Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roznicaaa

moj partner jest starszy o 15 lat co myslcie jak widzicie taka pare idaca za

Polecane posty

Gość jez2 prawdziwy
Ale 40 cm w zwodzie, czy w zwisie?

Gość gość
moi drodzy jak większość wchozących osób na ten portal także jestem zainteresowana tym tematem. ja mam 28lat mój partner 43, ja jestem polką on bułgarem. Różnica wieku i narodowości to naprawdę nic. Najważniejsza jest miłość szacunek i to coś co sprawia że sie uśmiechamy. Miałam przed moim partnerem chłopaka polaka 3lata starszgo ode mnie. Alkoholik, bez uczuć, bez serca i mózgu. I to nie pierwszy facet-rówieśnik w moim życiu. Niczego mi nie brakuje teraz, jestem kochana, uwielbiana i najważniejsza . A do tego wszystkiego chociaż nie o to chodzi nie muszę się martwić że któregoś dnia z powodu zmarszczek i siwych włosów przyprowadzi młodszą . Pamiętajcie szacunek, bo kiedy wszystko przeminie to tylko szacunek zostanie

Gość gość
Autorka prezentuje typową malomiasteczkowa postawę, a co ludzie o tym pomysla? Trzeba dorosnąć i dokonywać własnych wyborów a nie jak owca iść za stadem, w tym przypadku stadem koltunow. Ciekawe, w kraju w którym mieszkam, nikomu do głowy nie przychodzi, ze mialbybsie przejmować tym co ludzie pomysla.

Gość polnoc nadesza
Nic nie myślę, no może , że nie znalazła sobie rówiesnika to wzięła starego, coś w tym stylu, ale nie mam nic do takich par, nikt nie chce być sam