Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm pomyslmy

sluz podczas tab anty

Polecane posty

Gość hmm pomyslmy

w tym miesiacy zaczelam barc tab anty. Jestem dokladnie przy 21 i SZOK! Zobaczylam u siebie rano 'glutowaty' sluz identyczny jak podczas owulacji! Kochalam sie 2 dni temu z chlopakiem myslicie ze moge zajsc w ciaze bo tabsy nie dzialaja?!

jeżeli bralaś tabletki regularnie, żadnej nie pominęłaś, nie miałaś jakiś sytuacji typu- wymioty, biegunka, lub leki które mogą wpływać na obniżenie skuteczności to nie jesteś w ciąży. mi tłumaczono że przy tabletkach śluz nie ma znaczenia, moze wyglądac jak płodny, lub jak nie płodny. i jest ok.

Gość grazkatoja
Autorko biorę tabletki już prawie 2 lata i powiem Ci, że nie masz sie czym przejmować, bo śluz zmienia postać przy tabletkach, u mnie z reguły jest lekko mleczy, ale potrafił też wyglądać tak jak u Ciebie i być taki gęsty. Jeśli się boisz, to idź na usg, ja przy pigułkach kilkufazowych miałam taki śluz, a na usg było wszystko ok, żadnej owulacji.

Gość hmm pomyslmy
Troche pocieszam sie, ze ten sluz byl jednorazowy. Wczoraj rano i tyle, nie tak jak przy normlanej owulacji przez kilka dni. Kurde myslalam ze biorac tab bede wkoncu spokojna a tu prosze :(( Dzieki za opdowiedz, nie nie mialam zadnych wymiotow ani biegunki zapomniec tez nie zapomnialam wiec staram sie byc dobrej mysli!