Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tvn

Oddam ubranka dziecięce potrzebującej-WROCŁAW

Polecane posty

Mam do oddania jakiejś potrzebującej mamie lub przyszłej mamie ubranka na dziecko w rozmiarach 0-12msc. Bardzo różne rozmiary, firmy, większość bez metek. Ubranka nie są w stanie idealnym, ale na pewno jeszcze jakiś maluszek może je przenosić. Odbiór wyłącznie osobisty we wrocławiu w okolicach centrum. Ostrzegam, że ubranka oddam tylko osobie, która naprawdę ma ciężką sytuację materialną i nie stać jej na nowe ubranka, więc dodam, że nie nadają się absolutnie do sprzedaży w razie, gdyby ktoś miał taki pomysł:) chętne proszę o podanie numerów gg lub adresów mail pozdrawiam:)

Gość zaczynam wierzyc
ze jednak sa na kaffe normalni ludzie ,ktorzy zamiast wystawiac na allegro za "ceny z kosmosu" rozne szmaty ,po prostu chca oddac je potrzebujacym :):)

ewentualnie gdyby nikt nie chciał przyjąć proszę o podanie adresu jakiegoś domu samotnej matki czy czegoś podobnego, gdzie mogłabym je podwieźć. szkoda mi je troszkę wynosić na śmietnik:(

Gość zaczynam wierzyc
Autorko moze ktos sie odezwie.podnos temat co jakis czas. a jesli jednak nie,to w necie znajdziesz mnostwo takich adresow.moze jakies domy dziecka.chyba we Wroclawiu ich nie brakuje. :):)

dam dziecka odpada jakiś czas temu poszłam tam zanieść dwie wielkie torby naprawdę fajnych zabawek dla maluszków, różne karuzelki, grzechotki itd w stanie idealnym i dostałam opierdol, że bym lepiej pieniądze dała, a nie znosiła graty NIGDY WIĘCEJ! wolę oddać komuś, kto mi chociaż "dziękuję" powie, a nie jeszcze opieprzy za dobre chęci :P

wiesz co ja znam babeczkę która ma prawie roczne dziecko i w tej chwili jest w 6 mies ciąży. nie przelewa im się. byłyśmy w ciąży w tym samym czasie, ja rodziłam 2 mies po niej. ona w zwiazku z tym czuła sie w obowiazku do obdarowania mnie ubrankami po swim dziecku;) nie zebym wybrzydzała czy coś, bo wiekszoć ubranek dostałam od siostrzy, ale te od niej były, hmmm nie skomentuję...Ona większośc ma z caritasu. dziurawe, niedoprane, i przynajmniej 7-8 letnie. tak sobie myślę, ze moze dla niej bym wzięła...

a jesteś w stanie przyjechać po nie? bo ja nie chcę ich wysyłać. myślę, że za przesyłkę wyszłoby więcej niż one są warte.naprawdę nie są super jakości:P jeśli dziewczyna potrzebuje- ja jestem otwarta na propozycje. tylko ktoś musi przyjechać:) ja jestem niezmotoryzowana:( mam też kilkanaście sztuk wypranych i wyprasowanych pieluszek tetrowych, wiadomo, że to się zawsze przyda, choćby to wycierania rączek dziecku:)

dogadam sie z mężem i odbiorę:) myślę ze się ucieszy, jak dostanie te ubrakna:)

koleżanka jest w ciąży jeszcze, tak? pogadaj z koleżanką, czy przyda jej się wszystko, czy tylko ubranka? pogrzebię po rzeczach, może znajdę jakieś buteleczki/ochraniacz na łóżeczko? i napisz w jakim wieku jest jej starsze dziecko? może dla niego coś też będę miała jeśli nie jest powyżej 2-3 lata nie wiem, dzisiaj będę to wszystko przewalać więc będę dokładnie wiedziała jak sprawa wygląda:)

fajne jestescie dziewczyny:) wiara w ludzi mi wraca:)

doczytałam w takim razie ubierze od razu obydwoje dzieciaczków:) dobra, jesteśmy w kontakcie na tym topicku. jutro dam znać co mam i w jakiej ilości i ewentualnie zdecydujemy, co robimy

:D fajnie w sumie szczerze powiem, ze dla niej to ja bym nic nie załatwiała, ale jak widze tego jej malucha jak biega w podartych rajtkach, czy niedopinających się bodach, to chętnie zabrałabym go do siebie...Porozmawiam z nią najszybciej jak się da i dam odpowiedź:) jej synek 6 marca kończy roczek, kolejne urodzi sie za jakieś 2-3 miesiace, dokładnie nie wiem, bo ona do momentu pojawienia się brzuszka uparcie twierdziła ze w ciazy nei jest:o ma jeszcze 3 letnią córkę, ale rzeczy dla niej dostała od swojej siostry...

kurde, 2jka dzieci, których utrzymać nie może i 3 robi? nieciekawie.. ale w końcu chodzi o dziecko, nie o to, jaka jest matka jeśli jeszcze ktoś jest zainteresowany to pisać tutaj. bo trochę tego jest:)

campini zebrałam wszystko już, są tego dwie torby, także jak coś się dowiesz to pisz:)

Gość ania mamausia maluszkaa1
tvn ja z checia przyjme te rzeczy dla mojej córeczki, jest mozliwosc podjechania w tym tygodniu? pozdrawiam

up jesteś campini? aniu- podaj mi swojego maila

weźcie te nieszczęsne ciuszki ode mnie, bo się zdenerwuję i je wyrzucę :P ! zawalają mi przedpokój

Witam serdecznie. Ja chętnie przyjęła bym ubranka, jednak jestem z okolic Elbląga i w grę wchodziła by jedynie przesyłka...

myślę, że nie ma sensu wysyłać ubranek, ponieważ jest ich bardzo dużo i paczka kosztowałaby 10 razy więcej, niż to wszystko warte, a przecież nie w tym rzecz:( preferowałabym raczej odbiór osobisty u mnie, ewentualnie w wielkiej potrzebie mogę je dowieźć gdzieś na terenie wrocławia

Myślę, że jeśli zdecydowała byś się na przesyłkę, mogła bym za nią zapłacić z moją bratową na pół, ponieważ też oczekuje chłopca i wszystkie ubranka po moim synku przekazuję jej...

ale mnie nie chodzi o to, kto pokryje koszta tylko raczej o to, że te ciuchy ważą ze 30kg i myślę, że taniej byłoby kupić w lumpeksie 2 razy więcej za dwa razy mniej, a na to samo wyjdzie:) zwłaszcza jeśli chodzi o pieluchy terowe, które w sklepie są za 1zł, a przesyłka wyszłaby ze 4 razy drożej. będę tutaj za godzinkę- dwie pozdrawiam

Rozumiem... Jednak proszę o kontakt gdybyś się zdecydowała na wysłanie części ubranek np od rozmiaru 68 w zwyż których już mi brakuje...;/ To mój mail ania_czarna11@wp.pl. Pozdrawiam.

Gość aaaa ja radze
Wejdz na strone dotyczącą twojego miasta w ogłoszenia i juz:)

Gość Katarzyna Klops
Witam jestem teraz w piątym miesiącu ciąży finansowo z mężem nie stoimy zbyt dobrze wiec jeśli macie jeszcze ubranka dla niemowlaczka ja bardzo chętnie je przyjmę:) pozdrawiam Katarzyna mój mail kasiaklops11@wp.pl

Witam, również mam do oddania karton ubranek po mojej córeczce, która niedawno skończyła roczek. Przede wszystkim sa to 2 prawie nowe kombinezony na zime dla niemowlaczka, troche spiochów i inne rozmaitości do rozm. 74. Więc jeśli jest jakaś mama lub przyszła mama, która NAPRAWDE potrzebuje takiej pomocy chętnie oddam te rzeczy dla jej maluszka. A może, ktoś z Was zna jakąś biedną rodzinke ? ZAZNACZAM, ŻE CHODZI O WROCŁAW.

Gość ku ku ru ku ku
Do moeko-Nikt nie chce jechac do Wroclawia po ciuszki ?

Gość sluchaczka radiowa
Katarzyna Klops potrzebuje