tym literówki zdarzają się z pośpiechu, ale to nie błędy ortograficzne. Uważam jednak, że po to nas w szkołach uczą poprawnej polszczyzny, byśmy jej używali również na co dzień.

Gość analfabeta zawsze znajdzie
Owszem, moje jest inteligentne :D A prawda w oczy kole? Ktoś, kto nie potrafi opanować podstawowych zasad pisowni języka ojczystego jest kretynem :D

To nie jest problem tylko tego forum, ale ogólny, ja staram się nie robić błędów, raczej nie mam z tym problemu, jestem z rodziny moli książkowych :), za to nienawidzę matematyki i wszystkiego co jest z nią związane. Nie każdy musi być ekspertem w każdej dziedzinie. Ale przez to, że od kiedy mam dziecko i jestem z nią w domu, mam więcej czasu, by "siedzieć" w internecie, to sama zaczynam głupieć, jeśli chodzi o pisownię, naoglądałam się już tyle byków, i to tak często robionych np przysłowiowe już twoim dziecią, że czasami muszę się zastanowić jak się coś pisze :) No i mam wrażenie, nawet słuchając tego co młodzież mówi, że pisanie zgodnie z zasadami naszej ortografii, to obciach, czytanie książek, to również wstyd. I nie jest to kwestia wykształcenia, jak ktoś wcześniej wspomniał, bo nieraz widziałam takie byki, że aż wykręcało, robione przez osoby po studiach, a znam osoby po podstawówce, które tych błędów nie robią. Amen.

Gość Wy jestescie dobre!
i amen

Jak ktoś wcześniej zauważył, gorsze od błędów jest chamstwo. Zanim zaczęłam przeglądać kafe, nie sądziłam, że kobiety mogą tak się wyzywać. Zszokowało mnie to trochę :)