Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfhrryryry

która sukienka

Polecane posty

Gość gdfhrryryry

mam problem kolega zaprosił mnie na bal, chodzi o to że mam 2 sukienki i nic kasy na zakup nastepnej w której radzicie mi iść, dziewczyny prosze tylko bez zgryźliwych uwag wiem że jestem gruba a sukienki nie są cudowne ale chodzi mi o to w której troche szczuplej wyglądam http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/df9529f60f944341.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/880fb2eec1a035b2.html

Gość gdfhrryryry
pomożecie ?

moim zdaniem ta ciemniejsza. A tej jasnej masz za bardzo podniesione piersi. I bez tych czarnych rajstop.

Gość brukselka453
no jak już to ta druga ale wydaje mi się że jest za ciasna na ciebie bo ta pierwsza jak dla mnie to odpada

Gość ewkaaaa 24
pierwsza...mam taką samą budowe i też masę kompleksów

Gość lajola 22
Oby dwie są ładne ;) I w oby dwóch ładnie wyglądasz . Ubierz tą w której lepiej się czujesz ;D

Gość gdfhrryryry
do tej pierwszej z pośpiechu nie zdjęłam stanika a ona ma gąbki i jest nie potrzebny, ale za ciasna nie jest, no i jescze może jakieś rady

Gość gdfhrryryry
jejku do do drugiej poprawiam się ;)

Gość gdfhrryryry
no niestety w którejś musze iść:/ a to żadna wspaniała okazja poprostu robie koledze przysługę bo dziewczyna go wystawiła a już nie może sie wycofać

Gość gdfhrryryry
doradzicie jeszcze

Gość olaaaaaaagghdhd
druga !

z dwojga złego niech będzie raczej ta pierwsza. a nie masz od kogo pożyczyć czegoś ?

Gość no to znajdź kogoś
ta ciemniejsza lepsza- masz w niej bardziej proporcjonalną figurę do tego obcasik i bedzie ok:P ps. co za diabeł cie nakłonił do kupienia połyskliwych sukienek w takich właśnie krojach???

Gość no to znajdź kogoś
ta ciemniejsza lepsza- masz w niej bardziej proporcjonalną figurę do tego obcasik i bedzie ok:P ps. co za diabeł cie nakłonił do kupienia połyskliwych sukienek w takich właśnie krojach???

Gość gdfhrryryry
to jakie by pasowały do mojej figury, jak jest tak źle to może nie iść?

Gość oliwkowa2020
Ja uważam że w obu ładnie wyglądasz, ale jakbym miała podjąć decyzję to w tej pierwszej bym poszła chyba;)

Gość ta pierwsza sukienka
Zdecydowanie pierwsza, ciemniejsza. jest o wiele ładniejsza niż druga. nie jesteś gruba!

Druga pasuje po prostu to nie mój gust. Pierwsza robi z Ciebie grubaska którym jak widzę nie jesteś

możesz iśc ulecą. ale kroje i przede wszystkim ten połyskliwy sztywny materiał to faktycznie nie dla Ciebie, z resztą w tym większość źle by wyglądała wybieraj dla siebie sukienki z miękkiego, lejącego materiału

Gość no to znajdź kogoś
nie jest koszmarnie źle ale- nie wybieraj połyskujących tkanin masz szersze bioderka niż ramiona- nie zostawiaj ich odkrytych, rękawki zrównoważą figurę sukienki mogłyby być odrobinkę dłuższe- przed kolana oczywiście mogą zostać;-) najlepiej odcinane pod biustem albo z wiązaniem w talii- ale w żadnym razie 'bombki' dół mógłby być właściwie ołówkowy albo lekko rozszerzany- w kształt litery A, ale tutaj przydałyby się właśnie rękawki

druga, pierwsza jest zbyt udziwniona jak na mój gust.

Gość no to znajdź kogoś
ale ten naszyty badziew przynajmniej wysmukla i wydłuża sylwetkę a ta druga sukienka sprawia, że dziewczyna wygląda jak chiński lampion

ale w pierwszej jak ustanie z boku to będzie wyglądała jak by założyła łańcuch z choinki z resztą z przodu też to tak wygląda

Gość a jaki kolor mają te kiecki
???

Gość alexiiiiiaaaaaa
ja też uważam że zdecydowanie ta pierwsza. I na pewno w niej wyglądasz ładnie. A wogóle to pojechałaś po bandzie z tym że jesteś gruba.. no bez przesady kobieto..

Gość no to znajdź kogoś
ale widać, że to częśc sukienki a może da się to odpruć? i skombinowac szeroki pasek, do tego coś na szyję i lux :-P

Gość druuuuuuga
nie jestes gruba..