Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roznicaaa

moj partner jest starszy o 15 lat co myslcie jak widzicie taka pare idaca za

Polecane posty

Gość roznicaaa
ale powiem wam ze ja sie wstydze chodzic z nim za reke w miejscach publicznych, boje sie co pomysla a moze co nawet skomentuja inni, czy ja na niego nie zasluguje skoro sie wstydze?

Pewnie, ze spada.Zawsze spada i cale szczesci, ze spadlo.W mlodosci to mialem straszni wysokie libidi i meczelem sie z tym strasznie.Moja zona powiedziala mi kiedys, ze ja zarobie na smierc, tak mi sie ciagle chcialo.

Gość Ty sie nie martw...
tele ma racje co do jednego- czasem CZAS dodaje facetowi uroku, bo po prostu wygląda taki egzemplarz powazniej, nie jak głupi młokos... Ale to wcale nie idzie w parze z mozliwosciami seksualnymi, bo po 40 kazdemu facetowi juz opadaja siły...stąd te manewry na młodsze panienki, "druga młodosc " itp...

Nie zaglądam tam. Ale tyle ci napiszę, że pewnie myślą tak jak ty, że są piękni i nie umieją dostrzec prawdy, że się zestarzeli. Zresztą tam ogłaszają się też takie co za kasę chcą się spotykać, więc w tym wypadku wygląd dla prostytutek nie ma znaczenia tylko to ile zapłaci. Ze zdjęciem jest bardziej wiarygodny do znalezienia dziwki.

do autorki.-nie wiem jak wyglada Twoj facet i ciezkjo mi ocenic, czy ta roznica wieku jest widoczna.A co mowia Twoje kolezanki, rodzice.Mowia cos/A jak bys miala chodzic po ulicach z mlodym murzynem to bys sie wtydzila!!!

Ja nie uwazam ze jestem piekny.Akceptuje swoj wiek i wyglad.Po prostu sie siebie nie wstydze.

"CZAS dodaje facetowi uroku, bo po prostu wygląda taki egzemplarz powazniej, nie jak głupi młokos..." Facet 20-kilku letni już nie wygląda jak młokos. Czas uroku nie dodaje. Jak można patrzeć na swoich równolatków jak na młokosów? To tak jakby na ciebie patrzono jak na smarkulę.

Gość roznicaaa
roznice widac i to bardzo ja nie wygladam na 25 bardziej na 22. Kolezanki mowia zeby olac ludzi, no ale latwo sie mowi.

Mój chłopak nie ma jeszcze 20-stki, a wygląda jak młody bóg. :) Młokos buhahaha!!!

Gość cos ty nie przesadzaj
tele a ile ty masz lat?

Gość Ty sie nie martw...
kobietaa..cos nie zrozumialas :-)...popatrz na zdjecia i filmy Shone Connery'ego..facet wyglada lepiej jak jest starszy niz jak mial 30 lat...Nie kazdy umie sie tak zestarzec. No...chyba , ze Ty lubisz takich własnie młokosow...:-) Wymiekam............:-D:-D Roznicaaa..jezeli TERAZ sie wstydzisz, to za pare lat będzie masakra!!!!

Jestem starsza od niego, ale tylko kilka lat, a ile mam to nie ważne. Ty napisz ile masz. Nie wiesz, że kobiet się nie pyta o wiek? :P

roznicaaa- nie przejmuj sie tym tak bardzo.Szkopul w tym ,ze Ty pewnie bys chciala miec rodzine -dzieci.I caly problem w tym, czy ten Twoj 40 -to letni facet na to pojdzie.Jak nie, to zmien faceta!

Gość roznicaaa
ale to trudne bo chce z nim byc ale ta roznica mnie przeraza co bedzi epozniej ...

A dlczego sie niby nie pyta.Czy aby nie jest jakis element hipokryzji kobiet!!!

Gość roznicaaa
on chce miec dzieci, chcemy miec dzieci. moj dziadek mail ostatnie dziecko przed 50 tka :)

Gość roznicaaa
tak tak czytam o tym lapickim to juz przegiecie

Gość roznicaaa
ona przy nim jak wnuczka

Gość Ty sie nie martw...
kobietaaaa A ja mogę dać dla kobiet przykład Nicole Kidman i wiele innych i co z tego? ...zamotałas sie:-D to ja pisalam, ze kobieta starsza moze byc bardziej atrakcyjna niz młodsza... :-D

Moj przyszly maz jest 12.5 roku starszy, do tego jest o 40cm wyzszy i 65 kg ciezszy niz ja.. owszem, czasem ludzie sie ogladaja ale mnie to bardziej bawi niz denerwuje...

Gość roznicaaa
a u ciebi ewidac roznice?