Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona00

wczoraj po 7 l. zostawił mnie narzeczony jestem załamana

Polecane posty

Gość zdziwiona00
a więc całą praeda wyszla na jaw aż się tzręsę!!!!!!!!!!!! dzis patrze na fb a tu jego focia z 21 latką z półmetku jak się całują i dobrze bawią !!!!co za chuuuj nienawidze go całym swoim sercem !!!!!!!!!!! serce mi sie kraja jak on mógł kurwaaa tak mnie wyyychuuujac nienawidze skkkurwysyna , jeebana ładna jest bardzo ,o jak sie pocieszył i juz dzisisja zdjecia,ze jest najlepszym tancerzem na swiecie a on,że dostał miła niespodzianke w postaci buziaka ...............:(((((((((((((((((((((nienawidze

Gość zdziwiona00
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No to przykre, ale wszystko przeciez na to wskazywalo, ze on juz do ciebie nic nie czul przynajmniej od Swiat BN. Dasz rade!!!! Moze to i lepiej, ze ci sie otworzyly oczy. Mysle, ze ty i tak caly czas mialas nadzieje, ze on sie odezwie, ale wierz mi, ze lepiej niech sie nie odzywa i nie pokazuje. co z oczu to i z serca. Idz sie gdzies zabaw z kolezankami i wykasuj go ze swoich znajomych na FB, niech cie nie obchodzi co on robi i z kim.

Gość hfuyr
z jakiego półmetku?

Gość zdziwiona00
nienawidze go!!!!!!!!!! ta siksa pewnie go rzuci!, dowiedzialam sie ,ze wiele razy mnie do domu odwozil a potem latal po dyskotekach:/jakis sen i masakra:/ dobrze,że się skonczyła ta cała maskarada!

Gość zdziwiona00
mam go w doopie czarnej , zawsze taki milutki cichutki dobry aktor ,powrotu nie przewiduje ,aczykolwiek satysfakcja by się przydała:)

Gość hfyu
Jaki on milutki i cichutki jak sie w ogóle z Tobą nie liczył i po baletach latał:D

Gość zdziwiona00
:(((((((((((((

Gość zdziwiona00
najgorsze są te bóle w klatce piersiowej i uczucie oszykania! wczoraj kolezanka mnie preprosila,ze nic niemowila,ale sie okazalo,ze jezdził po dyskotekach,mi na dbrnaoc smsy i poza miasto ...matko ja tgeo nie dostrzehalam

Gość zdziwiona00
myślicie,ze keidys pożałuje ,zę zostawił dobrą dziewczynę u której maił wszystko? chce zapomniec...........

Gość ona z kimś
Czy pozałuje? czas pokaze. Ale sama widzisz, dobrze ze to sie skonczylo. Chociał mogl z Toba pogadac jak przystało. wkoncu byl z Toba kupe czasu. wiec naleza Ci sie wyjasnienia, chocby nawet te najgorsze, ale należa sie. widzisz, jaki z niego cham i prostak. Nie dbał o waszą miłość, mial Cie gdzie, natomiast kumple najwzaniejsi, weic olac gnojka. moze jak bedzie widzial ze sie nie przejmujesz to zacznie zalowac, zabiegac o Ciebie.. Ale mysle ze nawet jakby chcial wrocic, to daj mu kopa w doopsko, nie zasługuje na Ciebie.

Gość gteyq
ja myślę że nie pożałuje skoro już znalazł następną.Przykro ale faceci nie rozpamiętują przeszłosci. Dla nich liczy sie dzień dzisiejszy.

Gość ona z kimś
gteyq, oj uwierz mi są faceci, którzy rozpamietuja. ale tacy faceci do rzadkości należa.

Gość vffffffff
pozostaje mieć nadzieje ze on słono zapłaci za to jak Tobą wzgardził, zło wyrzadzone czasem wraca jak bumerang

stało sie tak jak podejrzewałam... niewielu facetów odchodzi w próżnię trzymaj sie i nie pozwalaj do siebie wracać

Gość zdziwiona00
pewnie,ze nie pozwolę z opisow na fb wnioskuje,ze jest szczesliwy i ma się dobrze a mnie przekreslil i wyyyjjebał ze swojego życia ! za to jak mu pomagałam itd nie otezymalam dziekuje czy przepraszam ..za milosc moją....on uważał,ze jemu się należy bo nie ma porówniania z innymi dziewskami-niech teraz sie pociesza i zakocha w innej ,ja po prostu chce zapomniec i znaleść osobę,ktora mnie pokocha bez granic!!!!!!!!!!

Podręcznikowa sytuacja, jak u mnie:) powiem to samo, co reszta - nie pozwól, żeby wrócił, bo jestem przekonana na 100%, że będzie chciał. Będzie tłumaczył, jak to docenił, że byłaś obok niego, że zrozumiał, że jesteś najważniejszą kobietą w jego życiu bla bla bla:D będzie bardzo przekonujący ale nie daj się:)

Gość ona z kimś
dokładanie, nie wracaj do niego, jeżeli on bedzie chciał, a pewnie bedzie chcial...tez mi sie tak wydaje. Swoja droga, nie rozumiem jak mozna potraktowac kogos z kim sie bylo tyle lat. poprostu zal. Autorko, minął tydzień, jak sie czujesz? mam nadzieje ze lepiej ... :) A bedzie coraz lepiej, zobaczysz.

Gość zdziwiona00
dzis napad płączu...wrocilam z pracy(w ktorej ejst super bo z dziecmi pracuje) i wyszlam i tak sie rozplakalam,ze nie powiem mu juz co robilam itd....brak tego kontaktu -rozplakalam sie ,ale jak zobaczylam nowe fotki z fb jak sie dobrze bawi jeszcze z tymi swoimi kolesiami przy wodce to zlosc mnie ogarnela,ze on zero do bani! zaraz jade na studia i dzis sie spotkam z przyjaciolmi,bylam tez w kosciele momodlilam sie o sile ...i jakos sie teraz trzymam do nastepnego wybuchy placzu i wszechogarniacącego żalu...czuję się niekochana, osamotniona i pozucona:( w tak perfidny sposob...ja do konca mowilam,ze kocham....:( do wieczora kochani

Gość zdziwiona 00
mało kto się udziela na forum , na moim topiku ,proszę pomóżcie mi przez to przejść -jestem załamana ,człwoek ,ktorego kochalam ponad życie zgotował mi cos takiego ....:( i poszedł do innej...widzę jaki jest szczesliwy i zauroczony nową zdeiwczyną-boli mnie to ookrutnie wszystko ,kiedy zapomne?:((((((((((((znó tylko płacze:((((((((a tydzien temu slyszalam jak bardzo kocha:((((((((((((((((((((kłamca!!!!!!!!!!!!1

Gość xdgj
Nie rozpamiętuj tego ciągle. Pomoże tylko czas. Zainwestuj w siebie. Wybacz za mocne słowa, ale jesteś naiwna, głupia. Dla faceta rzucać studia? Po co? Miałaś plan bycia ograniczoną kuchtą i kurą domową dla swojego pana? Zajmij się sobą, swoim rozwojem, realizacją swoich planów i ambicji i w najmniej oczekiwanym momencie pojawi się ktoś, kto będzie Cię w tym wspierał, a nie ograniczał. Żadna miłość nie wymaga takich poświęceń. Dajemy, bo chcemy. Może obiektywnie ktoś nazwie to poświeceniem czasu i chęci, ale tego się nie odczuwa i nie widzi. Jak jesteśmy zmuszani, naciskani, oszukiwani lub jak traktujemy związek jak pracę, powinność, robimy coś, bo tak wypada, wypominamy to, co zrobiliśmy - to znak, że to nie miłość. Powodzenia życzę i tej prawdziwej miłości.

Gość koles to ewidentny
dzieciak. kłamca. chuj. będzie boleć. jeszcze wiele łez wylejesz. ale za rok, może jeszcze krócej, spojrzysz na to inaczej. zobaczysz to wsyzstko i bez łez powiesz sobie, dobrze że sie tak stało. jebany chuj. nie patrz tam na fb na jego fotki, wywal go ze swego życia, ciężko, ale to Ci może tylko pomóc. wierzę, że dasz radę ! on nie jest tego wart..

Gość koles to ewidentny
bardzo Ci wspolczuje.. ten zal jaki tu wylewasz jest straszny. my czytamy tylko słowa.. ale jakie one są przepełnione żalem, bólem. tak mi Cię szkoda. wiem tylko tyle, że z niego idiota. mając narzeczoną jeździ się z kumplami po klubach? on chyba młody i głupi jest jeszcze.. zmarnował Ci tyle lat.. nie pozwól by zmarnował kolejne , przez to że tak płaczesz przez niego.. bo on jak widzisz, o Tobie zapomniał, więc i pamięć o nim jest nie warta.

zdziwiona, musisz to po prostu przejść:( nie ma złotego lekartwa na to, za każdym razem boli tak samo. Też przez to przechodziłam, było strasznie, nie powiem. Da się przeżyć, wszystko się da, pamiętaj, co Cię nie zabije, to Cię wzmocni. Trzymaj się cieplutko i pisz:*

Gość sdfghtrewasdcvbhnj
zastanawiam się po co kasować go z tego facebooka. pokaż,że TY też jesteś szczesliwa niego. idź na imprezę, ubierz się jak rasowa siksa i tańcz baw się, porób sobie śliczne zdjęcia i podpisz W KOŃCU SZCZĘŚLIWA. to jest totalny dupek, wiem,że łatwo to pisać jak sie tego nie przeżywa a druga osoba siedzi i ryczy, ma go przed oczami i wspomina kazdą dobrą chwilę - ale ja też to przeżyłam. Byłam taka jak Ty. Oddana, kochana, poświęcałam się, dawałam z siebie 100% dla niego. a on? wolał kolegów, imprezy itd. i wiesz co.. dałam mu spokój,poweidziałam nie chce kontaktu a on żałował. bo dopiero wtedy zobaczył co stracił,że nie spotka takiej innej. nie odzywaj sie do niego ale wstaw sobie jakies sexy zdjęcie a najlepiej dowiedz sie gdzie imprezuje i idz z jakimis chlopakami.nie wierze ze to co stworzyliscie przez 7 lat nagle prysnelo.

Gość zdziwiona00
wyjeżdzam na erazmusa dzisiaj na Wydziale dowoedzialam sie,ze spełniam warunki, aktualnie przebywam w Poznaniu i chofzę po imprezach:) odsterowywuje się :)a co najlepsze to moja kolezankę tez zucil w dzien pezd walentynkami chlopak i tez byli zaręczeni parwie 7 lat powod-nowa dupa hahahha ,zastanawiam się ile ludzi tak miało w ten czas

Gość zdziwiona00
super dzwonił do mnie dzis jego cioteczny brat i jeden z dobrych kumpli i powiedzieli,ze rąbał mnie po rogach:/ ja cieeee teraz informacje sie posypią! a dzis patrze foteczki jak razem gdzie wyjechali jak jakiś sen ona taka ruda łądna nie powiem -ale ciekawe co ma w głowie

Karolino P. nie użalaj się nad sobą, każdy wie jaka jesteś! egoistka, histeryczka, hipohondryczka, brzydka i gruba ( w dodatku problemy z ortografią) przestań się powtarzać i zrozum, że ludzie mają gorzej!!!!!! Ty złotówo przestań myśleć kategoriami pieniędzy. To dziwne, że dopiero po 7 latach zrozumiał z kim się zadawał. Odszedł do innej i bardzo dobrze!!!!!!! Cała Łomża się z Ciebie śmieje!!!!!!!!!!!

Gość hej, nie przejmuj się takimi
chamskimi wpisami. trzymaj się i baw się ile się tylko da!!!!!