Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalunia3434

Nie uprawialam seksu od roku!

Polecane posty

Gość iksigrekzet12
po prostu sama taka fizycznosc na dluzsza mete ni wystarcza, robi sie nieciekawie i nudno :O

Jeśli nie chcesz robic tego z byle kim to poczekaj.. za jakiś czas napewno kogos poznasz ciekawego . ale bywaj wśród ludzi żeby mieć gdzie kogoś poznać . tak zwiększać swoje szanse

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
o kurwa tragedia :O a ja mam prace nie w swoim zawodzie, ledwie mi starcza na cos dla siebie oprocz jedzenia, nie mam prawie znajomych i co?????

Gość kawainka
Drogi Matrixie, badz tak uprzejmy i nie oceniaj kogos kogo nawet nie znasz.

Gość kukkuryjku
wiecznie tylko seks i seks:O juz mi sie to objadlo 😭

Gość kawainka
->kukkuryjku To po cholere wchodzisz na ten topic ?

Gość lalunia3434
Fakt z tym seksem wszedzie. Czytasz Pudelka - jakas gwiazda przechwala sie, ze lubi od tylu, czytasz powazna gazete publicystyczna - 'seks to samo zdrowie', ogladasz teledyski na MTV - same dupy. To mnie doluje!

Gość kukkuryjku
weszlam tak sobie z ciekawosci, a co nie wolno mi ? :O fakt duzo jest w tym przerklamowania, ktos tu juz pisal :O

Gość kawainka
No zdecydowanie przereklamowany, kazdy zyje w przeswiadczeniu ze jesli nie masz zajebistego seksu to cos z Toba nie tak.

Gość kukkuryjku
hehe dokladnie tak jest :P a mi tam zyje sie calkiem dobrze ;) glowa do gory dziewczyny, jedni nie maja pieniedzy, inni seksu jeszcze innym czego innego brakuje, co mam sie polozyc i plakac ???? nie lepiej sie cieszyc z tego co mam , a mam wiele??

lalunia3434 - a próbowałaś przez net? poznaj kogoś, rozmawiaj, "zaprzyjaźnij" umów się na kawę, zobacz jak na siebie reagujecie. nie mówię, że od razu znajdziesz "przyjaciela do łóżka" ale metodą prób i błędów. :)

Gość kawainka
Doskonale podejscie :) nie ma co na sile udowadniac sobie ze seks jest nam niezbedny, zyc sie da bez niego .A normalny facet bedzie potrafil docenic ze nie puszczamy sie z byle kim ;)

Ja tak generalnie bez seksu nie mogłabym żyć. ale uważam ,że jakiś czas można bez niego wytrzymać.. czasem ludzie nie uprawiają go przez jakieś krótszy lub dłuższy czas .przeważnie tak jest bo rzadko zdarza się ktos kto robi to całe zycie bez przerwy :P

Ale niektórzy mogę spokojnie zyć bez seksu nawet całe zycie bo go tak bardzo nie potrzebują.. To jest indywidualna sprawa..

Gość andrrrrr
monique ,a gdybys byla sama to na sile desperacko bys posuwacza szukala :O ?????

Gość lalunia3434
Dodam jeszcze, ze zyje w Londynie, gdzie wiekszosc ludzi jest nastawionych na szybki numerek, zamiast uczucia.

andrrrrr- nie bo nie robie tego z byle kim. poprostu bym poczekala jakis czas aż by sie taki pojawil.. ja uwielbiam seks ,ale jakiś czas bez niego może żyć. ale całe życie bym nie mogla zyć bez seksu :p

Gość arizona teksas
to ci sie nie dziwie ze seksu brakuje :O pewnie praca cie nie satysfakcjonuje, znajomi nie ci... zostaja proste uciechy

Gość andrrrrr
a co zrobisz jesli po 40tce wezmiesz rozwod i nikogo nawet na seks nie znajdziesz ???????????????????

BSA- no to ja bym tak właśnie nie mogła.. ale mówię to jest indywidualna sprawa jeden może zupełnie życ bez seksu ktoś inny nie. I nie czuje sie gorsza od Ciebie z tego powodu :P tak mam i tyle..są pewne rzeczy które są mi niezbędne do szczęścia i jedną z nich jest seks

andrrrrr- wiesz nie myślę o tym co będzie po 40-stce ,ale zawsze będę zadbaną kobietą na tyle ile będę mogła więc myslę ,że kogoś znajdę skoro babcie w sanatoriach znajdują :P ja mogę i uprawiać seks bez miłości ,ale ni zrobie tego z byle kim. wielu ,,chetnych" odrzucałam..musi mi ten ktos poprostu odpowiadać , czasem nawet ktoś jest przystojny ,a coś mnie w nim odpycha.. a czasem ktoś jest mniej przystojny ,a mnie pociąga.. tego sie nie da opisać..

Gość andrrrrr
a jesli wyjatkowo nieatrakcyjnie sie zestarzejesz???

Ja od pół roku nie uprawiałam seksu, a jak napisałam tu, że mam ochotę, to offerma napisał, że jestem szmatą ;/ Wibrator odpada, bo nie chcę rozepchać mojej ciasnej szczelinki.

andrrrrr- wiesz za 20 lat to może byc i koniec świata więc na prawdę nie myslę jeszcze o tym co wtedy będzie :P myslę o tym co jest teraz. ale wiem ,że bede sie cały czas starać być atrakcyjna

Gość tylko nie netu
! babiarze i psychiczni, a najczesciej 2w1:o

Gość lalunia3434
Ale serio, nie moge zrozumiec, jakim cudem nie uprawiales seksu od 27 lat? Jestes prawiczkiem?

Gość andrrrrr
przestancie , naprawde wierzycie ,ze na tym forum jest jakis prawiczek?? pewnie w offerme tez wierzycie? ??:O

tylko nie netu ! babiarze i psychiczni, a najczesciej 2w1 a ilu Ty ich poznałaś? 2? 5? 10? w necie można znaleźć i babiarzy i psycholi i morderców i normalnych facetów i normalne kobiety.