Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antymurzynnnn

Poznałem kobietę tylko, że ona miała kiedyś murzyna

Polecane posty

Gość antymurzynnnn

Ja to naprawdę mam pecha. Poznałem kobietę, która w którejś tam rozmowie przyznała mi się, że jak była w Londynie to miała czarnego faceta. Po tej informacji moje zainteresowanie jej osobą drastycznie spadło. Wiem, że powinienem jak najszybciej zakończyć tę znajomość.

Gość to faktycznie lepiej
zakończ, bo ze swoimi 8 centymetrami na bank jej nie dogodzisz tak jak tamten

Gość antymurzynnnn
hehe dobre z tymi 8 cm. Tak na marginesie to mam dwa razy tyle i nie mam się czego wstydzić. Fakt faktem, pewnie murzyn i tak miał dużo więcej ;)

Gość to faktycznie lepiej
piszę się Murzyn

Gość ya turek
zostawcie mudżynów w spokoju, rasisci!

Gość Karolyne...
Nie no poprostu tyle się słyszy, ze polska to taki tolerancyjny czas, a Murzyni to pzreciez taki dzikus, nie? to już lepiej zamiast obcokrajowca, osobę o innym kolorze skóry, to lepiej dziwkę.... Staram sie unikac tego co zaraz zrobie - nie oceniam po jednej wypowiedzi, ale mnie wkurwiłeś! nienawidze rasistów... Jesteś zdrowo pojebany... i osoby, które "brzydzą się" osoby o innym kolorze skóry to moim zdaniem osoby o znaiżonej samoocenie, t óre poprzez często własne dziwactwa w dzieciństwie były nieakceptowane i teraz muszą sie na kimś powyżywać... Szczerze wspólczuje....

Gość do BSA
głupio gadaz; moja siostra ma męża Murzyna (mieszkają w Stanach), przed nim miała dwóch białych Polaka i Amerykanina, dziecka nie rodziła i nie sądzę, by chodziła obolała po seksie...

Gość do BSA
Karolyne popieram

Gość IMO13248
Karolyne...podejrzewam, że dobrze bys sie dogadywała z niejakim śp. Simonem Molem, to także był bojownik o wolność i równość między ludźmi...

I nie murzyn tylko Afroamerykanin. A tak w ogóle co innego jak by turasa miała ... Ot co

Gość Oj tam poślizgał się na niej
kolorowy :P

Gość magisterpsycholog
kompleks małego członka, ewidentnie

Gość Karolyne...
Nie wiem z kim bym się dobrze dogadywała, ale krew mnie zalewa jak słysze coś takiego ... Poprostu ... no wrrr!!!! nie moge! A reaguje w taki sposób, poniewaz akurat nie związałam się zżadnym zcarnym facetem, ale mam problemy z orientacją, nie jestem homo ale myślę, że troche bi - i mimo wszytsko chodze do kościoła i o zgrozo! przyjmuję eucharystię... Bo myslę, ze Bóg ( pzrepraszam, że Go w to mieszam :)) nie patrzy na kolor mojej skóry, narodowość czy ba! nawet orientację, bo jeśli wypełniam jego przykazania ( póki co nie uprawiałam seksu zkobietą) i postępuje dobrze to nie przeszkadza Mu że np. całuję się z laską ... Ale troche zboczyłam z tematu... W ogóle taki mój monolog tu powstaje ( nie wiem czy ktokolwiek przeczyta więcej niż 2 linijki :)) Więc jesli chodzi o dyskryminację - jakąkolwiek to nie nawidzę!! nie chodzi mi, ze od razu musimy kochac każdego czarnego i każdego geja, ale poprostu go akceptowac i nei brzydzić się nim... Oh! skończyłam :) I dziękuje do BSA za słowa poparcia i IMO równiez za... w sumei nie wiem za co :)

Gość Karolyne...
BSA ... " pseudonaukowa doktryna głosząca, że ludzie dzielą się na rasy nie tylko ze względu na cechy somatyczne (budowa ciała, kolor skóry, kształt czaszki), ale i psychiczne. psychiczne kochanie! psychiczne ! czyli to, ze ja widze, ze biały to biały a czarny to czarny to nie jest rasizm.... A myslę, że możesz bardzo obrażać kobiety twierdzać, ze skoro mjaa czarnego partnera to wczęsnie zaczeły... Uważam że jest to poprostu krzywdzące i raniące dla takich dziewczyn...

Gość marcin84w
tez nie chciałbym takiej kobiety,bałbym się hiva

Murzyni są dla mnie całkowicie aseksualni. I dla większości moich znajomych chyba też. Nie rozumiem co się może podobać niektórym laskom

Gość do BSA
BSA, ale ty jesteś ograniczona, a jad się z Ciebie leje.... co ma wczesne zaczynanie do koloru skóry partnerów ?? :O ale teoria, Einstein, Darwin i inni się kryją przy niej po prostu odpowiadam: moja siostra 'zaczęła' (z Polakiem) mając 21 lat. ale młoda, huhuhu ..... p.s. jesteśmy soie bliskie i często rozmawiamy o najróżniejzych sprawach, także o seksie.

Gość Karolyne...
Jestescie nienormalni!! Bałbyś sie hiva? Poprostu mnie rozbroiłeś... Myślę, ze powtórka z biol by sie przydała - hiv nie jest pzrez koor skóry debilu ale prrez krew - czyli seks i narkotyki ( głównie, nie zawsze)

Gość diselexs
nie ,nie ruszaj qrwy o nie.Taka to juz by byla dla mnie skreslona!

Gość do BSA
dla mnie osobiście nie są oni atrakcyjni fizycznie, nie pociągają mnie po prostu jako ewentualni partnerzy. i tyle. ale jak najbardziej mogę mieć takich przyjciół. jak pracowałąm w USaa na work&travel troche czasu temu, na studiach - to pracowałam z Murzynami, Murzynkami i większość z nich była przemiła, fajni otwarci ludzie. ale co takim jak niektórzy z was tłumaczyć... :O nie warto cokolwiek odtąd ktoś napisze pod tym nickiem w tym temcie, to podszywy

Gość Karolyne...
Diselexs! jestes ograniczony? czy rodzice cie nie kochali? a może tata bił? i teraz masz kurwa problem z sobą a wyzywasz sie na innych?!!!

Gość do BSA
ostatnia wypoiwedź MOJA - ostatnia - karolyne, to nie ma sensu, dyskutowanie z ludźmi na takim poziomie jak oni.... szkoda czasu dlatego ja znikam i tobie też radzę :)

Gość Eleeene
masz juz przejjjebane , zaden Normalny facet Cie nie wezmie , z hifem i taka rozjebaana wstydz sie za to co zrobilas to Ci zostanie na cale zycie

Gość Karolyne...
No to znikam...

Gość marcin84w
statystyki mówią że większość czarnych jest nosicielami hiv.Nie jestem rasistą ale Polka która spała z czarnym nie zagości w moim łóżku

Gość Agnieszka z Manchester
to ja wam powiem, że niekoniecznie trzeba być 'rozjechaną' (paskudne słowo). Mój chłopak jest Murzynem, to mój drugi partner seksualny. z pierwszym miałam kilkadziestąt stosunków .. na pewno poniżej stu (łątwo to obliczyc bo wiem ile czasu nim byłam i jak często był seks).... i nie bolało mni jakos okropnie z moim czarnskórym facetem! pierwsze razy owszem, trochę bolało, ale był delikatny... ale potem już coraz mniej. za około dziesiątym razem ABSOLUTNIE wcale. a jest całkiem pokaźnych rozmiarów

Gość rypła sie sprawa
a Hiv jest naturalny w środowisku małp, mógł sie przeniesc na murzynów albo przez krew małpy albo jakis bambus zerżnął małpe (w sumie małpa z małpą to nie ma co rozkminiac:D) Taka prawda, hiv od czarnych.